Maroko neruskeun penerbangan panumpang sareng dunya luar

Maroko neruskeun penerbangan panumpang sareng dunya luar
Maroko neruskeun penerbangan panumpang sareng dunya luar
Ditulis ku Harry Johnson

Dina 29 Nopémber 2021, otoritas Maroko ngagantungkeun sadaya penerbangan panumpang langsung ka sareng ti karajaan kusabab panyebaran galur Omicron tina virus COVID-19.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Pamaréntah Maroko ngumumkeun yén nagara éta bakal neruskeun penerbangan panumpang sareng dunya luar mimitian ti 7 Pebruari 2022.

Kaputusan ieu dilakukeun saatos évaluasi ati-ati ngeunaan kamekaran kaayaan epidemiologis di karajaan.

Ayeuna, komisi pamaréntahan khusus ngembangkeun sakumpulan ukuran anu bakal dilaksanakeun dina pamariksaan wates sareng kaayaan pikeun panumpang maskapai.

Tanggal 29 Nopémber 2021, éta Maroko otoritas ngagantungkeun sadaya penerbangan panumpang langsung ka sareng ti karajaan kusabab panyebaran galur Omicron tina virus COVID-19.

Tadi, anu Israél otoritas ngawenangkeun asupna urang asing divaksinasi sareng pulih tina coronavirus ti nagara-nagara anu tingkat insiden sedeng, anu disebut nagara "jeruk".

Sémah ti nagara-nagara anu aya dina daptar "beureum" Israél masih henteu tiasa lebet Israél sanajan. Daptar nagara "beureum" anu disatujuan ku Kabinet Israél kalebet langkung ti 15 nagara bagian, khususna Amérika Serikat, Turki, Jérman, Bélgia, Hungaria, Italia, Kanada, Maroko, Portugal sareng Swiss.

 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews salila mroe ti 20 taun. Anjeunna cicing di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng nutupan warta.

Leave a Comment