Menteri Bartlett: Jamaika ngalaman booming pangwangunan hotél panggedéna dina sataun

Menteri Bartlett: Jamaika ngalaman booming pangwangunan hotél panggedéna dina sataun
Handap pasamoan jeung nu boga hotél Spanyol sarta resorts lokasina di Jamaika, di Madrid, Spanyol, Menteri Pariwisata Edmund Bartlett (2nd l, foreground), Panaséhat Senior & Strategist Delano Seiveright (l), sarta Chevannes Barragan De Luyz (kadua ka kénca. , baris kadua), Business Development Officer, Jamaica Tourist Board (JTB), Continental Europe bagikeun poto poto jeung hoteliers. Bahia Principe, Iberostar, H10, Melia, RIU, Rahasia, Blue Diamond Resorts, Grand Palladium, sarta Excellence aya diantara operator Resort digambarkeun, kalawan total leuwih 8,000 kamar hotél di Jamaika. Sababaraha pausahaan disebutkeun rencana rék dilegakeun resorts maranéhanana di Jamaika, nu bakal ngahasilkeun ngaronjat sharing, pagawean, jeung beungkeut ékonomi sakuliah pulo.
Ditulis ku Harry Johnson

Menteri Bartlett ngécéskeun yén jumlahna $ 2 milyar bakal dimodalan pikeun nyangking 8,000 kamar onstream, nyababkeun sahenteuna 24,000 padamelan part-time sareng full-time sareng sahenteuna 12,000 padamelan pikeun pagawé konstruksi.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Menteri Pariwisata, Hon. Edmund Bartlett geus ngungkabkeun yén Jamaika ngalaman booming ngembangkeun hotél sarta Resort pangbadagna na dina sagala sataun, kalawan 8,000 kamar hotél tambahan dina sagala rupa tahapan pangwangunan jeung tata, mayoritas keur dipingpin ku investor Éropa.

Menteri Bartlett ngécéskeun yén total $ 2 milyar bakal invested pikeun mawa 8,000 kamar onstream, hasilna sahenteuna 24,000 paruh waktu jeung full-waktu jobs sarta sahanteuna 12,000 jobs pikeun pagawe konstruksi.

Dibikeun ageungna investasi, Bartlett geus dikedalkeun perlu koordinasi mulus, dipingpin jeung anchored ku Perdana Mentri, nu Most Hon. Andrew Holness, ogé gawé babarengan multi-menteri. Perdana Mentri Holness jeung Mentri Bartlett dijadwalkeun pikeun ilubiung dina sababaraha upacara groundbreaking dina minggu jeung bulan datang.

"Kami gumbira kalayan kamajuan dina industri pariwisata lokal, anu pasti bakal gaduh pangaruh anu positif kana ékonomi sareng langsung nguntungkeun rébuan warga Jamaika. Mémang, pariwisata mangrupikeun industri ranté pasokan anu ngalangkungan sababaraha séktor ékonomi, kalebet konstruksi, pertanian, manufaktur, perbankan, sareng transportasi, ”saur Bartlett.

Sahenteuna 12,000 pagawe konstruksi, sababaraha kontraktor wangunan, insinyur, manajer proyék, sarta rupa-rupa spesialis sejenna bakal diperlukeun pikeun assure parantosan timely proyék ieu. Sajaba ti éta, rébuan pagawé pariwisata kudu dilatih di wewengkon kayaning manajemén, kuliner, housekeeping, guide wisata, jeung panarimaan, "ceukna.

Pasipatan ayeuna dina konstruksi kaasup 2,000-kamar Putri Resort di Hanover, nu bakal jadi Resort pangbadagna Jamaika urang, sarta séjén ampir 2,000 kamar dina ngembangkeun multifaceted Hard Rock Resort, nu kudu diwangun ku sahanteuna tilu merek hotél séjén. Sajaba ti, ngan dina 1,000 kamar keur diwangun ku Sendal jeung pantai di St.

Rencana ogé dijalankeun pikeun Viva Wyndham Resort kaléreun Negril boga total 1,000 Rom, RIU Hotel anyar di Trelawny kalawan kurang leuwih 700 Rom, sarta Rahasia Resort anyar di wewengkon Richmond of St Ann kalawan sabudeureun 700 Rom. Bahia Principe ogé geus ngumumkeun rencana ékspansi masif, ku nu bogana, Grupo Piñero, kaluar ti Spanyol.

Bartlett nembe mulih ti DIRI, Pameran perjalanan internasional taunan sareng pariwisata anu paling penting di dunya, di Madrid, Spanyol. Bari aya, anjeunna milu dina runtuyan rapat-tingkat tinggi jeung investor utamana Spanyol, loba saha boga resorts di Jamaika.

Bartlett, anu dipirig ku Delano Seiveright, Panaséhat Senior sareng Strategist, nunjukkeun yén: "Pikeun suksés ngabéréskeun proyék investasi utama dina waktos anu dirékam, peryogi pendekatan pamaréntahan sareng séktor swasta sadayana-leungeun.

"Pertimbangan lingkungan sareng kolaborasi sareng pamangku kapentingan lokal ogé nonjol dina pamekaran. Menteri Bartlett parantos naroskeun ka Pusat Inovasi Pariwisata Jamaika Dana Peningkatan Pariwisata pikeun nyandak léngkah-léngkah strategis pikeun mastikeun yén program pelatihan sareng sertifikasi tenaga kerja anu efektif ayeuna dilegaan ku kolaborasi sareng pengusaha hotel anu parantos janji bakal damel raket sareng pamaréntah dina masalah ieu, ”tambah Seiveright.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews salila mroe ti 20 taun. Anjeunna cicing di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng nutupan warta.

Leave a Comment