Uji Coba Klinis Anyar Ngajalajah Stimulasi Otak Jero pikeun Ngubaran Alzheimer

Ditulis ku jelema nu nyunting

Dokter Jaringan Kaséhatan Allegheny (AHN) parantos ngiringan uji klinis anu penting pikeun ngajalajah kasalametan sareng khasiat terapi stimulasi otak jero pikeun ngubaran Panyakit Alzheimer. Dipimpin ku Donald Whiting, MD, pupuhu AHN's Neurosciences Institute, Kapala Perwira Médis pikeun AHN, sareng pelopor dina ngagunakeun DBS pikeun ngubaran rupa-rupa kaayaan neurologis anu ngalemahkeun, Advance II Study mangrupikeun uji klinis fase 3 internasional anu ditawarkeun ngan ukur. di sababaraha pusat médis di sakuliah dunya.

Nyitak Friendly, PDF & Email

"Kami parantos terang tina panggunaan DBS ampir dua puluh taun pikeun ngubaran gangguan gerakan sapertos Parkinson sareng tremor penting yén prosedurna mangrupikeun terapi anu aman sareng umumna ditolerir," saur Dr. Whiting. Langkung ti 160,000 urang sadunya parantos nampi terapi DBS pikeun kaayaan éta.

AHN mangrupikeun salah sahiji ngan 20 situs di Amérika Serikat anu dipilih pikeun ilubiung dina Advance II Study anu ogé dilaksanakeun di Kanada sareng Jerman.

Panyakit Alzheimer mangrupikeun bentuk pikun anu paling umum. Diperkirakeun 6.2 juta, atanapi hiji di salapan urang Amerika umur 65 sareng langkung ageung hirup sareng Alzheimer; 72 persén anu umur 75 atawa heubeul. Panyakit Alzheimer mangrupikeun panyakit anu progresif sareng dina tahap ahirna, neuron di bagian otak anu ngamungkinkeun hiji jalma ngalaksanakeun fungsi dasar awak, sapertos leumpang sareng neureuy kapangaruhan. Panyakit ieu pamustunganana fatal sareng teu aya ubar anu dipikanyaho. 

DBS pikeun Alzheimer ngalibatkeun pamakéan hiji alat implanted sarupa jeung pacemaker jantung sarta dua kawat napel nu ngirimkeun pulsa listrik hampang langsung ka wewengkon otak disebut fornix (DBS-f), nu pakait sareng memori jeung learning. Stimulasi listrik dipercaya ngaktifkeun sirkuit memori dina uteuk pikeun ngasah fungsina.

Ulikan acak, buta ganda bakal lepas opat taun pikeun pamilon, anu masing-masing bakal ngajalanan penilaian Alzheimer standar sateuacan dipasang neurostimulator. Hasil évaluasi fisik, psikologis, sareng kognitif ieu bakal dianggo salaku pangukuran dasar sabab ditaksir sacara rutin pikeun laju kamajuan Alzheimer sapanjang durasi pangajaran.

Saatos implantasi, dua per tilu pasien bakal sacara acak pikeun diaktipkeun neurostimulatorna sareng hiji-katilu bakal pareum alatna. Pasién anu alatna pareum dina mimiti pangajaran bakal diaktipkeun saatos 12 bulan.

Sapanjang sidang klinis, pamilon ulikan bakal diawaskeun ku tim multidisciplinary of AHN neurologists, psikiater na neurosurgeons, kaasup Dr Whiting jeung sasama AHN neurosurgeon sarta spesialis DBS Nestor Tomycz, MD.

Pikeun cocog keur sidang, penderita kudu 65 atawa heubeul, didiagnosis kalawan Alzheimer hampang, dina kaséhatan disebutkeun alus, sarta boga caregiver ditunjuk atawa anggota kulawarga anu bakal marengan maranéhna pikeun kunjungan dokter.

"Hasil fase saméméhna tina percobaan klinis ieu ngajangjikeun sarta nunjukkeun perlakuan bisa nguntungkeun penderita Alzheimer hampang ku Ajeg tur ngaronjatkeun fungsi kognitif maranéhanana," ceuk Dr Whiting. "Pikeun nyebatkeun yén hasil anu suksés tina panilitian ieu tiasa ngarobih kahirupan pikeun jutaan urang Amerika anu dipangaruhan ku panyakit anu parah sareng parah ieu sanés ngahinakeun. Kami bungah janten diantara grup bedah anu dibédakeun di dunya anu nawiskeun penderita Alzheimer aksés kana inovasi ieu.

Dina kapamimpinan Dr. Whiting urang, Rumah Sakit Umum Allegheny AHN geus lila di forefront tina usaha pioneering maju pamakéan stimulasi otak jero. Rumah sakit éta kahiji di Pennsylvania barat ngagunakeun téhnologi pikeun ngubaran tremor ésénsial sarta Panyakit Parkinson, sarta panganyarna, Dr Whiting sarta timnya dimimitian fase kadua percobaan klinis Ngalanglang efficacy DBS pikeun mantuan ngatur obesitas morbid.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaktur pikeun eTurboNew nyaéta Linda Hohnholz. Anjeunna dumasar di markas eTN di Honolulu, Hawaii.

Leave a Comment

2 Komentar

  • Salaki kuring didiagnosis awal kasakit Parkinson dina 67. Gejala nya éta shuffling suku, slurred ucapan, volume low ucapan, degradasi tina tulisan leungeun, kaahlian nyetir pikareueuseun, sarta panangan katuhu na dilaksanakeun dina sudut 45 derajat. Anjeunna disimpen dina Sinemet pikeun 7 bulan lajeng Sifrol na rotigotine diwanohkeun nu ngaganti Sinemet tapi anjeunna kudu eureun alatan efek samping. Urang diusahakeun unggal shot sadia tapi euweuh ieu jalan. Aya sakedik upami aya kamajuan dina milarian pangobatan anu dipercaya, kuring kaluar tina obat-obatan kusabab efek samping. Panyadia perawatan kami ngenalkeun kami kana perawatan herbal Kycuyu Health Clinic Parkinson. Pangobatanna mangrupikeun mujijat. Salaki kuring parantos pulih sacara signifikan! Didatangan kycuyuhealthclinic. co m

  • Salaki kuring didiagnosis panyakit Parkinson 2 sababaraha taun ka pengker, nalika anjeunna yuswa 59. Anjeunna ngagaduhan sikep stooped, tremor, panangan katuhu henteu gerak sareng ogé rarasaan pulsating dina awakna. Anjeunna disimpen dina Senemet salami 8 bulan lajeng Siferol diwanohkeun sareng ngagentos Senemet, salami waktos ieu anjeunna ogé didiagnosis ku pikun. Anjeunna mimiti ngalaman halusinasi, leungit touch jeung. Dugaan éta ubar kuring nyandak anjeunna kaluar tina Siferol (kalawan pangaweruh dokter urang) anjeunna dina PD rumus herbal alami kami mesen ti tangkal kahirupan KLINIK kaséhatan, gejala na turun sagemblengna leuwih 3 minggu pamakéan tangkal hirup kaséhatan kasakit Parkinson alam. rumus herbal. Anjeunna ayeuna ampir 61 sareng lakukeun saé pisan, panyakitna leres-leres dibalikkeun! (ww w. treeoflifeherbalclinic.com)