Pariwisata Seychelles ngayakeun rapat pamasaran munggaran taun 2022

Dewan Pariwisata Seychelles

Pariwisata Seychelles parantos ngamimitian taun kalayan séri konsultasi dua minggu ti Senén, 24 Januari 2022, sareng mitra lokal sareng internasional ngeunaan strategi pemasaran taun éta.

Acara permusyawaratan taunan, anu taun ieu lumangsung ampir, dina bentuk webinar online via platform rapat online ZOOM, ditujukeun pikeun ngumpulkeun pandangan sareng koméntar ti mitra dagang lokal ngeunaan strategi pemasaran tujuan.

Salah sahiji acara anu paling berharga pikeun perwakilan pariwisata di Seychelles sareng mancanagara, rapat ngahijikeun deui mitra pikeun ngabahas sababaraha masalah anu aya hubunganana sareng pamasaran tujuan pikeun 2022.

Tujuanana, anu kacatet 182,849 kadatangan sémah dina taun 2021, paningkatan 59% dibandingkeun taun 2020, dihasilkeun dumasar kana angka samentawis anu dikaluarkeun ku Bank Séntral, diperkirakeun $ 309 juta sareng pengeluaran per sémah $1,693. Tujuanana pikeun narik antara 218,000 dugi ka 258,000 pangunjung sareng pa dana per sémah $1,800 dina 2022.

Ngahadiran gempungan éta, Menteri Luar Negeri sareng Pariwisata Mr Sylvestre Radegonde, anu babarengan sareng Sekretaris Utama Pariwisata Ny Sherin Francis ngirimkeun pidato utama. 
Dina pidatona, Menteri Pariwisata ngadesek mitra pikeun tetep fokus dina ningkatkeun profil tujuan. 

"Hayu urang tingali naon produk sareng jasa anu kami tawarkeun ka sémah urang. Henteu janten rahasia yén aspirasi sémah sareng wisatawan urang parantos robih. Sauran laut, panonpoé sareng keusik henteu cekap nyalira. Ieu nampilkeun kasempetan utama pikeun Seychellois. Kami hoyong nyorong ideu anyar sareng pendatang anyar kana pariwisata. Pamaréntah nyiptakeun lingkungan sareng ngagampangkeun diversifikasi, tapi anjeun para pangusaha sareng usaha anu kedah nunjukkeun napsu pikeun éta, ”saur Menteri Radegonde.

Sekretaris Utama Pariwisata ngingetkeun ka sadaya pamilon tim Pariwisata Seychelles tetep komitmen kana targétna pikeun nyorong pamulihan ékonomi Seychelles bari tetep sareng tujuan kelestarianna.

"Sanaos urang pulih tina kagét pandémik, hayu urang hilap urang ogé dina balapan pikeun kasalametan urang. Seychelles mangrupikeun nagara dimana dua urang kaluar tina unggal rumah tangga milarian nafkah tina industri pariwisata sareng dimana industri ieu gumantung kana kaéndahan alam sareng iklim idéal. Urang teu kudu poho ngeunaan perlu tetep kelestarian sentral dina agenda urang, "ceuk Ny Francis.

Anjeunna salajengna nyebatkeun yén usaha tim anu diinvestasi ku sadaya mitra kalebet pamaréntahan sareng agénsi anu sanés parantos ngamungkinkeun tujuan éta pikeun ngarobih deui sakitar 50% tina bisnis 2019 na, anu tetep janten nagara taun pangsaéna dina hal jumlah kadatangan pariwisata. 

The consultations diulas presentasi ti Diréktur Jéndral pikeun Tujuan Marketing Ny Bernadette Willemin jeung Diréktur Jéndral pikeun Planning jeung Pangwangunan Tujuan, Bapak Paul Lebon.

Di pihakna, Ibu Willemin parantos nyarios yén angka kadatangan tamu pikeun 2021 parantos ngadorong pisan. Anjeunna nyebatkeun yén di tengah tangtangan anu disanghareupan ku tujuan kusabab masalah sanitasi global, tim bakal museurkeun usahana dina ningkatkeun jangkauan ka tujuan ku sababaraha strategi.

"Sacara nutshell, urang museurkeun usaha pamasaran urang di diversifying portopolio urang nyokot kana tinimbangan sumber konci bagéan customer tapi ogé diversifying pasar urang lianna tanpa neglecting investasi urang di pasar tradisional urang. Kami yakin yén Seychelles gaduh carita anu saé pikeun dicaritakeun sareng pikeun éta kami kedah nganteurkeun anu langkung saé, pikeun nyaluyukeun pamasaran kami pikeun mastikeun kami ngahontal pamirsa kalayan inpormasi anu leres sareng dina waktos anu pas, ”saur Diréktur Jéndral pikeun pamasaran.

Dina dua minggu ka hareup, manajer pamasaran Pariwisata Seychelles, sareng perwakilan ti sakumna dunya bakal nampilkeun rencana sareng strategina pikeun taun 2022 ka anggota perdagangan lokal dina grup leutik atanapi rapat hiji-hiji.

Kabéh sesi keur hosted ku Diréktur Jéndral pikeun Marketing Ny Bernadette Willemin anu bakal dibantuan ku manajer pasar masing-masing jeung wawakil. Rapat bakal réngsé dina dinten Jumaah, 4 Pébruari 2022.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment

1 Comment

  • I agree with you. Because you want to encourage new ideas and new entrants into tourism. Hey, great article, all these free tools are a great options that may help small businesses.