Dewan anyar kapilih pikeun Anggota Affiliate UNWTO

UNWTO
UNWTO

Organisasi Pariwisata Dunia, UNWTO mangrupikeun organisasi antarpamaréntah, UNWTO ngagaduhan 159 Amérika Anggota, 6 Anggota Mitra, 2 Pengamat sareng langkung ti 500 Anggota Afiliasi.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Anggota afiliasi nyaéta wawakil organisasi atanapi perusahaan swasta. Aranjeunna henteu milih dina pamilihan pamaréntah, sapertos pamilihan Sekretaris Jenderal, tapi maénkeun peran anu penting pikeun masihan séktor swasta sora dina Badan Pariwisata PBB ieu.

Dina sideline tina acara dagang perjalanan FITUR karek disimpulkeun di Madrid, Spanyol, 23 anggota Dewan Affiliated milih Hotel Asosiasi Usaha Madrid (AEHM) salaku Kursi, diwakilan ku Ibu Mar de Miguel, Wakil Présidén Eksekutif; Kamar Pariwisata Argéntina salaku Wakil Ketua 1 anu diwakilan ku Bapak Gustavo Hani, Présidén; sareng Strategi Chameleon salaku Wakil Pupuhu ka-2 anu diwakilan ku Bapak Jens Thraenhart, CEO.

Jens Thraenhart

Mr. Jens Thraenhart janten headline global ayeuna janten CEO munggaran Badan Pariwisata Barbados saatos Républik Barbados diumumkeun.

Saatos pemilu, Pupuhu anyar, Ibu Mar de Miguel, ngucapkeun rasa syukur pikeun kapercayaan anu dipasihkeun ku sesa Déwan sareng nyatakeun kasiapan pikeun digawé pikeun muka konci poténsi pinuh jaringan Anggota Affiliate UNWTO salaku a alat pikeun ngamajukeun pariwisata hadé, ningkatkeun gawé babarengan publik-swasta sarta ngagancangkeun recovery ti séktor.

Zurab Pololikashvili, Sekretaris Jéndral UNWTO, ngoméntaran: "UNWTO siap gawé bareng jeung Déwan Anggota Affiliate anu anyar, sareng abdi hoyong pribadi ngucapkeun salamet ka Kursi sareng Wakil Ketua anu kapilih pikeun kerja kerasna. Abdi ngarepkeun aranjeunna anu pangsaéna dina peran anyarna. ”

Déwan Anggota Affiliate nyaéta awak wawakil leuwih ti 500 Anggota Affiliate UNWTO. Di antara fungsina, nya éta pikeun masihan saran sareng usulan ka Sekretaris Jenderal pikeun persiapan Program Gawé pikeun Anggota Afiliasi sareng patarosan naon waé ngeunaan Kaanggotaan Afiliasi.

Saatos persetujuan di Majelis Umum UNWTO ka-24 tina Kerangka Hukum anyar Anggota Affiliate, anu deepened nu prerogatives Dewan, éta bakal disebut pikeun digawé nuju strengthening peran Anggota Affiliate dina organisasi jeung reinforcing partnership antara sektor swasta pariwisata sarta UNWTO urang Amérika Anggota.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment

eTurboNews | eTN