2022 Kaayaan Laporan Industri Hotel

Pangaruh COVID-19 dina Industri Hotel AS ku Nagara

Saloba 2020 mangrupikeun taun DAS pikeun industri hotél, kitu ogé 2021. Nalika pandémik terus, industri mimiti muncul deui, didorong ku distribusi vaksin nasional sareng optimisme konsumen. The American Hotel and Lodging Association laporan munggaran State of the Hotel Industry, dirilis dina Januari 2022, nunjukkeun kumaha tahan banting industri hotél sareng ngaramalkeun naon anu aya di hareup pikeun pamilik hotél sareng operator, pagawé, sareng wisatawan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Sataun saatosna, vaksin sayogi pikeun saha waé di Amérika Serikat anu umurna lima taun sareng langkung ageung, sareng 63% tina populasi AS parantos divaksinasi.
Tapi kasus naék, ogé prihatin ngeunaan varian virus anyar sareng wabah.

Kanyataanana nyaéta COVID-19 terus mangaruhan kahirupan sapopoe - sareng hirup babarengan koléktif ieu bakal janten norma pikeun masa depan anu tiasa diramalkeun. Virus ieu nyababkeun implikasi tina laporan State of the Hotel Industry taun ieu, anu kalebet
ramalan tren macroeconomic ogé shifts ekspektasi konsumen na bisnis sentimen

Tahap recovery salajengna bakal henteu rata, berpotensi volatile. Tapi hiji hal anu tetep pasti: 2022 mangrupikeun taun para wisatawan "anyar".

Perjalanan Bleisure-nyaéta, nyampur bisnis sareng perjalanan luang-parantos ngabeledug nalika pandémik, ngagambarkeun parobahan anu jero dina sikep sareng paripolah konsumen anu aya hubunganana sareng perjalanan. Ieu, kahareupna bakal mangaruhan sacara signifikan kana operasi hotél nalika industri ngaréspon pikeun nyumponan kabutuhan sareng ekspektasi para tamuna.

Sadayana nunjukkeun yén industri hotél bakal terus maju ka arah pamulihan dina 2022, tapi pamulihan lengkepna masih sababaraha taun deui. Nurutkeun
kana analisa pikeun AHLA ku Oxford Economics, paménta kamar hotél sareng pendapatan kamar diperkirakeun ampir balik deui ka tingkat 2019 dina

Pendapatan kamar diperkirakeun ngahontal $ 168 milyar, dina 1% tina angka 2019 sareng
kanaékan 19% dibandingkeun 2021. Occupancy diperkirakeun pencét 63.4%, nearing laju 66.0% kahontal dina 2019 tur tebih luhur 44% na 57.6% ngahontal dina 2020 jeung 2021, mungguh.

Balikna panghasilan kamar pastina wilujeng sumping pikeun para pengusaha hotel, tapi éta ogé
teu ngabejaan sakabeh carita.

Malah ku uih deui kana kinerja pendapatan kamar pra-pandémik, angka-angka ieu henteu ngitung tambahan diperkirakeun langkung ti $ 48 milyar5 dina belanja pra-pandémik pikeun tuangeun sareng inuman, rohangan rapat, sareng jasa ancillary sanésna - sumber pendapatan diperkirakeun katinggaleun sacara signifikan. dina mulangna. Ahli industri ngaramalkeun yén ngan ukur satengah tina rapat sareng acara bakal uih deui dina 2022, 6 kalayan dampak négatip tina varian Omicron masih kedah ditangtukeun.

Salaku tambahan, hotél di sakuliah nagara terus ngagali kaluar tina periode dua taun dimana aranjeunna leungit koléktif $111.8 milyar dina panghasilan kamar nyalira.7 A recovery parsial dina 2022 moal cukup pikeun ngidinan hotél pikeun sakabéhna mayar deui lenders, pinuh rehire. staf, investasi dina perbaikan sipat nyangsang, sarta ngeusian cadangan tunai bisnis.

Aya tetep headwinds kuat sarta disruptors poténsial pikeun recovery pinuh. Nalika perjalanan luang sigana bakal uih deui dina taun 2022, perjalanan bisnis diperkirakeun tetep sahandapeun tingkat pra-pandémik. Severity tina épék jangka pondok tina Omicron dina industri hotél masih can écés.

Leuwih ti éta, varian kahareup bakal nyieun volatility boh balik luang jeung perjalanan bisnis jeung puluhan milyaran dollar disambungkeun ka rapat jeung belanja acara. Numutkeun kana Cvent's November 2021 Group Business Insights Report, saparapat tina rapat anu sumberna hibrida, sareng 72% tina perencana rapat anu ditaliti mangrupikeun sumber acara kalayan komponén pribadi.

Hotél bakal terus bajoang sareng kakurangan staf, ngirangan kamampuan pikeun maksimalkeun pendapatan tina calon wisatawan. Tekanan inflasi hartina sanajan recovery nominal bisa lumangsung saméméhna, recovery bener disaluyukeun pikeun industri bakal nyandak dugi 2025, nurutkeun STR jeung Pariwisata Ékonomi.

Sanaos pamulihan anu leres pikeun tingkat pra-pandémik masih sababaraha taun deui, langkung seueur hotél ngartos, nyiapkeun, sareng ngaréspon kana kabutuhan para wisatawan "anyar", masa depan anu langkung cerah milarian industri anu penting pikeun Amérika. ékonomi.

PANEMUAN SAKADANG

  1. Prospek perjalanan pikeun 2022 trending positip, tapi diteruskeun
    volatility diperkirakeun, kalawan recovery pinuh taun jauh. Ongkos pangeusina
    sareng pendapatan kamar diperkirakeun ngadeukeutan tingkat 2019 di 2022, tapi éta
    outlook pikeun panghasilan ancillary kirang optimistis. perjalanan bisnis diperkirakeun
    pikeun tetep handap leuwih ti 20% keur loba taun, ngan 58% tina
    rapat jeung acara diperkirakeun balik, sarta épék négatip pinuh tina
    Omicron henteu acan dipikanyaho. Headwind tenaga kerja bakal hartosna tingkat padamelan
    di tungtung taun bakal turun 7% dibandingkeun 2019.
  2. "Anyar" travelers nyangka hal béda ti merek hotél. Konsumén
    motivasi, paripolah, sareng ekspektasi sadayana bergeser nalika pandém-
    profoundly ngarobah kumaha hotél beroperasi pikeun nyugemakeun sémah maranéhanana, saha
    beuki dipikaresep janten travelers luang atawa bleisure atawa nomaden digital. Salaku a
    hasilna, téhnologi bakal malah leuwih kritis dina kasuksésan hiji sipat urang.
  3. Ngajaga sareng narik bakat luhur hartosna nunjukkeun jalur karir,
    teu ngan jobs. Hotél tiasa ngawangun tenaga kerja pikeun masa depan ku
    komunikasi jembar kasempetan karir anu sadia dina
    industri ka karyawan ayeuna jeung prospektif.
  4. Inisiatif kelestarian bakal maénkeun peran anu langkung penting pikeun
    industri. Hotél anu ngadamel komitmen pikeun tujuan kelestarian sareng
    program teu ngan satisfying ekspektasi sémah ', aranjeunna nyieun
    parobahan anu alus pikeun bisnis ogé.
  5. Program kasatiaan bakal mekar pikeun ngaréspon bentang perjalanan énggal.
    Kalawan-volume tinggi perjalanan bisnis handap, program kasatiaan tradisional No
    leuwih lila asup akal. Program kasatiaan anu paling efektif bakal nawiskeun langkung seueur
    ganjaran pribadi nu minuhan kaperluan travelers bisnis occasional
    jeung wisatawan luang ogé.

TRAVEL READINESS TRENDING POSITIF, TAPI TETAP VOLATILE

Volatilitas perjalanan dina jaman pandém ngajadikeun ramalan kasiapan perjalanan langkung kritis - tapi langkung sesah - ti kantos. Naha jalma hoyong ngarambat? Naha rencana perjalananna bakal dibatesan ku kanyataan ékonomi anu langkung lega? Naha larangan perjalanan di bumi atanapi di tujuanana maksa aranjeunna ngarobih rencanana?

Saderhana, kesiapan perjalanan nunjukkeun kumaha jalma-jalma daék nyandak perjalanan. Pikeun ngartos kesiapan perjalanan ayeuna, urang ngalih ka Indéks Kesiapan Perjalanan Accenture, cara anyar pikeun nganilai niat pikeun ngarambat anu cocog sareng realitas bentang perjalanan ayeuna. Indéks bulanan, multi-nagara ngalacak indikator perjalanan sareng non-perjalanan anu mangaruhan niat kalebet status kaséhatan nagara anu aya hubunganana sareng COVID-19, faktor ékonomi jangka pondok, paménta perjalanan, sareng status mobilitas. Indikator-indikator ieu ditimbang pikeun ngagambarkeun ukuran dampakna masing-masing kana kesiapan perjalanan.

Kesiapan mangrupakeun Target Pindah

Indéks diropéa bulanan sabab kesiapan perjalanan henteu mutlak. Ieu bakal leres salami pandémik henteu dikendali sapinuhna sareng gelombang anyar, varian, sareng réspon kaséhatan pamaréntah sareng masarakat terus-terusan ngareset kapercayaan sareng kapercayaan masarakat dina perjalanan. Salaku conto, pertimbangkeun kumaha gancangna larangan perjalanan dilaksanakeun di nagara-nagara di sakumna dunya nalika varian Omicron muncul dina ahir taun 2021. Organisasi Kaséhatan Dunia nunjuk éta varian perhatian dina 26 Nopémber 2021, sareng dina 2 Désémber 2021, Présidén. Biden ngumumkeun protokol anyar pikeun perjalanan internasional.

Tren kesiapan perjalanan dina satengah kadua taun 2021 nunjukkeun naon anu kudu dilakukeun
nyangka di 2022: moméntum dina kantong gandeng ku eureun jeung dimimitian disababkeun ku
hiji atawa leuwih indikator perjalanan.

Gambar Global

Kalayan paménta pent-up sareng seueur jalma anu milih atanapi uih deui kana kahirupan sapopoe kalayan virus di antarana, kesiapan perjalanan ningali luncat 5% dina Séptémber 2021 dibandingkeun Agustus 2021 sacara global. Sanajan kitu, tren kesiapan tetep volatile nepi ka ahir taun. Nopémber 2021 ngalaman turunna 2% ti sasih sateuacana kusabab wabah sareng larangan perjalanan énggal. Gemblengna kesiapan di
Nopémber 2021 éta 23% sahandapeun garis dasar 2019.

Gambar AS

Dina Séptémber 2021, pasar AS ningali panurunan 3% dina bulan Agustus 2021 kusabab larangan anu ketat pikeun wisatawan internasional. Lalu lintas maskapai sareng hunian hotél ngiringan pola sajarah, ragrag saatos usum panas anu kuat pisan sareng nunjukkeun kakuatan dina usum gugur. Screenings ku Administrasi Kaamanan Transportasi (TSA) muncak dina bulan Juli ngan leuwih 2 juta panumpang maskapai, sarta hotél ngahontal 71% occupancy.

Dina bulan Nopémber, ngagampangkeun larangan perjalanan Éropa ka Amérika Serikat nyababkeun paningkatan anu signifikan dina kapasitas maskapai, nunjukkeun paningkatan paménta.
12 Nagara ieu terus muka perjalanan nepi ka usum liburan. Nyatana, minggu Thanksgiving 2021 mangrupikeun pemecah rekor pikeun hotél AS — tingkat hunian 53%, sareng RevPAR 20% langkung luhur tibatan dina waktos anu sami dina taun 2019.

Pandémik Global sareng Dampak Lokal

Henteu ngan ukur kesiapan wisatawan domestik yén industri hotél kedah dipertanggungjawabkeun salaku panggerak paménta di 2022. Wisatawan internasional ogé janten panongton anu penting.

Wisatawan internasional ngitung 15% tina total belanja perjalanan AS dina taun 2019 sateuacan pandémik mimiti, tapi ngan 6% dina taun 2020.15 Taun 2022, Déwan Perjalanan & Pariwisata Dunia ngarencanakeun kabisat 228% dina belanja di Amérika Serikat ku wisatawan internasional dibandingkeun 2021.

Nyiapkeun pikeun poténsi lonjakan ieu hartosna ngakuan yén sentimen ngeunaan perjalanan sareng kasiapan perjalanan bakal rupa-rupa ti nagara ka nagara sabab krisis global ieu parantos dilokalkeun pisan dina dampakna. Hotél anu mikirkeun kasiapan ngaliwatan lensa tina pangalaman pandémik masarakat — sareng ayeuna — diposisikan pangsaéna pikeun nangtukeun naha aranjeunna kedah ngenalkeun ukuran kaséhatan sareng kaamanan tambahan pikeun narik wisatawan ieu.

Ieu naon anu diungkabkeun ku Indéks ngeunaan kesiapan perjalanan dina naon anu diperkirakeun janten pasar inbound kritis pikeun Amérika Serikat.

Kateupastian anu tetep ngeunaan sifat varian Omicron dina waktos publikasi nunjukkeun kumaha héséna pikeun ngaduga kesiapan perjalanan di 2022. Anu tiasa urang anggap yén larangan anu ditumpukeun pikeun merangan varian Omicron kamungkinan tetep dugi ka Maret. Salaku tambahan, sababaraha faktor jangka pondok berpotensi mangaruhan kasiapan perjalanan sacara positip atanapi négatif, sareng sacara umum, kami henteu ngarepkeun Indéks nunjukkeun tanda-tanda pamulihan anu konsisten dugi ka pertengahan 2022 paling awal.

TINJAUAN KERJASAMA 2022

Kesiapan perjalanan bakal nginpokeun kumaha kinerja industri hotél di daérah kritis kalebet occupancy, pendapatan kamar, padamelan, sareng napsu konsumen. Nalika 2022 moal ningali uih deui ka 2019, prospekna langkung kuat tibatan taun 2021.

Pekerjaan

Pangeusian hotél diperkirakeun bakal terus ningkat tina tingkat handap bersejarah taun 2020, rata-rata 63.4% kanggo sataun, numutkeun STR sareng Pariwisata Ékonomi.

Dina taun 2019, ampir 60,000 hotél di nagara éta ngalaman pangeusian hotél taunan rata-rata 66%, ngajual 1.3 milyar kamar. Pandemik nyababkeun pendudukan hotél AS ka tingkat bersejarah 24.5% dina April 2020, sareng pendudukan taunan turun ka 44% kanggo sataun. Pangeusi hotél pikeun taun 2021 diperkirakeun ampir 58% - lima poin langkung luhur tibatan anu diproyeksikan taun ka tukang (proyeksi 52.5%), tapi tetep turun langkung ti dalapan poin persentase tina tingkat prepandémik.

Bari sababaraha hotél-layanan pinuh dimimitian operationally megatkeun malah dina 50% occupancy, ieu teu akun hutang KPR sarta waragad lianna. Sapertos kitu, sabagéan ageung hotél nyéépkeun dua taun ka pengker langkung handap titik impasna, ngandelkeun cadangan pikeun nutupan biaya. Janten sanaos uih deui ka pangeusian pra-pandémik di 2022, hotél ngagaduhan jalan sateuacan pulih leres. Tingkat pendudukan diperkirakeun bakal terus ningkat dina 2022, rata-rata 63.4% kanggo taun éta.

Gambar 1 - Pangeusian Kamar Hotél dumasar Taun

Panghasilan kamar

Saatos turun ampir 50% dina 2020, pendapatan kamar hotél ampir bakal uih deui
Tingkat 2019 taun ieu. Belanja ancillary non-kamar bakal terus katinggaleun.
Sateuacan pandémik, 5.4 juta kamar tamu industri hotél ngahasilkeun pendapatan kamar taunan langkung ti $ 169 milyar, anu henteu kalebet puluhan milyar tambahan anu dihasilkeun ku nyéwa kamar rapat sareng sumber pendapatan tambahan.

Taun 2020, pendapatan kamar hotél turun ampir 50% di Amérika Serikat ngan ukur $ 85.7 milyar, teras rebound ka $ 141.6 milyar dina 2021. Ieu hartosna salami dua taun éta, hotél kaleungitan koléktif $ 111.8 milyar dina pendapatan kamar nyalira. Panghasilan kamar diperkirakeun ngahontal $ 168.4 milyar taun ieu, atanapi dina hiji titik persentase tingkat 2019.

Tinjauan panghasilan tambahan tina rapat, acara, sareng tuangeun sareng inuman - diperkirakeun $ 48 milyar taunan sateuacan pandémik - kirang jelas. Proyék Knowland ngan ukur 58.3% rapat sareng acara anu bakal uih deui di 2022, sareng 86.9% deui dina 2023, hartosna seueur pendapatan éta bakal terus leungit.

Angka 2 - Panghasilan Kamar Hotel dumasar Taun

pagawean

Nepi ka tungtun taun 2022, hotél diperkirakeun employ 2.19 juta jalma-93% tina
tingkat pra-pandémik maranéhanana.

Dina 2019, hotél AS langsung padamelan langkung ti 2.3 juta jalma. Saatos turunna signifikan taun 2020, hotél réngsé 2021 dina 77% tina tingkat padamelan 2019 na.

Sanaos pertumbuhan anu kuat diperkirakeun dina taun payun, hotél diperkirakeun bakal ngeureunkeun 2022 kalayan 2.19 juta karyawan - turun 166,000 atanapi 7% dibandingkeun taun 2019, ngagambarkeun angin anu terus-terusan di pasar tenaga kerja.

angka 3 - Pakasaban ku Taun

Napsu Konsumén

Aya paménta pent-up pikeun perjalanan-utamana diantara travelers ngora.

Saatos sababaraha bulan karantina sareng larangan perjalanan dina awal pandémik, seueur urang Amerika anu hoyong ngarambat deui dina taun 2021; paménta éta diperkirakeun nuluykeun taun ieu. Numutkeun kana Morning Consult's State of Travel and Hospitality Q4 Report, 64% tina déwasa AS nyarios yén aranjeunna parantos ngumbara dina taun katukang, kalayan konsumen anu langkung ngora sareng berpendapatan langkung luhur.

Laporan éta ogé mendakan yén tina dalapan nagara anu ditaliti, urang Amérika mangrupikeun anu paling hayang pisan pencét jalan, kalayan 50% ngaharepkeun nyandak perjalanan luang dina genep bulan ka hareup.

Numutkeun kana Survei Balanja Liburan AS 2021 Accenture, 40% konsumen AS ngarencanakeun pikeun museurkeun tabungan pikeun liburan atanapi perjalanan jauh di hareup. Nyimpen pikeun perjalanan mangrupikeun prioritas kauangan pangpentingna kadua konsumen saatos mayar hutang (Gbr

43% pinuh ngaharepkeun ngarambat langkung seueur atanapi langkung salami genep bulan ka hareup tibatan dibandingkeun sareng période genep bulan anu sami dina taun 2019.

Gambar 4 – 5 Prioritas Keuangan Konsumén AS Top 2022

Gen Z sareng Millennials hususna hoyong ngarambat deui, sanaos aranjeunna tetep peryogi jaminan pikeun ngalakukeunana. Hiji-katilu grup ieu yakin yén informasi timely, manajemén aliran traveler hadé, sarta kamampuhan pikeun buku tur mastikeun status vaksinasi ngaliwatan aktip parusahaan perjalanan bakal ngolo-ngolo aranjeunna keur indit deui.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment