Pamaréntah global ngadesek pikeun ngagancangkeun ngagampangkeun larangan perjalanan

Pamaréntah global ngadesek pikeun ngagancangkeun ngagampangkeun larangan perjalanan
Pamaréntah global ngadesek pikeun ngagancangkeun ngagampangkeun larangan perjalanan
Ditulis ku Harry Johnson

Ngeunaan larangan perjalanan, minggu kamari, Komite Darurat WHO negeskeun rekomendasina pikeun "Angkat atanapi ngagampangkeun larangan lalu lintas internasional sabab henteu masihan nilai tambah sareng teras nyumbang kana setrés ékonomi sareng sosial anu dialaman ku Amérika Serikat. Gagalna larangan perjalanan anu diwanohkeun saatos deteksi sareng ngalaporkeun varian Omicron pikeun ngawatesan panyebaran internasional Omicron nunjukkeun henteu efektifna ukuran sapertos kitu dina waktosna. 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Asosiasi Angkutan Udara Internasional (IATA) ngadesek pamaréntah pikeun ngagancangkeun rélaxasi larangan perjalanan nalika COVID-19 terus mekar tina pandémik ka tahap endemik.

IATA disebut pikeun:

  • Ngahapus sadaya halangan perjalanan (kalebet karantina sareng uji) pikeun anu divaksinasi pinuh ku vaksin anu disatujuan WHO.
  • Aktipkeun perjalanan bébas karantina pikeun wisatawan anu henteu divaksinasi kalayan hasil tés antigen sateuacan angkat négatip.
  • Nyoplokkeun larangan perjalanan, jeung
  • Ngagancangkeun ngagampangkeun larangan perjalanan salaku pangakuan yén wisatawan henteu gaduh résiko anu langkung ageung pikeun panyebaran COVID-19 tibatan anu parantos aya dina populasi umum.

"Kalayan pangalaman varian Omicron, aya bukti ilmiah sareng pendapat anu nentang nargetkeun para wisatawan kalayan larangan sareng larangan nagara pikeun ngontrol panyebaran COVID-19. Ukuranna henteu jalan. Kiwari Omicron aya di sakumna dunya. Éta sababna perjalanan, sareng sakedik pengecualian, henteu ningkatkeun résiko pikeun populasi umum. Miluan anu dibalanjakeun pikeun nguji wisatawan bakal langkung efektif upami dialokasikeun pikeun distribusi vaksin atanapi nguatkeun sistem perawatan kaséhatan, ”saur Willie Walsh, IATADiréktur Jéndral.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews salila mroe ti 20 taun. Anjeunna cicing di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng nutupan warta.

Leave a Comment