Pupuhu Dr Walter Mzembi nyaéta Harapan Anyar pikeun Pariwisata Afrika

RifaiMzembi
Dr Walter Mzembi, pupuhu WTN Afrika

World Tourism Network nyaéta organisasi anu aya di balik diskusi rebuilding.travel sareng para pamangku kapentingan pariwisata di 128 nagara.

Afrika salawasna maénkeun peran penting dina diskusi ieu.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Dinten ieu Jaringan Pariwisata Dunia ngumumkeun WTN Afrika, bab anyar husus kalawan hiji tujuan wungkul - raising bar pikeun Pariwisata Afrika di Dunya.

Opat tina pangadeg Déwan Pariwisata Afrika ogé anggota pangadeg Jaringan Pariwisata Dunia. Éta ngajelaskeun beungkeut khusus antara Déwan Pariwisata Afrika sareng Jaringan Pariwisata Dunia.

Jaringan Pariwisata Dunia didamel pikeun bisnis

Dewan Pariwisata Afrika ngamimitian Project Hope pikeun ngabantosan dunya ngawasaan krisis COVID-19. Waktos impian Mzembi kalebet seueur pamimpin anu kalibet sareng Project Hope.

Opat pangadeg ieu kalebet Juergen Steinmetz, Dr. Peter Tarlow, Alain St.Ange, sareng Dr.Taleb Rifai.

Jaringan Pariwisata Dunya Afrika, anu Déwan Pariwisata Afrika, jeung Pariwisata Afrika Marketing Corporation mangrupakeun partnership unggul anyar jeung bisa mawa sawala rebuilding kana aksi pikeun Travel Afrika sarta Industri Pariwisata.

Kituna pengumuman dijieun kiwari ku Présidén WTN Dr Peter Tarlow signifikan.

Eksekutif WTN sareng Kaanggotaan bagja ngumumkeun peluncuran WTN Afrika, anu bakal juara Brand Africa, Africa Diaspora, sareng kapentingan Afrika anu sanés dina organisasi sareng di sakumna dunya.

Mantan Menteri Pariwisata pikeun Républik Zimbabwé sareng Menteri Luar Negri dugi ka Nopémber 2017 parantos nampi kalayan bungah pikeun mingpin Divisi ieu salaku Présidén Daerah inaugural na.

WTN bakal ngumumkeun dina waktosna Présidén Daérah sanés anu bakal juara kapentingan Éropa, Amérika, Asia, sareng Oséania. Teu ragu dina kapamimpinan Dr. Mzembi, Calon Uni Afrika pikeun jabatan elektif Sekretaris Jéndral UNWTO di 2017, Afrika bakal diposisikan pikeun pamulihan pariwisata anu disanghareupan ku tantangan eksistensial COVID 19.

Tantangan ieu anu ngabalikeun kauntungan tina séktor ieu sareng kamekaran éksponénsialna mangrupikeun warisan dékade nalika anjeunna janten Menteri Pariwisata sareng damel pisan sareng anu sapertos urut Menteri Seychelles Alain St Ange, Menteri Kenya Najib Balala, Menteri Bartlet Jamaika. sarta tangtu urut Sekjen Taleb Rifai diantara kontributor eminent lianna.

Wilujeng ka urang Afrika sareng ka Dr. Walter Mzembi anu kaahlian diplomatik anu cerdik bakal diperyogikeun nalika dunya katutup dibuka pikeun perjalanan sareng pariwisata.

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal WTN Afrika klik di dieu

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment

1 Comment

  • Éta pangembangan hébat pikeun pariwisata Afrika. Kudos kana usaha anjeun dina prestasi hébat ieu. Hatur nuhun sadayana.
    Naha aya pilihan kaanggotaan pikeun akademisi di organisasi anyar ieu, punten?