The Next New Charcuterie Board: Kéngingkeun Pisang Anjeun!

Ditulis ku jelema nu nyunting

Flavor & The Menu's taunan Top 10 Trends nunjuk ka "demokrasian inovasi," dimana sababaraha tren réstoran ayeuna diideuan ku paripolah konsumen.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Papan charcuterie headturning, inuman infused pisang sareng manisan, sareng spins énggal ngeunaan klasik kanyamanan Méksiko mangrupikeun 10 influencer utama anu nyetir tren ménu pikeun 2022, prediksi majalah Flavor & The Menu dina édisi Top 10 Trends anu nembé dikaluarkeun, online di getflavor.com .

Unggal taun, éditor Flavor & The Menu Cathy Nash Holley sareng Katie Ayoub nyusun sakumpulan tren anu bakal cocog sareng konsumen ayeuna sareng masihan kasempetan kamekaran pikeun industri réstoran. Aranjeunna nyorot tren rasa munculna, delivering wawasan nu héd lampu dina "naha" balik unggal 10. Isu iconic Ieu boga fungsi minangka roadmap pikeun inovasi, nyadiakeun pamekar menu jeung gagasan pikeun palaksanaan di-pasar.

"Koléksi Top 10 Trends taun ieu nunjukkeun peralihan, dimana konsumen anu langkung ngora leres-leres aya dina korsi supir nalika datang kana inspirasi tren tuangeun sareng inuman," saur Cathy Nash Holley, Flavor & The Menu's Publisher/Editor-in-Chief. "Panaliti kami parantos ngabuktikeun yén média sosial parantos maju ka titik dimana tren réstoran janten diideuan ku paripolah konsumen. Ieu kabalikan ngan sababaraha taun ka pengker, nalika pangguna sekutu sareng réstoran pikeun usaha ngawangun merek pribadi. Sababaraha tren anu katutupan dina masalah ieu ngalacak deui ka kaahlian pinter pangguna média sosial sareng pangaruh anu luar biasa.

Katie Ayoub, manajer redaktur, ngajelaskeun fenomena ieu salaku "demokrasi inovasi." "Saluran média sosial populér ayeuna ngamungkinkeun sareng mere ilham para konsumen ngora pikeun nunjukkeun kréatipitas sareng gairah pikeun tren tuangeun sareng inuman. Tren anu pikaresepeun ieu-sapertos papan charcuterie, roti cau sareng quesadillas lipet saku-gancang seuneu di rohangan ieu, kéngingkeun moméntum sareng ngawangun sumanget pikeun langkung seueur iterasi. Chef, chefs pastry sareng mixologists tiasa ngaluncurkeun ti dinya, ngamangpaatkeun getaran budaya pop anu énggal, teras nyandak rasa sareng bentuk ieu kana arah anu énggal sareng pikaresepeun dina ménu na, ”saur Ayoub.

10 Tren Top Rasa & Menu pikeun 2022:

1. Next-Level Charcuterie: Energized ku média sosial, dewan charcuterie mimiti resurgence maranéhanana salaku shareable pamungkas.

2. Spanyol Bocadillos: Spanyol urang basajan, bocadillo rustic manggihan imah dina ménu Amérika.

3. Yunani modern: Eschewing nu kitschy "Americanized" Yunani nu ngartikeun masakan pikeun generasi, réstoran nu ngareset dial kalawan resep otentik jeung bahan.

4. Rasa Tropis: Kalayan warna-warna anu ningkatkeun mood, bahan-bahan anu séhat sareng sensibilitas kabur ka pulo, rasa tropis nawiskeun escapism sareng kabagjaan.

5. Méksiko kanyamanan: salajengna-tingkat tweaks masakan ngabutuhkeun pisan-pantes kawas quesadillas, taquitos na birria nyadiakeun petualangan aman dibungkus dina kanyamanan homey.

6. Seafood Berbasis Tutuwuhan: Seafood dumasar-Tutuwuhan dimimitian nyieun gelombang dina ménu, salaku suppliers inovatif ngenalkeun produk alternatif pikeun foodservice.

7. Uyah: Uyah geus gaining traction salaku enhancer rasa jeung rasa-dampak luhur sorangan.

8. Pies leungeun gurih: Konsep specializing dina pai leungeun geus revved up mesin inovasi sabudeureun empanadas, pies daging, pasties, puffs tur leuwih.

9. cau: pamekar menu bisa mesek deui lapisan kamungkinan kapanggih dina cau hina: nelepon nepi nada tropis na, condong kana kanyamanan Southern na atanapi Ngajalajah eclectic mash-up.

10. Inuman Kopi Tiis: Konsumén ngora anu nyetir inovasi dina inuman kopi tiis, nyetir inovasi ménu dina rupa-rupa aplikasi anu langkung lega, tina tonik kopi non-alc énggal dugi ka panggunaan anu langkung lega dina koktail.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaktur pikeun eTurboNew nyaéta Linda Hohnholz. Anjeunna dumasar di markas eTN di Honolulu, Hawaii.

Leave a Comment