Salju masif nutup Bandara Istanbul

Salju masif nutup Bandara Istanbul
Salju masif nutup Bandara Istanbul
Ditulis ku Harry Johnson

"Kusabab kaayaan anu parah, sadaya penerbangan di Bandara Istanbul parantos samentawis dieureunkeun pikeun kaamanan penerbangan," saur bandara dina hiji pernyataan dina Twitter.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Hateup salah sahiji Bandara IstanbulTerminal kargo 's rubuh handapeun salju beurat, ngabalukarkeun euweuh tatu, nalika snowstorm langka blanketed swathes wewengkon Méditérania wétan on Senén, ngabalukarkeun blackouts sarta kacilakaan lalulintas.

Bandara pangsibukna Éropa kapaksa ditutup, grounding penerbangan manjang ti Wétan Tengah jeung Afrika ka Éropa jeung Asia kiwari.

Pajabat perjalanan Turki nyatakeun yén panutupanana dinten ieu nandaan pareumna bandara énggal saprak ngagentos Bandara Ataturk Istanbul anu lami janten hub énggal pikeun. Turki Airlines dina 2019.

"Kusabab kaayaan anu parah, sadaya penerbangan di Bandara Istanbul parantos samentawis dieureunkeun pikeun kaamanan penerbangan, ”saur bandara dina hiji pernyataan dina Twitter.

Bandara Istanbul ngalayanan langkung ti 37 juta panumpang taun ka tukang, janten salah sahiji hub udara anu paling penting di dunya.

Turki Airlines nyatakeun éta ngagantungkeun sadaya penerbangan Bandara Istanbul dugi ka sahenteuna jam 4 énjing (01:00 GMT) dinten Salasa.

Pareumna nyababkeun nyeri sirah anu parah ka 16 juta warga kota panggedéna di Turki, dimana mobil-mobil silih bajak ngaluncurkeun jalan-jalan anu lungkawing, ditutupan salju sareng jalan tol janten tempat parkir.

Kantor gubernur Istanbul ngingetkeun supir yén aranjeunna moal tiasa lebet ka kota ti Thrace, daérah anu manjang di bagian Éropa Turki dugi ka wates kulonna sareng Bulgaria sareng Yunani.

Mal balanja ditutup awal, jasa pangiriman dahareun ditutup sareng lapak bagel "simit" iconic kota nangtung kosong sabab supplier henteu tiasa ngalangkungan salju.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews salila mroe ti 20 taun. Anjeunna cicing di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng nutupan warta.

Leave a Comment