Inggris pikeun ngeureunkeun tés COVID-19 pikeun sémah anu divaksinasi pinuh

Inggris pikeun ngeureunkeun tés COVID-19 pikeun sémah anu divaksinasi pinuh
Perdana Menteri Inggris Boris Johnson
Ditulis ku Harry Johnson

Ayeuna, nalika sumping di Inggris, sémah internasional anu divaksinasi lengkep diwajibkeun nyandak tés aliran gurat sateuacan akhir dinten dua, sedengkeun jalma anu henteu divaksinasi sareng anu dikaluarkeun jabs anu henteu disatujuan ku otoritas Inggris kedah nyandak dua tés PCR - hiji. dina dinten kadua sareng anu sanésna dina dinten ka dalapan - sareng ngajalanan karantina hotél.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Nyarios ka média nalika kunjungan dinten ka Rumah Sakit Universitas Milton Keynes, di Buckinghamshire, Perdana Mentri Britania Boris Johnsonn parantos nyarios yén "nagara ieu kabuka pikeun bisnis, kabuka pikeun wisatawan," bari ngumumkeun yén sémah internasional anu divaksinasi pinuh ngalawan COVID-19 bakal enggal tiasa ngalangkungan tés coronavirus nalika aranjeunna sumping di Inggris.

"Anjeun bakal ningali parobihan supados jalma anu sumping henteu kedah nyandak tés deui ... upami aranjeunna parantos divaksinasi ganda," saur PM.

Johnson, anu nembé mendakan dirina dina ambang kaleungitan padamelan anu paling luhur saatos skandal 'Partygate', nyarios yén, hatur nuhun kana "kaputusan tangguh" sareng "telepon ageung" pamaréntahanana. UK parantos janten "ékonomi sareng masarakat anu paling kabuka di Éropa."

Johnson parantos ngadangukeun kritik ti masarakat, anggota parlemen oposisi, sareng kolega di partaina sorangan, kusabab dugaan pangaweruhna atanapi partisipasi dina pesta staf Downing Street anu henteu sah dina jangkungna 2020 COVID-19 lockdowns.

Saatos skandal éta, Boris Johnson ngumumkeun yén ampir sadaya larangan COVID-19 bakal dibatalkeun di Inggris, kalebet ngagem topéng wajib sareng naséhat damel-ti-bumi. PNS senior Sue Gray parantos dituduh ngalaksanakeun panalungtikan sareng badé nyebarkeun laporanna minggu ieu.

PM henteu netepkeun tanggal parobihan éta bakal dikuatkeun sareng henteu masihan rinci deui. Nanging, Sekretaris Angkutan Grant Shapps badé ngadamel pernyataan engké.

Ayeuna, nalika sumping di UK, sémah internasional anu divaksinasi lengkep diwajibkeun nyandak tés aliran gurat sateuacan akhir dinten dua, sedengkeun jalma anu henteu divaksinasi sareng anu dikaluarkeun jabs anu henteu disatujuan ku otoritas Inggris kedah nyandak dua tés PCR - hiji dina dinten dua sareng anu sanés dina. dinten dalapan - sareng ngajalanan karantina hotél.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews salila mroe ti 20 taun. Anjeunna cicing di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng nutupan warta.

Leave a Comment