Pariwisata Seychelles ngaluncurkeun Program Keunggulan Layanan Anyar

gambar kahadean tina Seychelles Dept Pariwisata
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Dina upacara anu disiarkeun langsung ka operator pariwisata sareng panongton anu langkung ageung ti Hilton 'Labriz Gastro' Lounge di Bel Ombre, Menteri Luar Negeri sareng Pariwisata Seychelles, Mr Sylvestre Radegonde, sacara resmi ngaluncurkeun Program Keunggulan Layanan 'Lospitalite - Lafyerte Sesel. ' dina Jumaah, 28 Januari 2022.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Dumasar kana tilu pilar utama, Sensitisasi sareng Kasadaran, Atikan sareng Pelatihan sareng Pangakuan sareng Penghargaan, program ieu ngagaduhan tujuan pikeun ngarobih sikep sareng persepsi masarakat ngeunaan layanan palanggan sacara umum. dina Seychelles sareng diperkirakeun janten awal proyék nasional anu langgeng.

Dina pidato na saatos presentasi ngeunaan hakekat Lospitalite - Lafyerte Sesel sareng ngungkabkeun logo kampanye, Menteri Radegonde ngécéskeun yén kampanyena nyaéta pikeun ngadorong sareng ngokolakeun etos kaunggulan jasa, kareueus dina nampi tamu sareng ngakuan jalma-jalma di pariwisata. industri anu unggul.

"Karamahan mangrupikeun hal anu diajarkeun ku unggal Seychellois dina dengkul indungna, sareng urang tiasa nyarios aman yén éta pangkat sabeulah kabersihan sareng kasucian dina budaya urang. Unggal nganjang anu disembarks di nagara ieu téh tamu urang, ngadatangan kami didieu di imah urang. Urang kedah bangga janten host sareng nyayogikeun palayanan anu pangsaéna pikeun ngajantenkeun masing-masing aranjeunna ngabagéakeun dina unggal touchpoint dina perjalanan éta sapanjang waktos urang ngayakeun aranjeunna di dieu di Seychelles, bumi urang. Mata pencaharian urang sareng kelestarian industri urang gumantung kana éta, ”saur menteri.

Proyék éta, anu aya dina mandat Divisi Perencanaan & Pangembangan Tujuan Dinas Pariwisata sareng ditugaskeun ku bagian Pengembangan Sumber Daya Manusia Industri dina divisi ieu; parantos nyiapkeun saprak kuartal katilu 2021 dipandu ku panitia koordinasi tingkat tinggi anu dipimpin ku Sekretaris Principal Sherin Francis.

PS Francis ngucapkeun rasa sukur ka sadayana anu ngaréspon positif kana sagala rupa telepon média ku cara ngémutan ideu pikeun ngajantenkeun acara éta. Nyorot hakekat kampanye jeung pentingna tilu pilar underpinning kampanye manehna ngomong,

"Lospitalite - Lafyerte Sesel encapsulates sagalana urang rék ngajelaskeun; aspirasi urang pikeun industri jasa urang; haneut, marahmay, mantuan, berehan ... sarta eta manglaku ka dulur nawiskeun jasa. Éta kecap anu teu biasa dianggo ayeuna. Ieu diomongkeun dina satuju. Kami terang yén kami henteu acan aya tapi ieu mangrupikeun tempat anu kami cita-citakeun. Urang reueus ka pulo urang, kaéndahan alam jeung splendor, urang reueus urang urang; ramah, asih, multi étnis, rupa-rupa, sarta kami nyaho kami boga eta dina kami janten marahmay. Urang ngan ukur kedah bangga nunjukkeun éta. Bangga pikeun ngawula sareng cukup wani pikeun nyingkirkeun kareueus urang atanapi naon waé anu ngahalangan kami tina mil tambahan éta, ”saur PS Francis.

Lagu tema kampanye, diinterpretasikeun ku Aaron Jean dipirig ku Channel Azemia, teras dipintonkeun. 'Tourizm i nou dipen', anu ditulis ku seniman Seychellois anu kasohor Jean-Marc Volcy didedikasikeun pikeun nyorot pentingna sektor pariwisata salaku pencari nafkah urang.

Dina ucapan panutupanana Diréktur Jéndral Perencanaan sareng Pangembangan Tujuan, Paul Lebon ngahaturkeun nuhun ka sadaya anu parantos ngalaksanakeun program éta.

Langkung seueur warta ngeunaan Seychelles

#seychelles

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng nengetan detil.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment