Armani kageulisan announces Anyar beungeut kageulisan

Ditulis ku jelema nu nyunting

Armani kageulisan ngumumkeun aktris Amérika Tessa Thompson salaku raray newest. Thompson bakal nampilkeun dina kampanye pikeun Yayasan Sutra Luminous iconic sareng Lip Power énggal, ditémbak ku fotografer Swedia Mikael Jansson.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Yayasan Sutra Luminous dipikanyaho salaku éksprési munggaran tina filosofi Armani pikeun nyampurnakeun kulit kalayan sentuhan anu paling hampang, sareng hadir sareng rentang anu ngalangkungan 40 warna, pikeun nyocogkeun unggal warna kulit. LIP POWER mangrupikeun lipstik satin longwear anu dirumuskeun ku minyak pelindung, nyaman sareng pigmén inténsitas tinggi pikeun nganteurkeun warna anu terang kalayan ngagem sadinten, kanyamanan sareng rasa anu hampang. Bullet ngawangun serelek inovatif na ngamungkinkeun pikeun betah aplikasi tur tepat, garis diartikeun.

"Gagasan kuring ngeunaan kageulisan lumaku pikeun unggal awéwé sabab ningkatkeun kapribadian sareng kaunikanana. Tessa Thompson nyentak kuring ku énergi anu dipancarkeun ku anjeunna, katenangan anu santai tina cara dirina. Abdi bungah tiasa damel sareng anjeunna sareng nganyatakeun rupa anyar tina kaleidoskop feminin kaéndahan Armani", saur Giorgio Armani.

Tessa Thompson nambihan: "Pamikiran urang ngeunaan naon anu éndah, budaya, ngageser, sareng janten langkung inklusif. Anu kuring resep ngeunaan Armani nyaéta cara pikeun nguatkeun naon waé awéwé pikeun ngaraosan dirina anu pangsaéna.

Thompson, anu lahir di Los Angeles, dimimitian dina téater lajeng miboga kalungguhan leutik di televisi saméméh ngadegkeun ngaran dirina dina pilem. Peran pilem anu munggaran anu kasohor nyaéta "Dear White People" dina 2014, teras dituturkeun ku pilem Ava DuVernay 2014 "Selma". Thompson ogé dipikawanoh pikeun peran na dina serial drama Emmy-nominasi "Westworld". Dina 2015, Thompson dibéntangan dina "Sahadat" na reprized peran dirina dina "Sahadat II" dina bulan Nopémber 2018. Thompson ayeuna dina produksi Syahadat III. Thompson maén Valkyrie dina pilem Marvel "Thor: Ragnarok" dina 2017, dituturkeun ku "Avengers: Endgame" dina 2019, sarta bakal reprise peran dina forthcoming "Thor: Cinta jeung Guntur", disetel ka release dina 2022. Dina 2019, Thompson muncul dina panutup majalah TIME salaku Pamimpin Generasi Salajengna. Taun 2020, Thompson dibéntangan dina "Sylvie's Love", anu anjeunna ogé diproduksi ku eksekutif. Thompson nembe meunang pujian pikeun peranna salaku Irene Redfield dina pilem Rebecca Hall taun 1920-an "Passing," dirilis dina bulan Nopémber 2021 dina Netflix. Pilem ieu mangrupikeun adaptasi tina novel Harlem Renaissance taun 1920-an Nella Larsen anu ngajalajah prakték ngaliwat ras. Salian karir aktingna, dina taun 2021, Thompson ngaluncurkeun perusahaan produksina sorangan, Viva Maude, dimana anjeunna nandatanganan perjanjian tampilan munggaran sareng HBO / HBO Max, dimimitian ku buku pikeun nyaring adaptasi tina "The Secret Lives of Church Ladies" sareng " Anu Sieun Maot." Sajaba ti éta, Thompson dijieun tur bakal exec ngahasilkeun docu-seri keur Hulu judulna "Teka-teki Talk," nu ayeuna dina ngembangkeun.

Tessa Thompson ngagabung sareng kageulisan Armani sareng aktris Cate Blanchett, Zhong Chuxi, Adria Arjona, Alice Pagani, sareng Greta Ferro; aktor Ryan Reynolds, Jackson Yee, sarta Nicholas Hoult; jeung model Barbara Palvin, Madisin Rian jeung Valentina Sampaio. Unggal beungeut kageulisan Armani, dina cara unik sorangan, incarnates visi Giorgio Armani ngeunaan kageulisan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaktur pikeun eTurboNew nyaéta Linda Hohnholz. Anjeunna dumasar di markas eTN di Honolulu, Hawaii.

Leave a Comment