Icelandair sareng JetBlue ngalegaan kerjasama codeshare na

Icelandair sareng JetBlue ngalegaan kerjasama codeshare na
Icelandair sareng JetBlue ngalegaan kerjasama codeshare na
Ditulis ku Harry Johnson

Kodeu JetBlue ayeuna di Icelandair nawiskeun para nasabah penerbangan langsung antara New York, Newark sareng Boston sareng Islandia. Dina Nopémber 2021, codeshare dilegakeun ka Amsterdam, Stockholm, Copenhagen, Helsinki, Oslo, Glasgow sareng Manchester.

Nyitak Friendly, PDF & Email

icelandair geus ngumumkeun perluasan salajengna codeshare na kalawan JetBlue pikeun nawarkeun konsumén leuwih cara pikeun buku tur nyambungkeun perjalanan maranéhanana antara jaringan dua maskapai urang sakuliah Éropah jeung Amérika Kalér.

JetBlue'S Konci ayeuna on Icelandair nawarkeun konsumén penerbangan langsung antara New York, Newark jeung Boston jeung Islandia. Dina Nopémber 2021, codeshare dilegakeun ka Amsterdam, Stockholm, Copenhagen, Helsinki, Oslo, Glasgow sareng Manchester. Ayeuna, dua perusahaan parantos nambihan tujuan ieu:

  • Frankfurt
  • Munich
  • Berlin
  • Hamburg
  • Paris
  • Heathrow London
  • London Gatwick
  • Dublin
  • Bergen

Kasepakatan codeshare ieu dilegaan dumasar kana gawé bareng JetBlue sareng Icelandair anu munggaran dimimitian dina 2011. icelandair panumpang geus meunang kauntungan tina aksés ka jaringan JetBlue nu ngawengku 100+ tujuan di leuwih ti dua belasan nagara. Panguatan salajengna tina partnership bakal ngidinan konsumén JetBlue ngarasakeun pilihan perjalanan tambahan ngaliwatan Islandia ka sababaraha tujuan Icelandair di Éropa.

Konsumén iinditan dina penerbangan nyambungkeun antara icelandair jeung JetBlue bakal ngarasakeun duanana ticketing digabungkeun jeung mindahkeun bagasi. Salaku tambahan, nalika palanggan ngapung Icelandair meuntas Atlantik, aranjeunna tiasa mampir di Islandia tanpa biaya tambahan, milih durasi persinggahan tina hiji dugi ka tujuh dinten pikeun ngémutan langkung seueur pangalaman dina perjalananna.

JetBlue jeung konsumén Icelandair ngarasakeun kauntungan sakuliah program kasatiaan. Kusabab 2017, para nasabah ngagaduhan kasempetan pikeun ngumpulkeun poin kasatiaan tina program TrueBlue JetBlue sareng Icelandair's Saga Club, sareng engké bakal gaduh kamampuan pikeun nebus poin dina penerbangan boh operator.

icelandair nyaéta maskapai pamawa bandéra Islandia, kantor pusatna di Bandara Internasional Keflavík deukeut ibukota Reykjavik. Éta bagian tina Icelandair Group sareng ngoperasikeun ka tujuan dina dua sisi Samudra Atlantik ti hub utama na di Bandara Internasional Keflavík.

JetBlue Airways mangrupikeun maskapai béaya rendah utama Amérika, sareng maskapai katujuh panggedéna di Amérika Kalér ku panumpang anu dibawa. JetBlue Airways kantor pusatna di lingkungan Long Island City of New York City borough of Queens; éta ogé ngajaga kantor perusahaan di Utah sareng Florida.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews salila mroe ti 20 taun. Anjeunna cicing di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng nutupan warta.

Leave a Comment