Kapal pesiar nampik uih deui ka AS, milarian pangungsian di Bahama

Kapal pesiar nampik uih deui ka AS, milarian pangungsian di Bahama
Kristal Symphony
Ditulis ku Harry Johnson

Perusahaan induk Crystal Symphony, Crystal Cruises, ngumumkeun awal minggu kamari yén éta parantos ngagantungkeun operasi sareng nuju likuidasi.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Pelayaran Kristal' Kapal pesiar Crystal Symphony ngadadak ngarobih kursus dinten Saptu, nuju ka Bahama pulo Bimini tinimbang balayar ka Rajana, Florida, sanggeus hakim AS maréntahkeun rebutan na alatan $ 4.6 juta dina tagihan BBM teu dibayar.

Kaputusan hakim AS sumping saatos gugatan diajukeun di pengadilan Rajana ku Peninsula Petroleum Far East milarian tindakan ngalawan kapal salaku santunan pikeun hutang anu teu dibayar.

Gugatan ngaku yén Pelayaran Kristal sarta Star Cruises, nu Chartered tur junun Crystal Symphony, anu di breach tina kontrak jeung Peninsula Petroleum Far East, owing parusahaan $4.6 juta dina tagihan bahan bakar unpaid.

Perusahaan induk Crystal Symphony, Pelayaran Kristal, ngumumkeun awal minggu kamari yén éta parantos ngagantungkeun operasi sareng nuju likuidasi.

"Ngagantungkeun operasi bakal nyayogikeun tim manajemén Crystal kasempetan pikeun ngira-ngira kaayaan bisnis ayeuna sareng marios sababaraha pilihan pikeun maju," saur Crystal Cruises dina hiji pernyataan sateuacan ngamimitian prosés likuidasi.

Pikeun tujuh ratus panumpang Crystal Symphony, perjalanan Karibia 14 dintenna dugi ka tungtung anu teu kaduga sareng ngadadak dina sabtu minggu, nalika kapal pesiarna nampik uih deui ka AS, milarian ngungsi di Bahama gantina.

panumpang Crystal Symphony dilaporkeun dibawa ku ferry ka Fort Lauderdale atawa bandara lokal sanggeus diversion unscheduled.

Crystal Cruises ayeuna gaduh dua kapal sanés di tengah perjalanan, sareng hiji set pikeun ngeureunkeun perjalanan di Aruba dina 30 Januari sareng anu sanés di Argentina dina 4 Pebruari.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews salila mroe ti 20 taun. Anjeunna cicing di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng nutupan warta.

Leave a Comment