harga tiket atraksi AS geus skyrocketed dina panungtungan 5 taun

harga tiket atraksi AS geus skyrocketed dina panungtungan 5 taun
harga tiket atraksi AS geus skyrocketed dina panungtungan 5 taun
Ditulis ku Harry Johnson

Metropolitan Museum of Art mangrupikeun musium kalayan paningkatan harga tikét pangluhurna ti saprak 2017. Sakali ngoperasikeun kabijakan pangakuan 'pay-as-you-feel', éta parantos nerapkeun biaya $ 25 pikeun tikét sadinten pikeun déwasa ti saprak 2018.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Naon harga senang di Amérika?

Panaliti anyar ngungkabkeun atraksi mana anu ngagaduhan inflasi harga tikét pangluhurna saprak 2017 sareng anu ngajaga harga anu sami.

10 musium luhur kalayan paningkatan harga tikét pangluhurna saprak 2017:

pangkatmusiumlocation2017 Harga tikétHarga Tiket AyeunaBedana Harga% naékkeun
1Metropolitan Museum of ArtNew York$0$25$25
2Museum Seni Modern Fort WorthTexas$10$16$660%
3Museum Seni CrockerCalifornia$10$15$550%
4Taman Chihuly sareng GelasWashington$24$32$833.33%
4Museum Isabella Stewart GardnerMassachusetts$15$20$533.33%
6USS MidwayCalifornia$20$26$630%
7Museum of Fine ArtTexas$15$19$426.67%
8Philadelphia Museum of ArtPennsylvania$20$25$525%
8Neue Galerie New YorkNew York$20$25$525%
8Museum Norton SimonCalifornia$12$15$325%
Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews salila mroe ti 20 taun. Anjeunna cicing di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng nutupan warta.

Leave a Comment