Acara TV Karesep Brits Ayeuna Nyumbangkeun Pengunduran Diri anu Agung

Ditulis ku jelema nu nyunting

Panaliti anyar sareng pendapat ahli anu dipendakan di FutureLearn.com nyorot kumaha TV sareng streaming obsesi tiasa janten inspirasi Brits pikeun milih pilihan karir anu béda sareng kumaha budaya pop terus-terusan mangaruhan akademisi, pelatihan sareng padamelan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Sababaraha lockdowns sareng damel ti bumi nyababkeun seueur Brits gaduh langkung waktos pikeun binge acara TV sareng ayeuna, panilitian anyar ti FutureLearn ngungkabkeun kumaha aranjeunna mangrupikeun faktor anu nyumbang kana naon anu jalma hoyong diajar sareng kamungkinan jalur karir sareng pilihan. 

Kalawan ampir dua-fifths (39%) Brits katarik binge-pantes Bridgerton pikeun literatur klasik na, Cumi Game pikeun ngarengsekeun masalah matak na (33%) sarta Saatos Kahirupan pikeun pendekatan na on duka (40%), aya bisa jadi leuwih. kapentingan bangsa jeung naon maranéhna unggul dina karir wijaksana. Naha acara TV anu cengkraman Inggris leres-leres nyarios langkung seueur ngeunaan Brits tibatan anu disangka, sareng ieu tiasa janten alesan pikeun pengunduran diri anu hébat sapertos ayeuna urang terang?

Nalika The Great Resignation terus ngegel sareng Brits ngarasa kateupastian ngeunaan jalur karirna, panilitian anyar ti platform pendidikan online panggedéna di Inggris, FutureLearn.com, nunjukkeun kumaha acara TV anu urang pikahoyong, tiasa waé janten jawaban pikeun tujuan karir urang.

Psikolog Pendidikan, Dr Kairen Cullen, ngécéskeun naon sababna ditarik kana unsur-unsur acara TV anu tangtu tiasa nyorot kumaha individu tiasa unggul dina jalur karir anu tangtu, ngabantosan jalma-jalma anu henteu yakin dimana ngamimitian ngadamel léngkah munggaran dina ngagentos karir.

Acara sapertos Sex Education parantos janten populer kusabab cara aranjeunna ngadeukeutan topik sapertos séks sareng génder sareng ngajantenkeun aranjeunna langkung gampang diajak ngobrol dumasar kana 36% warga Inggris. Téma sapertos kieu ogé dipendakan dina karir terapi ogé kursus-kursus sapertos Global Intimacies: Sex, Power, Gender and Migration.

Aya kalana, dampak acara TV karesep anjeun kirang jelas, sakumaha katingal dina hiji kalima Brits anu lalajo Killing Hawa sabab ngajadikeun maranéhna rék ngarambat dunya. Kalayan kursus Intro pikeun Perjalanan sareng Pariwisata FutureLearn, Brits tiasa ngawujudkeun impian éta.

Ngarasakeun dunya fantasi dimana Game of Thrones diatur (68%) nunjukkeun kaahlian akademik anu kirang tradisional sapertos produksi. Minat anu sampurna pikeun karir dina produksi pilem, salaku hasilna nyandak Lampu, Kaméra, Komputer - Aksi! Kumaha Téknologi Digital Ngarobah Film, TV, sareng Kaulinan tiasa janten léngkah munggaran pikeun ngalih kana widang éta.

Kalayan sakitar 27 Juta rumah tangga di Inggris anu gaduh aksés kana televisi *** teu kedah disebatkeun jumlah telepon sélulér sareng tablet anu ayeuna tiasa diakses ku jalma pikeun ningali acara TV, pangaruh program dina kahirupan sapopoe jelas. Tina pilihan busana dugi ka musik anu urang resep, aya hiji hal pikeun sadayana, kalebet dua kalima Brits anu ningali Doctor Who pikeun ngajalajah ruang angkasa sahingga sigana bakal mendakan karir dina Astrobiologi anu minuhan ku nyandak kursus Life on Mars. 

Astrid deRidder, Diréktur Kandungan di FutureLearn, nyarios: "Di FutureLearn, misi kami nyaéta ngarobih aksés kana pendidikan. Proyék sapertos kieu nyorot kumaha atikan, kapentingan pribadi sareng kahirupan sapopoe ngahiji sareng kumaha masing-masing unsur tiasa gaduh pangaruh anu sanés. Ku ngaitkeun acara TV karesep jalma-jalma sareng alesan kunaon aranjeunna katarik kana kursus-kursus poténsial sareng jalur karir éta nunjukkeun jalma-jalma anu tiasa ngalatih sareng damel di daérah anu aranjeunna pikaresep.

Dr Kairen Cullen, Psikolog Praktisi Kadaptar (Pendidikan), nyarios: "Budaya populér, sapertos anu digambarkeun dina acara TV, sering ditingali dina pilihan diajar anu ngamotivasi individu sareng dina pilihan pendidikan, anu aranjeunna lakukeun. Pola nonton TV sapopoé pikeun jalma-jalma nawiskeun wawasan anu mangpaat pikeun pilihan karir anu mungkin pikeun aranjeunna. Tingkat karesep ieu nyorot kapentingan jalma sareng kagiatan sareng padamelan anu dipikaresep bakal béda-béda antara individu tapi éta mangrupikeun latihan anu mangpaat pikeun nyorotkeun sorotan kana pilihan rekreasi khusus ieu sareng ngagunakeun naon anu urang mendakan dina nimbangkeun ulikan anu béda sareng pilihan karir anu bakal datang.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaktur pikeun eTurboNew nyaéta Linda Hohnholz. Anjeunna dumasar di markas eTN di Honolulu, Hawaii.

Leave a Comment