Minnesota hoyong janten tujuan anjeun pikeun Poé Pakansi Nasional

Jelajahi Minnesota, kantor promosi pariwisata nagara éta ngagabung sareng Asosiasi Perjalanan AS pikeun Rencana Nasional pikeun Poé Pakansi Salasa ieu, 25 Januari, pikeun nyorong pagawé ngagunakeun waktos anu dibayar dina 2022. Rencana Nasional pikeun Poé Liburan taun ieu datang sakaligus. nalika seueur anu ngaraosan tingkat kaduruk anu ekstrim acan parantos nolak istirahat kusabab masalah kaséhatan sareng kaamanan sareng ningkat beban kerja. Numutkeun kana panilitian énggal, anu ditugaskeun ku Asosiasi Perjalanan AS, pagawé Amérika ngantunkeun rata-rata opat dinten (29%) tina cuti anu dibayar dina méja di 2021.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Studi ku Asosiasi Perjalanan AS ogé ngalaporkeun yén leuwih ti dua per tilu (68%) pagawé Amérika ngarasa sahenteuna moderately kaduruk kaluar sarta 13% pisan kaduruk kaluar. Jalma anu ngarencanakeun waktos mayar sateuacanna bakal nyandak langkung seueur waktos perjalanan, tapi saparapat (24%) rumah tangga henteu nyandak léngkah ieu sareng 64% ngalaporkeun yén aranjeunna peryogi pisan liburan.

"Saatos ampir dua taun kacapean pandémik, Rencana Nasional pikeun Poé Pakansi mangrupikeun kasempetan pikeun mikirkeun payuneun dinten anu langkung cerah sareng liburan Minnesota.

Urang sadayana kedah prioritas waktos jauh ti padamelan pikeun ngajalajah tempat anu énggal, sareng ngahubungkeun deui sareng jalma-jalma sareng tempat anu paling urang pikahayang, ” ceuk Lauren Bennett McGinty, diréktur pariwisata kaayaan, Ngajalajah Minnesota. "Minnesota mangrupikeun tujuan opat musim anu pikaresepeun sareng hargana.

Ti Sudut kaler ka North Shore Lake Superior ka Kota Kembar Minneapolis-St. Paul jeung bluffs of Mississippi Walungan Valley, sok aya hal anyar pikeun nempo jeung ngalakukeun.

"Panalungtikan nunjukkeun naon anu ku seueur anu terang-éta setrés taun katukang tiasa, sahenteuna sabagian, diangkat ku mikir sareng ngarencanakeun waktos jauh pikeun ngecas sareng ngalaman anu énggal," ceuk Présidén AS Travel Association sarta CEO Roger Dow. "Aya manpaat nyata pikeun nyandak rencana liburan dina kalénder dina awal taun, anu kalebet kabagjaan anu aya hubunganana sareng perjalanan sareng komitmen pikeun nyandak sadaya waktos anu diperyogikeun pikeun istirahat anu pantes."

Salaku kantor promosi pariwisata nagara urang, Ngajalajah Minnesota jalan pikeun mere ilham konsumén jeung mempermudah perjalanan ka na jero Minnesota bari pursuing hiji pendekatan wirausaha jeung leveraging investasi pariwisata nagara urang kalawan ngaronjat involvement ku swasta. Pariwisata mangrupikeun séktor konci ékonomi nagara, sacara sajarah ngahasilkeun $ 1.0 milyar dina pajak penjualan nagara dina $ 16.6 milyar dina penjualan luang sareng silaturahmi sareng padamelan ampir 275,000 padamel dina usaha luang sareng silaturahmi Minnesota. Nganjang exploreminesota.com, sareng bagikeun tempat wisata anjeun sareng @exploreminn dina Twitter, atanapi @exploreminnesota dina Instagram sareng Facebook, nganggo #OnlyinMN.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment