Wisatawan Anyar: Milarian Tujuan Nalika Dunya dibuka deui

The American Hotel & Lodging Association (AHLA) mangrupikeun hiji-hijina asosiasi nasional anu ngagambarkeun sadaya bagéan industri pamondokan AS. Kantor pusatna di Washington, DC, AHLA museurkeun kana advokasi strategis, dukungan komunikasi sareng program pangembangan tenaga kerja pikeun maju industri. Saatos pandémik COVID-19, silaturahmi mangrupikeun industri anu munggaran dipangaruhan sareng éta bakal janten anu terakhir pulih.
Dina Nagara Laporan Industri Hotel AHLA ngawanohkeun traveler hareup.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Pandemik parantos robih pisan kana kahirupan sapopoe, tina kumaha jalma-jalma nuju damel sareng sakola dugi ka cara balanja sareng sosialisasi. Sanaos sababaraha paripolah tina jaman ieu antukna bakal luntur, COVID-19 parantos ngajantenkeun tanda anu teu tiasa dileungitkeun dina kahirupan-sareng perjalanan-sapertos anu urang terang.

Didorong ku Motivasi Béda

Pindah ka hareup, industri hotél bakal ngarasakeun dampak tina cara nu pamakéna geus fundamentally robah dina naon maranéhna rék na kumaha aranjeunna kalakuanana sareng terlibat sareng merek.

Gantina fokus utamana dina harga jeung kualitas dina nyieun kaputusan purchasing, travelers anyar ieu ngamotivasi mésér ku faktor kaasup kaséhatan sarta kaamanan, betah tur genah, miara, kapercayaan, sarta reputasi.

Nyatana, 44% konsumen AS nyatakeun yén pandémik nyababkeun aranjeunna mikirkeun deui tujuan pribadi sareng ngevaluasi deui naon anu penting dina kahirupan, numutkeun panalungtikan Accenture panganyarna. Panaliti anu sami ngungkabkeun yén 49% hoyong perusahaan ngartos kumaha kabutuhanna robih nalika gangguan sareng nyayogikeun kabutuhan ieu.

Naon deui, 38% ngaharepkeun merek nyandak tanggung jawab anu langkung ageung pikeun ngamotivasi aranjeunna sareng ngajantenkeun aranjeunna relevan tinimbang ngan ukur ngalakukeunana.
bisnis.

Lamun datang husus ka hotél, travelers anyar nempatkeun hiji premium on lingkungan aman tur sanitasi, kawijakan booking fléksibel tur euweuh-pinalti, layanan palanggan merenah, produk sustainable, sarta dampak sosial positif.

Seueur anu nyarios yén aranjeunna daék mayar tambahan pikeun pilihan ieu sareng ngalih ka panyadia perjalanan anu béda (hotél, maskapai, agénsi perjalanan, sareng OTA) upami diperyogikeun. Kanyataanna, 45% tina pamakéna nyebutkeun yen aranjeunna tempo pindah jauh ti panyadia perjalanan aranjeunna nganggo, boh sagemblengna atawa sabagian, salila genep bulan ka hareup nepi ka sataun.

Kebangkitan Wisatawan luang Anyar

Wisatawan luang kalayan motivasi anyar ieu bakal janten kakuatan anu penting pikeun nyetir paménta perjalanan di 2022-pergeseran anu ditandaan anu dimimitian taun ka tukang saatos sababaraha taun perjalanan bisnis janten pokok industri perjalanan global.

Kalayan kabijakan perjalanan perusahaan masih aya dina fluks, perjalanan luang bakal terus pulih langkung gancang dina 2022, nyababkeun bentang paménta hotél. Numutkeun kana analisa ku Kalibri Labs, sapanjang taun 2022 belanja hotél luang bakal balik deui ka tingkat 2019, tapi perjalanan bisnis bakal bajoang pikeun ngahontal 80% tina tingkat 2019. Ieu hartosna pangsa belanja hotél dumasar kana jinis perjalanan bakal terus dibalikkeun ti sateuacan pandémik; dina 2019 perjalanan komérsial diwangun ku 52.5% tina pendapatan kamar industri sareng dina 2022 diperkirakeun ngan ukur ngagambarkeun 43.6%.24 Nyatana, ramalan yén usum panas 2022 bakal janten salah sahiji anu paling kuat pikeun perjalanan luang.

Seueur modél bisnis hotél anu utamina difokuskeun kana kabutuhan palanggan bisnis sapertos tuangeun di tempat, jasa cuci, fasilitas olahraga, sareng pusat bisnis. Fasilitas anu diarepkeun ku para wisatawan, sapertos spa, kolam renang, atanapi transportasi anu gampang ka tempat wisata anu paling luhur, sering janten fokus sekundér.

Sapertos kitu, hotél ieu kedah ngadamel parobihan struktural kumaha aranjeunna narik,
ngarobah, sarta nahan konsumén luang.

Dibandingkeun jeung travelers bisnis, travelers luang hoyong langkung hidayah pikeun prosés booking jeung informasi langkung lengkep ihwal tujuan. Aranjeunna meuli pisan béda ti travelers bisnis. Éta kirang ngeunaan spésifik sareng genah sabab ngeunaan nambihan jasa dina laleur saatos pesenan awal dina sumanget panemuan sareng petualangan. Ngirimkeun pikeun wisatawan luang bakal langkung pentingna sabab bakal aya deui dina taun 2022.

Beungeut Anyar tina Wisatawan Usaha

Nalika paménta perjalanan bisnis bakal katinggaleun tina perjalanan luang, éta sanés, sakumaha anu disarioskeun ku sababaraha, mangrupikeun jaman baheula. Ieu hususna leres di Amérika Serikat, tujuan perjalanan bisnis anu pang populerna di dunya.28 Perjalanan bisnis sacara umum diperkirakeun ningkat dina 2022 dibandingkeun taun ka tukang, sareng, dumasar kana analisa ku Kalibri Labs, ku Q3 diperkirakeun ngahontal 80 % tina angka 2019 Sanaos pamulihan pinuh henteu diperkirakeun dugi ka 29, perjalanan bisnis global diperkirakeun ningkat ku 2024% dina taun 14, sareng Amérika Serikat sareng Cina ningali naékna panggedéna-duanana diperkirakeun tumbuh 2022%

Kalayan perjalanan perusahaan anu diurus ageung - sareng kamungkinan moal balik deui persis sapertos sateuacan krisis - usaha leutik sareng sedeng (UKM) bakal mingpin jalan dina pamulihan perjalanan bisnis di 2022. Ieu neraskeun tren anu dimimitian dina 2020 nalika volume perjalanan UKM turun tapi henteu sami sareng sésa perjalanan bisnis salami pandémik.

Pimpinan di sakuliah hotél, maskapai, panyadia nyéwa mobil, sareng perusahaan manajemén perjalanan parantos nunjukkeun yén akun UKMna gancang-gancang kaluar deui dina taun 2020 sareng teras-terasan langkung seueur perusahaan ayeuna. Aranjeunna atribut ieu kanyataan yén pausahaan leutik mimiti balik deui ka kantor gancang, sarta salaku bagian tina ieu, nempatkeun jalma maranéhanana dina jalan sooner. Aranjeunna ogé yakin yén perjalanan UKM didorong ku pangsaeutikna larangan perjalanan sareng kabijakan perjalanan anu langkung fleksibel. Pimpinan ieu ningali paménta anu ageung ti agénsi konsultan anu langkung alit, firma hukum sareng akuntansi, sareng pangecér, sareng ngarep-ngarep langkung sami kana 2022.

Sektor UKM ngagambarkeun kasempetan tibalik pikeun hotél ngeusian pangeusian pertengahan minggu sareng nyaimbangkeun pola paménta luang anu diantisipasi pisan. Ieu mangrupikeun pasar anu teu acan kasebat-hiji anu sering diperas ku bagéan rundingan perusahaan panggedéna. Pikeun hotél ngamangpaatkeun kasempetan ieu, penting pikeun ngadegkeun kontak sareng prospek sareng ngartos kabutuhan bagean ieu. Kagancangan sareng genah sigana bakal tetep penting, tapi para wisatawan bisnis UKM pasti bakal museurkeun kana masalah kaséhatan sareng kaamanan langkung ayeuna tibatan sateuacanna.

Munculna Bagéan Traveler pikeun Lalajo

Kadatangan padamelan jarak jauh salami période pandém-sareng normalisasi anu terus-terusan ti saprak perusahaan nyiptakeun lingkungan kerja anu fleksibel kusabab kabutuhan-parantos nyababkeun munculna bagéan pangumbara anyar anu nyampur kapentingan bisnis sareng luang.

Perjalanan Bleisure - dimana wisatawan piggyback luang sareng perjalanan bisnis saling - parantos disebat lapisan pérak pandémik. Sanaos pangaturan ieu sanés énggal, aranjeunna langkung umum di antawis wisatawan ngora sateuacan pandémik.

Kiwari, perjalanan bleisure langkung mainstream diantara wisatawan bisnis dina grup demografi. Nyatana, hiji ulikan 2021 ngeunaan wisatawan bisnis global mendakan 89% hoyong nambihan liburan pribadi kana perjalanan bisnisna dina dua belas bulan ka hareup.

Sababaraha ahli perjalanan nganggap yén ngapung-ka-rapat sareng ngapung-balik-ti-nu-perjalanan dinten bakal janten hal anu kapungkur sareng perjalanan bleisure multi-dinten pamustunganana bakal janten "perjalanan bisnis énggal."

Pergeseran ieu mungkin kusabab perusahaan condong toleran kana perjalanan bisnis sapertos kitu.

Nomaden digital - jalma anu ngagaduhan kalenturan pikeun damel ti mana waé sareng angkat ka jalan - ogé naék. Aranjeunna ngagambarkeun pamikiran ulang anu jero ngeunaan dinamika tradisional antara padamelan sareng perjalanan, dimana jalma-jalma damel
ngarambat atawa ngumbara pikeun digawé. Nomaden digital ngarambat bari aranjeunna damel, lirén di tujuan anu béda sareng tetep salami aranjeunna hoyong, teras teraskeun. Kasadiaan konektipitas dasarna mangrupikeun hiji-hijina hal anu ngabatesan pilihan perjalananna. Skift ngalaporkeun yén 3.7 juta urang Amerika berpotensi diposisikan pikeun hirup sareng damel salaku nomaden digital. Nalika bagéan Ecological ayeuna, analisa pasar nunjukkeun yén éta bakal gancang-tumuwuh sareng kuat.

Urang ogé tiasa ngarepkeun kabur tina bagéan-bagéan ieu salaku pangalaman para wisatawan anu nyorong aranjeunna kana cara kerja gaya nomad digital anu langkung permanén.

TREN Téhnologi pikeun lalajo

Téknologi maénkeun peran anu langkung penting pikeun ngamungkinkeun industri hotél ngaréspon kana kabutuhan sareng karesep para wisatawan. Kami ngagabung sareng OracleHospitality pikeun ngartos tren téknologi pangbadagna anu diperkirakeun pikeun 2022 sareng salajengna

  • Ngajaga eta manusa jeung téhnologi. The personalization tina téhnologi bakal nyandak
    kabisat sejen ka hareup, kalawan hotél ngagunakeun téhnologi digital pikeun betah workloads na
    salajengna, nyugemakeun unggal tamu individu kalawan pangalaman tamu anyar. Ieu ngawengku
    sagalana ti individu dahareun jeung inuman pilihan jeung fléksibel dipariksa-di na
    waktos pariksa-kaluar pikeun rubakpita kamar dimekarkeun pikeun sakabéh bagéan traveler. Sanaos hotél méwah khususna dikenal pikeun jasa anu ditetepkeun ku sentuhan pribadi, hotél tina sagala jinis bakal ngagunakeun langkung seueur alat téknologi anu ngabantosan aranjeunna "meunang pangaweruh," sacara bertahap ningkatkeun pangalaman tamu sareng nyumponan atanapi ngaleuwihan standar jasa anu ditetepkeun.
  • Remapping tamu jeung staf journeys. Mobile, alat swalayan anu ngamungkinkeun
    sémah pikeun nganapigasi loba perjalanan tamu tradisional-ti booking ka
    Checkout-tanpa kudu berinteraksi langsung jeung staf. Hasilna, karyawan hotél
    anu méakkeun kirang waktos on tugas, kayaning ngolah check-in, sarta bisa ngudag
    inisiatif nu bisa nyieun dampak gede dina layanan palanggan.
  • Ngarobah solusi téknologi in-house. Mangtaun-taun, ranté hotél anu langkung ageung gaduh tim in-house ngembangkeun manajemén harta sorangan sareng réservasi sentral
    sistem. Tapi kurangna integrasi, masalah kasaluyuan, sareng masalah patuh—
    bareng jeung biaya ngajaga solusi ieu relevan sarta lincah-nyiptakeun tantangan
    pikeun tim in-house. Kalawan loba grup hotél restructuring salila pandémik, jeung
    fokus industri-lega dina recovery sarta pertumbuhan, leuwih hotél bakal pindah ti parabot di-imah ka "off-nu-rak" kurban ti ngical paralatan industri. shift ieu teu ngan baris ngurangan biaya operasional, tapi ogé ngaronjatkeun kurban jasa pikeun pagawé sarta sémah.
  • Ngalegaan pamakéan tangkas PMS. Sistem manajemén harta (PMS) mangrupikeun hub
    tina operasi hotél. Kalayan tumuwuhna éksponénsial deukeut dina aktip nu "ngagantung" kaluar
    PMS, integrasi gancang, basajan, sareng murah atanapi henteu aya biaya mangrupikeun kabutuhan pikeun diteruskeun
    inovasi jeung ékosistem téhnologi efisien. Taya panyadia PMS bisa minuhan éta
    tungtutan unggal hotelier. Hasilna, operator hotél bakal beuki giliran solusi PMS nu boga jaringan tumuwuh tina mitra integrasi nu nawiskeun kamampuhan dimekarkeun.

Gambar 5 – Hotél Ngarobah Téknologi Pikeun Nyiapkeun Masa Depan

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment