VP Jaringan Pariwisata Dunya Anyar pikeun Hubungan Pamaréntah

Alain St.Ange, présidén WTN

Seuseueurna menteri pariwisata di dunya akrab pisan sareng Jaringan Pariwisata Dunia sareng jaringan think tank perjalanan ngawangun deui anu kasohor.
Nepi ka ayeuna, para menteri atanapi sekretaris pariwisata di dunya gaduh jalma anu dedikasi, tilas sasama menteri nagara anu gumantung pariwisata pikeun didatangan di WTN.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Jaringan Pariwisata Dunya, imah ngawangun deui perjalanan ngartos pentingna pikeun sektor publik jeung swasta pikeun koordinasi jeung komunikasi.

Pariwisata mangrupikeun industri pamahaman sareng perdamaian internasional, dua faktor penting khususna pikeun ayeuna.

Sababaraha linggih sareng tilas Menteri Pariwisata parantos janten bagian tina jaringan perjalanan sareng pariwisata global ieu.

Jaringan Pariwisata Dunia sanes organisasi kaanggotaan tradisional, tapi mangrupikeun think tank global kalayan pendekatan régional sareng lokal tina asosiasi.

Kusabab pandémik nyerang industri perjalanan sareng pariwisata global, Jaringan Pariwisata Dunia netepkeun dirina salaku sora anu munggaran sareng énggal pikeun usaha perjalanan leutik sareng sedeng atanapi kontraktor mandiri.

Tujuan World Tourism Network nyaéta pikeun ngahasilkeun pendapatan pikeun para asosiasi. Némbongkeun kasabaran dina nyanghareupan pandémik anu terus-terusan, fokus kana kaamanan, kaamanan, sareng visibilitas mangrupikeun anu dipikanyaho ku Jaringan Pariwisata Dunia.

Dinten Jaringan Pariwisata Dunia nunjuk Alain St. Ange salaku Wakil Présidén anu munggaran pikeun hubungan Pamaréntah (sektor publik).

Bapak St. Ange mangrupakeun kapribadian global well-dipikawanoh sarta pamingpin kalawan duanana kavling pangalaman régional jeung global. Anjeunna digawé boh dina widang swasta jeung umum. Bapak St.Ange asalna ti Républik Seychelles, hiji nagara pulo Afrika anu gumantung pariwisata di Samudra Hindia.

Saatos suksés mingpin hiji Resort alam méwah di Seychelles, Bapak St Ange janten CEO di Dewan Pariwisata Seychelles sateuacan présidén Seychelles diangkat anjeunna salaku Menteri Pariwisata, Penerbangan Sipil, Pelabuhan, sareng Marine di nagara ieu.

Anjeunna mawa Seychelles dina peta. Nya kaluar-of-the-box move pikeun ngundang Karnaval internasional ka pulo nya éta kasuksésan badag.

St Ange sering nyarios: "Seychelles mangrupikeun réréncangan sadayana, sareng teu aya musuh." Sateuacan pandémik, Seychelles ngaleungitkeun sadaya syarat visa pikeun nagara-nagara.

Bapak St Ange éta calon presiden pikeun nagara pulo na. Anjeunna ogé calon Sekretaris Jéndral UNWTO. Anjeunna ayeuna Sekretaris Jéndral FORSEAA hiji organisasi perdagangan ASEAN. Anjeunna mundur ti Déwan Pariwisata Afrika salaku présidén nembé.

Juergen Steinmetz, pangadeg, sareng pupuhu WTN nyarios:

"Kami reueus sareng kami untung gaduh Mr. St.Ange nanganan teureuh kami, gawé bareng sareng sektor publik. Bapak St Ange teu ngan boga pangalaman, tapi kapribadian pikeun nyandak World Tourism Network ka tingkat salajengna.

Abdi émut nalika Menteri Luar Negeri di Seychelles nyarios ka kuring yén di nagarana Menteri Pariwisata mangrupikeun anggota anu paling penting dina Kabinet.

StAngeALain
Juergen Steinmetz & Alain St Ange dina panarimaan IIPT di Lusaka, Zambia

Mr.St. Ange ngadawuh:

“Abdi nganuhunkeun sareng saleresna ngahormatan tiasa disebat janten Wapres munggaran pikeun urusan publik Jaringan Pariwisata Dunya. Ieu Pariwisata, industri anu ngan ukur suksés nalika anjeun damel kalayan haté anjeun sareng tetep gairah dina sagala anu anjeun lakukeun pikeun industri éta.
Abdi reueus janten pendiri sareng presiden Dewan Pariwisata Afrika (ATB) sareng kuring ngarepkeun ngajantenkeun Jaringan Pariwisata Dunia (WTN) janten organisasi mitra swasta / umum anu diperyogikeun ayeuna.

Aya jalan tengah anu penting antara pamaréntah salaku legislate sareng tim garis payun industri, ngalayanan séktor swasta anu penting pisan.

Jelas pisan tina diskusi yén peran kuring bakal konsentrasi dina pentingna gawé bareng sektor publik di sakuliah dunya pikeun nyangking panangan anu ngadukung perdagangan sektor swasta.

Dina sanggeus anyar mundur ti Déwan Pariwisata Afrika, St Ange co-diadegkeun dina 2018 bareng jeung Juergen Steinmetz, Dr Peter Tarlow, presiden WTN, sarta Dr Taleb Rifai, urut Sekretaris Jéndral UNWTO, tugas anyar ieu di WTN geus geus yayasan St Ange nempatkeun di tempat pikeun mangtaun-taun.

Déwan Pariwisata Afrika ngahontal ka Uni Éropa

Kamari, éta Jaringan Pariwisata Dunya diangkat Dr Walter Mzembi, salaku Pupuhu WTN Afrika. Mzembi sareng Steinmetz, St Ange ogé anggota eksekutif Déwan Pariwisata Afrika.

Langkung seueur pasini pikeun Pupuhu régional Jaringan Pariwisata Dunia bakal datang. Kalawan St Ange, prakarsa régional misalna kudu datangna babarengan jeung bakal robah jadi kasempetan global partnerships antara publik jeung swasta.

Daptar kahayang St. Ange pikeun 2022 diumumkeun dina pidato Taun Anyar na.

Netepkeun yayasanna dina Maret 2020 di Berlin, Jérman, Jaringan Pariwisata Dunia tumbuh janten organisasi langkung ti 1000 asosiasi di 128 nagara.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment