San Felipé di Baja California ngaresmikeun Taman Damai Anyar

gambar kahadean tina Baja California
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Pikeun nambihan perayaan ulang taun ka-97 kota San Felipé dina 5 Pebruari, Taman Damai bakal didedikasikeun di landmark kota anu paling dinamis.

Nyitak Friendly, PDF & Email

International Institute for Peace ngaliwatan Pariwisata sareng Kota San Felipé ngajak anjeun gabung di Los Arcos pikeun acara ulang taun khusus ieu. Anyar-anyar ieu, San Felipé janten Kotamadya Baja ka-7, California, anu nyababkeun langkung seueur perayaan.

Acara Peace Park inaugural najong kaluar di 11:00 AM di tingkat luhur Los Arcos, tugu ayana di lawang kota. Walikota José Luis Dagnino Lopez ti San Felipé bakal ngagabung sareng Bea Broda, Duta Besar IIPT (The International Institute of Peace ngaliwatan Pariwisata) pikeun nyorot komitmen kota pikeun perdamaian, sareng bakal diiluan ku rombongan tarian awéwé, Ballet Flor Naranjo, musisi, pujangga, sareng pamimpin masarakat anu bakal nganyatakeun pikagumbiraeun pikeun masa depan San Felipé.

Capping off acara bakal penanaman tangkal upacara sarta panempatan tina plakat nunjuk San Felipé salaku kota anu bakal nurture tumuwuhna karapihan, toleransi jeung pamahaman di imah jeung sakuliah dunya, sarta ngaronjatkeun kasadaran komitmen masarakat kana perdamaian, inclusiveness. , lingkungan sehat sarta kelestarian. Hal ieu dimaksudkeun pikeun ngahaturanan tempat umum pikeun anggota masarakat pikeun ngahiji dina perayaan rahayat Mexico, lahan, sareng warisan; masa depan sadaya umat manusa sareng bumi umum urang, planet bumi.

Taman Damai San Felipé Los Arcos bakal janten tempat refleksi ngeunaan hubungan urang ka hiji sareng anu sanés salaku Kulawarga Global sareng bumi dimana urang sadayana janten bagian.

Langkung seueur warta ngeunaan IIPT

#iipt

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng nengetan detil.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment