Pamulihan Perjalanan Anyar Butuh Évolusi

Hilton

2022 bakal ningali kamajuan anu terus-terusan nuju pamulihan nalika industri hotél ngaréspon kana kabutuhan anu ngembang tina "anyar" ngumbara.
Hotél bakal peryogi tetempoan sareng kalenturan pikeun ngatur
volatility terus. Tapi tangtangan taun-taun saméméhna parantos nyiapkeun hotél pikeun ngarebut kasempetan payun.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Tungtutan sareng kahayang para wisatawan anyar gaduh implikasi pikeun hotél nalika aranjeunna netepkeun prioritas strategis sareng fokus sumber sareng investasi pikeun nyumponan kabutuhan tamu sacara efektif. Dina 2022, ngawangun deui tanaga kerja, ngagandakeun kelestarian, sareng ngabayangkeun deui kasatiaan bakal janten daérah konci pikeun hotél anu hoyong relevan pikeun wisatawan anyar.

Ngawangun deui Tenaga Kerja Hotel pikeun Era Anyar Perjalanan

Tantangan staf parantos ngahambat mulang ka normalitas di seueur hotél di sakumna nagara, janten sesah ngabales paménta anu ningkat. Sanaos ampir unggal industri ngalaman kakurangan tenaga kerja taun ka tukang, kakurangan éta parah pisan di hotél kusabab duanana PHK pandémik sareng gelombang jalma-jalma angkat sacara sukarela, sering pikeun kasempetan di industri sanés.

Hasil survey anggota AHLA Oktober 2021 ngungkabkeun kumaha parah kaayaan ayeuna.
Ampir sadayana (94%) réspondén nyarios yén hotélna kurang staf, kalebet 47% anu nyarios aranjeunna kakurangan. Sumawona, 96% réspondén nyobian nyéwa tapi henteu tiasa ngeusian posisi anu kabuka.

Nalika industri hotél diteruskeun dina jalan pamulihan di 2022, ngawangun deui kolam renang bakat bakal penting pikeun ngalayanan kabutuhan para wisatawan anyar. Barina ogé, éta
industri diperkirakeun mungkas 2022 turun 166,000 pagawé dibandingkeun 2019.37
Recruiting pagawe ogé bakal leuwih pajeulit sakuliah loba industri dibikeun
kompetisi sengit.

Warta anu saé nyaéta aya kasempetan pikeun narik sareng nahan karyawan anyar
cara. Ieu bisa hartosna ngawangun on usaha aya pikeun ngadidik jalma ngeunaan sagala
jalur karir seru sarta nyadiakeun ngembangkeun karir jeung latihan kaahlian relevan.

Calon ayeuna paduli ngeunaan jalur karir, pangaturan kerja anu fleksibel, sareng pelatihan kaahlian anu ngajantenkeun aranjeunna tiasa dianggo pikeun masa depan. Hotél ogé ngagaduhan kasempetan pikeun nguatkeun kabébasan sareng prakték inklusi, ngabina karir pikeun jalma-jalma warna sareng awéwé sareng mastikeun yén pagawé di sadaya tingkatan rupa-rupa sapertos tamu.

Ngagandakeun Kelestarian pikeun Jalma sareng Planét

Nalika wisatawan anyar hoyong ngalakukeun bisnis sareng merek hotél anu saluyu sareng tujuan pribadina, komitmen hotél pikeun kelestarian bakal beuki mangaruhan kaputusan pameseran. Survei global panganyarna ngeunaan wisatawan ngungkabkeun yén tilu daérah anu paling dipikaresep ku konsumen perusahaan perjalanan kedah difokuskeun di daérah ieu nyaéta pangurangan émisi karbon, daur ulang, sareng pangurangan runtah kadaharan. Éta ogé kabetot dina tindakan anu ngungkulan plastik pamakean tunggal, runtah cai, sareng konservasi listrik.

Kalayan pamilik hotél masih ngaraosan tekenan ékonomi pandémik sareng kabutuhan pikeun prioritas belanja dina dasar-dasar pikeun ngajaga usaha, investasi dina kelestarian sigana janten prioritas anu henteu langsung.
Acan hotél teu kudu nyieun pilihan antara "ngalakukeun hal anu bener" jeung ngalakukeun hal finansial prudent lamun datang ka kelestarian.

Tujuanana nya éta pikeun align investasi sustainable kalawan mulih finansial pikeun mindahkeun saluareun biaya basajan minuhan. Investasi dina program anu cohesive, jelas komunkasi, sarta nyadiakeun boga balik finansial solid-naha ngaliwatan desain hotél héjo, nyetir efisiensi énergi ngaliwatan sistem wangunan, atawa kalibet dina pasatujuan meuli kakuatan renewable atas nama franchisees-bakal beuki jadi aturan. ti iwal salaku travelers anyar gravitate arah merek nu ngahargaan kelestarian jeung tanggung jawab sosial.

Reimagining Kasatiaan saluareun titik

Program kasatiaan anu nargétkeun kabutuhan para wisatawan bisnis sareng didasarkeun utamina kana accruing poin bakal janten kirang relevan. Imperatif ayeuna program pikeun jalma anu kurang perjalanan sareng pikeun tujuan luang. Kasus: Dina Séptémber 2021, 41% wisatawan di Amérika Serikat ngadatangan kulawarga sareng babaturan, sareng 41% nuju liburan. Ngan 8% dina perjalanan bisnis, sareng 6% nuju ka konvénsi atanapi konperénsi anu aya hubunganana.

Kanyataanana nyaéta yén skéma kasatiaan dumasar kana frékuénsi perjalanan henteu saluyu sareng paripolah anu ngumbara énggal sareng lingkungan paménta anu diteken. Sareng nalika paménta ningkat dina sasih sareng taun anu bakal datang, campuran bisnis sareng perjalanan luang bakal dirobih sacara permanén, sareng program kasatiaan kedah saluyu sareng paripolah para wisatawan ayeuna pikeun leres-leres ngiringan aranjeunna.

Hotél anu ngawangun deui program kasatiaan dina dinamika pola paménta anyar aya dina posisi anu pangsaéna pikeun ngawangun kasatiaan. Ieu hartosna akuntansi pikeun modél pangalaman, modél data, sareng modél bisnis. Sakabéh bagian ieu gawé bareng pikeun nyieun program kasatiaan dumasar kana kabutuhan manusa bari ngarojong aspék operasional delivering on aranjeunna.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment

eTurboNews | eTN