Turis Walanda ditahan sanggeus ngalakukeun salam Nazi di Auschwitz

Turis Walanda ditahan sanggeus ngalakukeun salam Nazi di Auschwitz
Turis Walanda ditahan sanggeus ngalakukeun salam Nazi di Auschwitz
Ditulis ku Harry Johnson

Turis éta masihan salam Nazi bari posing pikeun poto anu dicandak ku salakina di luar gerbang ikonik 'Arbeit macht frei' ('Work liberates') nalika anjeunna ditéwak.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Wisatawan awéwé Walanda ditahan ku pulisi lokal di kota Oswiecim di beulah kidul Polandia sanggeus ngalakukeun salute Nazi di luar urut Nazi camp maot Auschwitz-Birkenauasupna.

Tétéla, turis éta masihan salam Nazi bari posing pikeun poto anu dicandak ku salakina di luar gerbang ikonik 'Arbeit macht frei' ('Work liberates') nalika anjeunna ditahan.

Wisatawan éta engké ngaku salah sareng didenda.

Numutkeun juru carios pulisi régional, Bartosz Izdebski, awéwé éta "ngécéskeun yén éta lulucon bodo."

Taun 2013, dua mahasiswa Turki masing-masing didenda sareng dihukum panjara genep bulan, ditunda tilu taun, sabab sami ngalaksanakeun salam Nazi di luar gerbang utama tilas kemah.

nu Auschwitz kompleks camp extermination ieu nyetél ku Jérman Nazi di nempatan Polandia salila Perang Dunya II.

Sakitar sajuta urang Yahudi, 70,000 Kutub sareng 25,000 Gypsies tiwas di Auschwitz, kalolobaanana di kamar gas na, numutkeun Museum Holocaust Yad Vashem, di Yerusalem.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews salila mroe ti 20 taun. Anjeunna cicing di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng nutupan warta.

Leave a Comment