A SKAL Go Getter Hulya Aslantas Ditunjuk salaku Wakil Présidén Interim pikeun Komite Eksekutif.

hulyaandaward

SKAL, organisasi perjalanan sareng pariwisata global panggedéna sareng pangkolotna gaduh sistem pamimpin anu dinamis. Presiden SKAL ngan kapilih pikeun sataun, nu mangrupakeun periode pondok tapi nempatkeun tekanan dina kinerja. Kadang-kadang urut présidén SKAL boga kasempetan pikeun nuluykeun karya maranéhanana dina posisi penting lianna di organisasi ieu. Ieu kajantenan ayeuna nalika tilas Présidén SKAL Hulya Aslantas diangkat janten Wakil Présidén interim pikeun Komite Eksekutif Internasional Skål.

Nyitak Friendly, PDF & Email
Hulya Aslantas ti Istanbul, Turki kapilih jadi Présidén Dunya pikeun SKAL International di 2008. eTurboNews penerbit ngaranna dirina salaku présidén SKAL paling aktif kantos. 14 taun ti harita, ayeuna, Hulya Aslantas diangkat jadi Wakil Présidén Komite Eksekutif Internasional Skål.
Burcin Turkkan, Présidén SKAL International, Amérika Turki, ngadamel pengumuman ieu minggu ieu dina rapat Dewan Eksekutif di Arkansas, AS:
"Sakumaha anjeun terang, Dewan Eksekutif Internasional Skål 2022 ayeuna gaduh hiji korsi anu sayogi kusabab hasil pamilihan AGM 2021 anu anyar. Dina dua pamilihan anu dilaksanakeun, sora pikeun calon kadua pikeun posisi Wakil Présidén tetep handap %50+1. Hasilna, langsung Présidén Kapungkur Bill Rheaume parantos nyarios yén Komite Eksekutif 2022 bakal ngalaksanakeun Rapat Umum Luar Biasa.
Nanging, dina 13 Januarith rapat, Komite Eksekutif Internasional Skål teu manggihan alesan pikeun ngarojong usul Kapungkur-Présidén Bill Rheaume sarta, ku kituna, voting handap unanimously kamungkinan pikeun ngayakeun Rapat Umum Luar Biasa pikeun ngalaksanakeun pamilihan tambahan.
Saatos kaputusan ieu, Komite Eksekutif, dumasar kana Statuta sareng Undang-undang kami, mutuskeun pikeun ngadamel janji samentawis ka Komite Eksekutif Internasional Skål pikeun taun 2022, sabab Déwan Eksekutif peryogi bantosan lengkep pikeun ngahontal tujuan taun éta.
Saatos tinjauan anu panjang, nganggap prestasi anu kapungkur salaku Présidén Internasional Skål sareng partisipasi aktifna dina industri perjalanan sareng pariwisata global, kuring parantos mutuskeun pikeun ngusulkeun Présidén Kapungkur & Wali Amanat Dana Florimond Volckaert Hulya Aslantas pikeun diondang salaku Wakil Présidén interim pikeun Komite Eksekutif Internasional Skål.
Seuseueurna Komite Eksekutif Internasional Skål sapuk sareng usul sareng Présidén Kapungkur Hulya Aslantas parantos ngahormatan nampi uleman.
Hulya bakal ngagabung ka Panitia Eksekutif langsung efektif sareng tanggung jawab portopolio pikeun Téknologi, Inovasi, sareng Proyék Husus.
Kami ngabagéakeun Kapungkur-Présidén Hulya Aslantas deui ka Komite Eksekutif sareng ngarepkeun ngabagi pangalaman sareng papacangan na.

Hasil sareng Pamilihan Internasional Skål 2020 Hasil

Jaringan Pariwisata Dunya Pupuhu Juergen Steinmetz, anu ogé mangrupikeun pupuhu panitia komunikasi SKAL anu nembé dibentuk sareng penerbit eTurboNews ngadawuh:
"Kuring resep ngucapkeun salamet ka sobat alus kuring Hulya Aslantas pikeun janjian penting ieu. Manehna teh go-getter sejen! Abdi bungah ningali parobihan anyar dina SKAL, sareng kapamimpinan ayeuna sigana janten tim anu juara.
Langkung lengkep ihwal SKAL skal.org
Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment

1 Comment

  • Bungah ningali présidén dunya formal Hulya Aslantas salaku wakil présidén anyar, positip luhur pikeun anjeunna deui di SKÅL. Salam ti SKÅL Stockholm Swédia