penerbangan Salt Lake Kota anyar dina Roh Airlines

penerbangan Salt Lake Kota anyar dina Roh Airlines
penerbangan Salt Lake Kota anyar dina Roh Airlines
Ditulis ku Harry Johnson

Spirit Airlines nawiskeun penerbangan poean ti Bandara Internasional Salt Lake City ka Las Vegas, Los Angeles, sareng Orlando dimimitian dina Méi 2022.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Roh Airlines dinten ngumumkeun layanan anyar -na pikeun Bandara Internasional Salt Lake City (SLC), nawarkeun travelers poean, nonstop ruteu ka Las Vegas (LAS), Los Angeles (LAX), sarta Orlando (MCO).

Roh Airlines ngagabung Alaska Airlines, American Airlines, Delta Air Galur, demarkasi, JetBlue, SkyWest, Kulon jeung ngahiji salaku operator anyar porsi Salt Lake City.

Ladenan anyar nandaan kahiji kalina Roh bakal ngawula ka nagara bagian Utah, nu boasts rekreasi luar kelas dunya, landscapes spektakuler jeung loba pilihan pikeun ngalaman seni.

"Kami ngadangukeun Tamu kami, sareng aranjeunna nyarioskeun ka kami yén aranjeunna hoyong tujuan Kulon anu langkung seru pikeun ngalaman luar biasa. Musim semi ieu mangrupikeun waktos anu saé pikeun ngaluncurkeun jasa Salt Lake City, The Crossroads of the West, "ceuk John Kirby, Wakil Présidén Network Planning. "Kami ogé bungah pikeun ngenalkeun usulan perjalanan anu bernilai luhur pikeun Tamu Utah énggal urang milari penerbangan non-stop anu merenah ka sababaraha tujuan luang anu pang populerna di nagara éta."

Spirit bakal janten maskapai domestik énggal anu munggaran ngumumkeun operasi saatos peluncuran 2020 SLC Anyar, Proyék ngawangun ulang bandara $ 4.5 milyar anu nyayogikeun pangalaman anu ditingkatkeun pikeun Tamu. Ayana maskapai di SLC ningkatkeun kompetisi sareng nguntungkeun kulawarga lokal anu milari langkung seueur pilihan pikeun liburan anu murah.

"Kami bungah ngabagéakeun Spirit Airlines ka Bandara Internasional Salt Lake City (SLC)"Saur Bill Wyatt, diréktur eksekutif, Departemen Bandara Salt Lake City. "Spirit gaduh bédana janten pamawa domestik énggal anu munggaran sumping ti saprak muka The New SLC. Modél Spirit bakal janten tambahan populér pikeun portopolio maskapai SLC.

Ladenan Salt Lake City anyar Roh nambihan kana perluasan jaringan terus maskapai. Anyar-anyar ieu, Spirit ngaluncurkeun jasa di Tegucigalpa, Honduras (XPL), Manchester, New Hampshire (MHT), sareng Miami, Florida (MIA) - minuhan komitmenna pikeun masihan pilihan Tamu pikeun langkung seueur. Go. Salt Lake City mangrupikeun pengumuman jasa énggal anu munggaran dina taun 2022.

Rute Spirit Airlines di SLC:  
Tujuan:Penerbangan Anu sayogi:Tanggal peluncuran:
Las Vegas (LAS)Dua kali poeanBisa 26, 2022
Los Angeles (LAX)unggal poeBisa 26, 2022
Orlando (MCO)unggal poeBisa 26, 2022
Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews salila mroe ti 20 taun. Anjeunna cicing di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng nutupan warta.

Leave a Comment