Calzone sareng Pizza: Duo dinamis

The Batman Calzony

Batman Calzony diciptakeun ku ngagabungkeun duo dinamis pencinta pizza sorangan: calzone sareng pizza. Produk berbentuk bat ieu ngagaduhan profil rasa anu pikaresepeun tina rasa mentega, kulit calzone anu dieusi saos bodas bawang bodas, kéju, sareng pepperoni julienned, digabungkeun sareng pizza pepperoni sareng dilayanan ku samping Crazy Sauce®. Item ménu énggal bakal sayogi $ 7.99 ti 24 Januari.

"Saha waé ayeuna tiasa nyangking vibes superhero ka wengi pizza ku nyobian anu énggal The Rawing Calzony, "saur Jeff Klein, lulugu perwira pamasaran di Little Caesars, "Ieu bagian paling nikmat tina partnership urang jeung pilem upcoming. The Rawing. "

The Crazy Calzony mimitina diwanohkeun ku Little Caesars dina bulan Agustus 2021 salaku tawaran waktos kawates, nambihan klasik instan kana menu anu parantos aya dina ranté.

Konsumén tiasa mesen The Batman Calzony pikeun pangiriman nganggo aplikasi Little Caesars, atanapi mayar sateuacana teras ngumpulkeun pesenanna nganggo pikap Pizza Portal® (stasiun pick-up pesenan sélulér anu dipanaskeun) di mana waé Lokasi Little Caesars anu milu. Konsumén tiasa lirén antara jam 4 sonten sareng jam 8 sonten pikeun nyandak The Batman Calzony tanpa preorder.

* Tambihkeun pajak upami aya. Sadia di lokasi milu. Harga bisa rupa-rupa. Hargana tiasa langkung luhur di AK, HI, CA sareng situs online pihak katilu. Pangiriman sayogi ti lokasi anu milu sareng pesenan online wungkul. waragad pangiriman dilarapkeun. Biaya pesenan leutik pikeun pesenan kirang ti $10.

Ngeunaan LITTLE CAESARS®

Kantor pusatna di Detroit, Michigan, Little Caesars diadegkeun ku Mike sareng Marian Ilitch di 1959 salaku réstoran kulawarga anu tunggal. Kiwari, Little Caesars mangrupikeun ranté pizza panggedéna katilu di dunya, kalayan toko di unggal 50 nagara bagian AS sareng 27 nagara sareng wilayah.

Dipikawanoh pikeun pizza HOT-N-READY® sareng Crazy Bread® anu kasohor, Little Caesars parantos dingaranan "Nilai Pangalusna di Amérika" salami 14 taun ka pengker (dumasar kana survey nasional para nasabah réstoran layanan gancang nasional anu dilakukeun ku Sandelman & Associates - 2007 -2020 judulna "Ranté Dipeunteun pangluhurna - Nilai pikeun Duit"). Saeutik Caesars produk dijieun kalayan bahan kualitas, kawas seger, pernah beku, mozzarella jeung kéju Muenster jeung saos dijieun tina seger-dipak, Vine-ripened California ditumbuk tomat.

Perusahaan pertumbuhan anu luar biasa tinggi sareng pangalaman langkung ti 60 taun dina industri pizza sadunya $145 milyar, Little Caesars terus milarian calon franchisee pikeun gabung sareng tim kami di pasar di sakumna dunya. Salian nyadiakeun kasempetan pikeun kamerdikaan wirausaha dina sistem franchise, nawarkeun Saeutik Caesars kasadaran brand kuat kalawan salah sahiji karakter paling dipikawanoh tur pikaresepeun di nagara éta, Little Caesar.

Ngeunaan "The BATMAN"

Gambar Warner Bros nampilkeun 6th & Idaho / Dylan Clark Productions Productions, pilem Matt Reeves, "The Batman." Pilem ieu disetél pikeun muka di bioskop internasional mulai 2 Maret sareng nasional 4 Maret 2022; eta bakal disebarkeun sakuliah dunya ku Warner naros Gambar.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment