Urang Amerika ngingetkeun pikeun nyingkahan perjalanan ka Rusia ayeuna

Urang Amerika ngingetkeun pikeun nyingkahan perjalanan ka Rusia ayeuna
Urang Amerika ngingetkeun pikeun nyingkahan perjalanan ka Rusia ayeuna
Ditulis ku Harry Johnson

Alatan ayana militér heightened Rusia urang jeung latihan militér lumangsung sapanjang wewengkon wates jeung Ukraina, warga AS lokasina di atawa tempo perjalanan ka distrik Féderasi Rusia geuwat wawatesan Ukraina kudu sadar yén kaayaan sapanjang wates téh unpredictable sarta aya heightened tegangan. .

Nyitak Friendly, PDF & Email

nu Departemen Stat ASe ngaluarkeun pesen piwuruk "Ulah Perjalanan" pikeun Féderasi Rusia, nyarioskeun ka warga AS pikeun nyingkahan nganjang ka Rusia kusabab poténsi invasi Rusia ka Ukraina, krisis COVID-19, sareng "pelecehan ku pejabat kaamanan pamaréntah Rusia," diantara alesan sanésna.

"Kusabab ayana militér Rusia anu ningkat sareng latihan militer anu lumangsung sapanjang daérah wates Ukraine, Warga AS anu aya di atanapi nimbangkeun perjalanan ka distrik-distrik Féderasi Rusia anu langsung wawatesan sareng Ukraina kedah sadar yén kaayaan sapanjang wates éta teu tiasa diprediksi sareng aya tegangan anu langkung ageung, ”saurna. Jurusan Nagara's piwuruk nagara, ogé noting potensi resiko terorisme, pelecehan, sarta "penegak sawenang hukum lokal".

Badan éta nyarios yén kamampuan pamaréntah AS "nyadiakeun jasa rutin atanapi darurat" "sangat kawates" di Rusia.

Washington ogé geus nempatkeun Ukraine dina daptar "Ulah Perjalanan" na "kusabab paningkatan ancaman aksi militer Rusia sareng COVID-19." 

Kulawarga diplomat AS diarah angkat Ukraine, sedengkeun sababaraha staf Kedubes AS ogé diidinan angkat sacara "sukarela".

nu Departemen Propinsi AS's warning asalna salaku anceman agresi Rusia ngalawan Ukraina tetep dina hiji sadaya-waktu tinggi. Dina sababaraha bulan panganyarna, Rusia konsentrasi leuwih 100,000 pasukan jeung alat-alat militér dina wates jeung Ukraine, Tétéla kalawan pintonan pikeun launching serangan sejen ka nagara tatangga.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews salila mroe ti 20 taun. Anjeunna cicing di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng nutupan warta.

Leave a Comment