PR ngimpina: Émirat maksa pramugari na leungit beurat

PR ngimpina: Émirat maksa pramugari na leungit beurat
PR ngimpina: Émirat maksa pramugari na leungit beurat
Ditulis ku Harry Johnson

'Program Manajemén Penampilan,' dipingpin ku perwira gambar anu mastikeun Émirat, anu kasohor ku standar luhurna sareng armada pesawat modéren, hirup nepi ka reputasi "glamor" na. 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Urut pramugari Émirat ngungkabkeun ka média yén maskapai maksa awak kabin pikeun ngirangan beurat, sahingga nyiptakeun ngimpina PR pikeun Dubaipamawa basis.

Numutkeun tilas staf Émirat, ngawaskeun beurat katingalina aya dina 'Program Manajemén Penampilan,' anu dipingpin ku perwira gambar anu ngajamin Émirat, anu kasohor ku standar anu luhur sareng armada pesawat modéren, hirup dina reputasi "glamor" na. 

Karla Bayson, 36, anu ngantunkeun maskapai di 2021 saatos nyéépkeun salapan taun sareng Émirat, ngawartoskeun Insider manehna geus katempo sababaraha kolega nya narima warnings ngeunaan beurat maranéhanana. Anjeunna nyarioskeun ka outlet yén pramugari dibéré dua minggu pikeun ngirangan beurat sateuacan "dipariksa" deui ku monitor. 

Urut pagawe sejen, Maya Dukaric, ngaku nu disebut "polisi beurat" kalana bakal ngeureunkeun awak kabin di bandara sarta ngomong "Hei, babe. Anjeun kedah ngalambatkeunana. ”

Salah sahiji tilas mitra bisnis HR, anu hoyong tetep anonim, nyatakeun yén staf malah bakal nyanghareupan potongan gaji upami aranjeunna henteu tiasa ngirangan pon anu diperyogikeun. 

Aranjeunna ngusulkeun yén saloba "150 urang tina 25,000" awak kabin aya dina program ngawaskeun beurat iraha waé, nambahan yén "budaya saling nyarioskeun ka manajemén umumna." 

Wahyu éta muncul saatos pramugari Duygu Karaman nembé nyarios yén anjeunna kaluar tina padamelan na parantos diawaskeun salami tilu taun saatos batur sapagawean anonim ngawadul yén anjeunna "beurat teuing." Karaman, anu spent 10 taun di Émirat, ngaku manehna ditunda rencana manajemen beurat sabab ngaleuwihan wates ku 2 kilogram. 

"Aranjeunna masihan anjeun salembar kertas A4 anu ngan ukur nyarios: "Tong tuang sangu, tong tuang roti," saur Karaman ka The Mirror. "Éta mangrupikeun hal anu sadayana terang sapertos bobo rutin, anu kuring henteu tiasa laksanakeun kusabab padamelan," tambah anjeunna. 

Pramugari nyarios yén anjeunna bakal ditarik pikeun timbangan acak sateuacan penerbangan sanaos ukuranana 12 sareng beuratna sakitar 147 pon.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews salila mroe ti 20 taun. Anjeunna cicing di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng nutupan warta.

Leave a Comment