Menteri Jamaika ngadesek Diaspora pikeun Investasi Ayeuna dina Pariwisata Lokal

Pariwisata pikeun nyalametkeun Saint Vincent
Hon. Edmund Bartlett - Gambar kahadean tina Jamaika Kamentrian Pariwisata
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett, nyorong anggota Diaspora pikeun investasi dina sektor pariwisata lokal, anu teras-terasan nyorong pamulihan ékonomi Jamaika.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Nyarios kamari salami séri online 'Let's Connect with Ambassador Marks', Bartlett nyatakeun yén: "Kami ngagaduhan Diaspora anu gaduh kabeungharan, pangalaman, kamampuan, bakat, kaahlian, sareng konektipitas sareng komunitas. Urang kedah investasi dina formasi modal sareng usaha anyar di Jamaika supados Jamaika tiasa ngawangun kapasitasna pikeun ngaréspon kana paménta pariwisata.

Anjeunna ngungkabkeun yén hiji séktor konci anu peryogi investasi nyaéta tatanén. Anjeunna ogé ngabagi éta Jamaica teu bisa ngahasilkeun suplai tatanén diperlukeun dina jumlah, volume, konsistensi jeung dina titik harga diperlukeun pikeun suplai hotél.

"Elemen salajengna anu urang teraskeun pisan nyaéta ngawangun kapasitas Jamaika dina jaman ayeuna sareng pas COVID-19 ieu pikeun nganteurkeun langkung seueur kana paménta pariwisata. Kami ngabantah yén pariwisata mangrupikeun industri ekstraktif sabab kami henteu tiasa nyayogikeun tungtutan pertanian industri, ”saur Bartlett.

"Penting yén tingkat produksi sareng kaluaran anu paling luhur sayogi sepanjang waktos. Nalika éta henteu kitu, éta kedahna henteu paduli, sareng di dinya aya masalah bocor dina ékonomi. Kami ngahijikeun poténsi pikeun ningkatkeun pola produksi di nagara urang, anu kedah didorong ku investasi atanapi partnership publik-swasta. Janten, urang ogé peryogi investasi dina manufaktur rupa-rupa barang anu dimangpaatkeun di industri," tambahna.

"Nalika urang ningali jasa anu sanés, sapertos énergi, komunikasi, kauangan, asuransi, kaséhatan, sareng transportasi, milyaran dolar diséépkeun pikeun mindahkeun sémah ti bandara ka hotél sareng atraksi. Investasi ogé diperlukeun dina atraksi sabab pariwisata minuhan karep jalma, sarta maranéhanana indit pikeun ngalakukeun hal eta, "ceuk Menteri.

Salila presentasina, anjeunna ogé ngungkabkeun yén Pamaréntah Jamaika bakal nargétkeun langkung seueur investasi anu luhur dina séktor éta.

"Kuring pikir urang parantos ngahontal tingkat jumlah kamar pikeun pariwisata massal, sareng urang ayeuna nuju ka luhur. Janten, éta bakal dénsitas anu langkung handap sareng anu langkung luhur, kalayan tingkat rata-rata harian anu langkung luhur sareng input anu langkung kuat dina nilai tambah, ”saurna.

Anjeunna ogé ngumumkeun yén Jamaika bakal naratas Poé Ketahanan Pariwisata Global di Dubai dina minggu-minggu anu bakal datang, disaluyuan ku pamangku kapentingan internasional utama.

"Jamaica ogé nyarankeun ka dunya yén dina 17 Pébruari, mimitian taun ieu, dunya kedah ngareureuhkeun sareng ngeunteung kana pentingna kritis ngawangun daya tahan. Janten, urang bakal ngadegkeun di Dubai, salami Minggu Jamaika, Poé Ketahanan Pariwisata Global anu munggaran. Kami ngagaduhan dukungan pikeun penjaga gerbang pariwisata anu hébat di dunya - UNWTO, WTTC, PATA, sareng OAS, ”saurna.

'Hayu Sambung sareng Duta Marks' ngamungkinkeun anggota Diaspora komunikasi langsung sareng Duta Besar ngeunaan masalah anu saling mangpaat sareng tetep terang ngeunaan kawijakan sareng program Pamaréntah, ogé kagiatan Kedubes. Duta Besar Jamaika ka Amérika Serikat, Audrey Marks kadang-kadang diiluan ku rupa-rupa tamu anu kasohor, kalebet menteri pamaréntahan, pejabat pamaréntahan AS, pamaén konci dina sagala rupa organisasi lokal sareng internasional, sareng anggota pinunjul tina Diaspora Jamaika.

Langkung seueur warta ngeunaan Jamaika

#jamaika

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng nengetan detil.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment