Kamentrian Pariwisata, Investasi & Penerbangan Bahama nunjuk Latia Duncombe salaku Akting Diréktur Jéndral

Kamentrian Pariwisata, Investasi & Penerbangan Bahama nunjuk Latia Duncombe salaku Akting Diréktur Jéndral
Kamentrian Pariwisata, Investasi & Penerbangan Bahama nunjuk Latia Duncombe salaku Akting Diréktur Jéndral
Ditulis ku Harry Johnson

ADG Duncombe nyepeng MBA sareng Merit ti Universitas Liverpool, Associates of Arts in Accounting with Distinction ti Bahamas Baptist Community College sareng mangrupikeun Affiliate of Chartered Management Institute (CMI).

Nyitak Friendly, PDF & Email

Kamentrian Pariwisata, Investasi & Aviation Bahama parantos nunjuk Latia Duncombe salaku Akting Diréktur Jéndral, di handapeun kapamimpinan Wakil Perdana Menteri anu Dihormat I. Chester Cooper, Menteri Pariwisata, Investasi & Penerbangan.

Dina Agustus 2021 Latia Duncombe direkrut salaku Wakil Diréktur Jéndral The Bahamas Kamentrian Pariwisata sareng Penerbangan. ADG Duncombe mangrupikeun profésional bisnis Bahamian anu berpengalaman, mawa langkung ti 25 taun pangalaman lintas industri dina penjualan sareng pamasaran, hubungan umum, kauangan sareng analisa bisnis. Posisi sareng tanggung jawabna kalebet tujuan lokal sareng internasional sapanjang Karibia, kalebet Bahama, Kapuloan Cayman sareng Kapuloan Turks & Caicos.

"Latia Duncombe mangrupikeun eksekutif anu dibédakeun dina pamasaran sareng penjualan, sareng kami yakin yén anjeunna bakal ngawaskeun pangawasan anu teu ternilai bari langkung maju. Bahama salaku tujuan ngarah," ceuk Wakil Perdana Mentri nu Honorable I. Chester Cooper, Menteri Pariwisata, Investasi & Aviation. "ADG Duncombe bakal ngabantosan abdi mingpin dina palaksanaan rencana pertumbuhan strategis anu kuat pikeun pariwisata sareng investasi, sakumaha anu digariskeun dina Blueprint for Change kami."

Bahama terus diaku sareng dipuji salaku salah sahiji tujuan anu pangsaéna di dunya, badarat dina pangajén taunan sareng daptar panas tina publikasi sareng organisasi konsumen sareng perdagangan. Utamana, The New York Times sareng Travel + Leisure nembé ngakuan Bahama salaku tempat anu paling luhur pikeun dijalankeun dina 2022. Di tangan ADG Duncombe sareng kerjasama sareng eksekutif anu ngalaman pisan di Kamentrian Pariwisata, Investasi & Penerbangan Bahama, diperkirakeun yén accolades ieu ngan bakal nambahan.

"Kuring ngahormatan pikeun ngawakilan rahayat Bahama dina neraskeun ngajalankeun ékonomi pariwisata anu séhat di nagara pulo anu hébat urang, ”saur Latia Duncombe, Pelaksana Diréktur Jéndral, Kamentrian Pariwisata, Investasi & Penerbangan Bahama. "Taun-taun ayeuna parantos nangtang nalika urang napigasi pandémik COVID-19, tapi urang ngarepkeun masa depan anu langkung makmur kalayan seueur prestasi pikeun dirayakeun dina sasih sareng taun payun."

ADG Duncombe padamelan salaku Eksekutif Senior sareng Kepala Penjualan & Pemasaran pikeun Rubis Bahamas sareng Rubis Turks & Caicos Limited sateuacan janten Wakil Diréktur Jéndral pikeun Kamentrian Pariwisata & Penerbangan Bahama.

ADG Duncombe nyepeng MBA sareng Merit ti Universitas Liverpool, Associates of Arts in Accounting with Distinction ti Bahamas Baptist Community College sareng mangrupikeun Affiliate of Chartered Management Institute (CMI). Anjeunna sami-sami komitmen kana karya amal sareng komunitas, janten anggota dewan REACH (Sumber Daya sareng Atikan pikeun Tantangan Ngahubungkeun Autisme). Anjeunna ogé tilas Miss World Bahamas, anggota parlemén nonoman sareng sukarelawan Palang Merah.

Asalna ti pulo Abaco, ADG Duncombe nikah ka Othniel Duncombe sarta boga dua putra energetic, Tré jeung Sion.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews salila mroe ti 20 taun. Anjeunna cicing di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng nutupan warta.

Leave a Comment