New Northern Pacific Airways bakal gaduh tampilan Alaskan

New Northern Pacific Airways bakal gaduh tampilan Alaskan
New Northern Pacific Airways bakal gaduh tampilan Alaskan
Ditulis ku Harry Johnson

Desain inovatif ieu thoughtfully curated pikeun ngagambarkeun kaéndahan alam padang Alaskan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Dina Januari 18, 2022, Northern Pacific Airways ngawanohkeun desain livery anyar dina pesawat munggaran ka sémah attending acara unveiling di San Bernardino, California, pa Certified Aviation Services LLC (CAS.) hanggar. Certified Aviation Services LLC mangrupikeun MRO anu tanggung jawab pikeun ngalaksanakeun lukisan livery.

Desain inovatif ieu thoughtfully curated pikeun ngagambarkeun kaéndahan alam padang Alaskan. Warna hideung anu dramatis sareng nada abu lemes ngalambangkeun rupa bumi pagunungan, és, sareng salju di nagara éta. Desain livery kalebet bentuk hurup "N" anu aya di tukangeun logotype Pasifik Kalér. Kincir angin gaduh perawatan masking hideung anu gagah anu nambihan pesona anu unik. Winglets pesawat urang pop jeung burst of pirus seukeut, marengan netral keur ngagambarkeun breathtaking Lampu Kalér. Ngalengkepan kesan sakabéh, buntut boga motif garis vibrant tur elegan nu twists kalawan flair organik, disandingkeun jeung buntut jet-hideung eye-catching.

"Desain livery sacara saksama ngarebut merek Pasifik Kalér sareng kaasih urang ka bumi Alaska urang," jelas Rob McKinney, CEO Northern Pacific Airways. "Desainna nyegerkeun nilai maskapai urang - layanan palanggan anu ditingkatkeun, sudut pandang anu terhormat, sareng strategi rute inovatif anu dirancang pikeun nyambungkeun panumpang ti wétan ka kulon."

Pesawat dicét nyaéta a Boeing 757-200 [nomer buntut N627NP]. Anu munggaran di Northern Pacific Airways' armada bakal dibarengan ku jinis pesawat anu sami.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews salila mroe ti 20 taun. Anjeunna cicing di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng nutupan warta.

Leave a Comment