Opat tina lima urang Amerika nganggap coronavirus salamina

Opat tina lima urang Amerika nganggap coronavirus salamina
Opat tina lima urang Amerika nganggap coronavirus salamina
Ditulis ku Harry Johnson

Individu anu divaksinasi langkung dipikaresep nyandak pancegahan sapertos masking sareng ngahindarkeun balaréa, kalayan 73% ngalaporkeun aranjeunna "sering ngagem topéng di sabudeureun batur."

Nyitak Friendly, PDF & Email

Numutkeun kana survey panganyarna anu dilakukeun ku Associated Press-NORC Center for Public Affairs Research, 83% warga Amerika anu ngajajal yakin yén aranjeunna bakal "nyangkut" novel coronavirus "salami" atanapi sahenteuna pikeun waktos anu lami pisan.

Balesan individu kana polling nunjukkeun rasa pasrah sareng diajar teu daya teu upaya.

Seuseueurna warga Amerika anu ditaliti ngaréspon sapanjang jalur éta, nyatakeun yén aranjeunna bakal nganggap pandémik "leuwih" nalika virus parantos mutasi janten "panyakit hampang."

Ngan 15% réspondén polling yakin yén virus éta bakal "dileungitkeun sapertos polio." Jumlah anu langkung ageung nyarios yén aranjeunna langkung dipikaresep ngagem topéng sareng ngahindarkeun balaréa dibandingkeun sareng bulan kamari. Réspondén nyarioskeun laporan paningkatan jumlah kasus sareng rawat inap pikeun ngajelaskeun ati-ati anu énggal.

Paradoks, jalma anu divaksinasi langkung dipikaresep nyandak pancegahan sapertos masking sareng ngahindarkeun balaréa, kalayan 73% ngalaporkeun aranjeunna "sering ngagem topéng di sabudeureun batur." Ngan 37% tina laporan anu henteu divaksinasi sering ngagem topéng. Jumlah tumuwuh tina US warga ogé ngahindarkeun perjalanan anu henteu penting, kalayan tilu tina lima - paningkatan 7% ti bulan kamari - ngalaporkeun henteuna kana prakték éta.

Sakitar 65% sadaya warga Amerika ngajajal henteu paduli laporan status vaksinasi anu ngagemkeun panutup pameunteu di sabudeureun batur, sedengkeun 64% nyebatkeun aranjeunna ngahindarkeun sakelompok ageung jalma - duanana inohong ngagambarkeun paningkatan tina 57% anu nyarios enya kana dua patarosan bulan kamari.

Sedengkeun laporan ilmiah awal dina omicron varian ngusulkeun yén éta persis "hampang" - atanapi sahenteuna langkung hampang - mutasi anu ditungguan ku Amérika, pamaréntah di sakumna dunya gancang ngagentos narasi pikeun ngagambarkeun kabutuhan langkung mandat, langkung seueur tembakan booster, sareng langkung seueur kontrol, sareng tingkat kasieunan sadayana gaduh. ratcheted up sasuai.

Ampir tilu tina lima (59%) urang Amerika ayeuna dilaporkeun percaya yén vaksinasi penting pikeun partisipasi dina kagiatan umum, sanaos ngan 37% anu gaduh kapercayaan anu sami ngeunaan murangkalih.

 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews salila mroe ti 20 taun. Anjeunna cicing di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng nutupan warta.

Leave a Comment