Tujuan perjalanan taun gap pangsaéna di sakumna dunya pikeun 2022

Tujuan perjalanan taun gap pangsaéna di sakumna dunya pikeun 2022
Tujuan perjalanan taun gap pangsaéna di sakumna dunya pikeun 2022
Ditulis ku Harry Johnson

Panalitian éta réngking tujuan taun gap anu paling populér dumasar kana faktor sapertos jumlah hostel, kasempetan sukarelawan, rating kaamanan sareng harga bir, pikeun ngungkabkeun tujuan taun gap pangsaéna di dunya.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Panaliti anyar ngungkabkeun tujuan taun gap pangsaéna di sakumna dunya pikeun 2022, sareng AS rengking ngan 37th.

Panalitian éta réngking tujuan taun gap anu paling populér dumasar kana faktor sapertos jumlah hostel, kasempetan sukarelawan, rating kaamanan sareng harga bir, pikeun ngungkabkeun tujuan taun gap pangsaéna di dunya.

Top 10 nagara pikeun didatangan dina sataun gap 

pangkatnagarawewengkon (sq mi)Peunteun Kasalametan / 100Hostels (pikeun 1000 mil pasagi)Rata Asrama PeunteunKlub jeung bar (per 1000 mil pasagi)Obyek (per 1000 mil pasagi)Harga hiji Bir (500ml)Total Proyék Sukarelawan SadiaJumlah Skor / 10
1Walanda16,16072.847.77.85789$1.3416.02
2Irlandia27,13354.492.18.250375$2.84115.92
3Swiss15,94078.387.58.32861$2.1365.86
4Yunani50,94954.101.27.930337$1.58375.71
5Jepang145,93777.812.76.94177$2.41145.69
6Républik Czech30,45274.481.68.02729$0.7845.59
7Koréa Kidul38,69073.322.56.63262$2.1855.59
8karajaan Inggris93,62853.932.67.310387$2.33215.53
9Austria32,38374.461.38.61237$1.2145.51
10Dénmark16,63973.781.18.12554$1.7905.51

nu AS Rengking ngan ukur ka-37, kalayan skor 4.38. Nagara ieu ngagaduhan skor rendah dina sababaraha faktor kalebet jumlah hostel (pikeun 1000 mil pasagi), sarta harga bir. Tapi, nagara éta masih ngéléhkeun anu sapertos tujuan taun gap populér sapertos Australia. 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews salila mroe ti 20 taun. Anjeunna cicing di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng nutupan warta.

Leave a Comment