Seychelles milu sedih maotna tilas Wakil Présidén Joseph Belmont

Ditulis ku Alain St.Ange

Seychelles ayeuna milu sedih maotna Joseph Belmont, tilas Wakil Présidén kapuloan anu maot dina 28 Januari. Joseph Belmont mangrupikeun agronomi ku profési sareng anjeunna lebet kana politik salaku Menteri di 1982 saatos sababaraha taun damel salaku teknisi di jurusan pertanian kapuloan. Anjeunna ogé CEO pangadeg Islands Development Company of Seychelles anu ngatur sadaya pulo luar Nusantara milik Nagara.

Nyitak Friendly, PDF & Email
Taun 1992 Joseph Belmont janten Pupuhu Komisi Konstitusi Seychelles nalika kapuloan éta badé nyusun konstitusi énggal saatos sababaraha taun janten Nagara Hiji Partai dina Présidén Albert Rene. Joseph janten Menteri Ditunjuk dina 1998 sareng dina 2004 dina Pamaréntah James Michel, anjeunna janten Wakil Présidén Seychelles.
Dina 2009 Joseph Belmont salaku Wakil Présidén ogé nyepeng Portopolio Pariwisata nalika Alain St.Ange dibawa ka Kepala Dinas Pemasaran di Dewan Pariwisata Seychelles. VP Belmont katingal dina Pameran Perdagangan Pariwisata sareng Alain St.Ange dina taun-taun awal peluncuran industri pariwisata pulo.
"Kuring bagja parantos damel sareng Joseph Belmont. Anjeunna pamingpin lemes-diucapkeun anu empowered staf na. Babarengan kami ditugaskeun pikeun ngaluncurkeun deui industri pariwisata saatos perdagangan pariwisata sektor swasta parantos ngadesek Pamaréntah pikeun batur ti perdagangan pikeun mingpin pamasaran pulo sareng engké Badan Pariwisata. Datang ti swasta kuring nepikeun aspirasi jeung usul dagang swasta urang ka Wakil Présidén Belmont anu salawasna receptive kana gagasan datang ti swasta nu manéhna nempo salaku tim garis hareup na, sarta babarengan kami dikirimkeun ka nagara "ceuk Alain St. Ange, urut Menteri Pariwisata Seychelles
Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Alain St.Ange

Alain St Ange parantos damel dina bisnis pariwisata ti saprak 2009. Anjeunna diangkat salaku Diréktur Pemasaran Seychelles ku Présidén sareng Menteri Pariwisata James Michel.

Anjeunna diangkat salaku Diréktur Pemasaran Seychelles ku Présidén sareng Menteri Pariwisata James Michel. Saatos sataun tina

Saatos sataun jasa, anjeunna diangkat kana jabatan CEO Seychelles Pariwisata Board.

Di 2012 Organisasi régional Kapuloan Samudra Hindia dibentuk sareng St Ange diangkat salaku présidén munggaran organisasi éta.

Dina shuffle kabinét 2012, St Ange diangkat jadi Menteri Pariwisata jeung Kabudayaan anu anjeunna mundur dina 28 Désémber 2016 dina raraga ngudag pencalonan salaku Sekretaris Jenderal Organisasi Pariwisata Dunia.

Di Majelis Umum UNWTO di Chengdu di Cina, jalma anu dipilarian "Circuit Speaker" kanggo pariwisata sareng pangwangunan berkelanjutan nyaéta Alain St.Ange.

St.Ange mangrupikeun mantan Menteri Pariwisata, Penerbangan Sipil, Pelabuhan sareng Kelautan anu ngantunkeun jabatan dina bulan Désémber taun ka tukang pikeun milari jabatan Sekretaris Jénderal UNWTO. Nalika nyalonkeun atanapi dokumén dukungan na ditarik ku nagara na ngan sapoé sateuacan pamilihan umum di Madrid, Alain St. Ange nunjukkeun kaagungan salaku juru bicara nalika anjeunna nyarioskeun rapat UNWTO kalayan rahmat, karep, sareng gaya.

Biantara anu ngagugulung na dirékam salaku pidato dina pidato anu paling hadé dina badan internasional PBB ieu.

Nagara-nagri Afrika sering émut alamat Uganda na pikeun Platform Pariwisata Afrika Wétan nalika anjeunna janten tamu terhormat.

Salaku tilas Menteri Pariwisata, St.Ange mangrupikeun panyatur biasa sareng populér sareng sering ditingali dina forum sareng konperénsi atas nami nagara na. Kamampuhna nyarios 'tina borgol' sok katingali salaku kamampuan langka. Anjeunna sering nyarios yén anjeunna nyarios tina haté.

Di Seychelles anjeunna émut pikeun nyirian pidato dina bubuka resmi pulau éta Carnaval International de Victoria nalika anjeunna negeskeun deui kecap-kecap lagu John Lennon anu kawéntar ... "anjeun tiasa nyarios yén kuring ngalamun, tapi kuring henteu ngan ukur hiji. Hiji dinten anjeun sadayana bakal ngiringan kami sareng dunya bakal langkung saé salaku hiji ”. Kontingen pers dunya kumpul di Seychelles dina dinten éta lumpat kalayan kecap ku St.Ange anu janten berita utama dimana-mana.

St.Ange nganteurkeun alamat utama pikeun "Pariwisata & Konperénsi Bisnis di Kanada"

Seychelles mangrupikeun conto anu saé pikeun pariwisata sustainable. Ieu kituna teu heran ningali Alain St.Ange ditéang sanggeus salaku spiker dina sirkuit internasional.

anggota Jaringan pamasaran perjalanan.

Leave a Comment