Kasus COVID Ngaronjat Deui Kusabab Kurangna Pasokan Diagnostik

Ditulis ku jelema nu nyunting

Pandemik tetep janten perhatian utama di sakumna dunya. Numutkeun data panganyarna anu diterbitkeun ku Johns Hopkins University's Center for Systems Science and Engineering, langkung ti 5.6 juta jalma anu maot tina panyakit di dunya, kalebet langkung ti 872,000 urang Amerika.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Sedengkeun pikeun statistik vaksinasi, data ti CDC nunjukkeun yén sakitar 63.5% tina populasi di Amérika Serikat parantos divaksinasi pinuh ngalawan COVID-19. Tapi, saprak Thanksgiving, aya ampir 84,000 maotna anu dikonfirmasi. Varian Omicron, sanaos kirang tiwasna tibatan varian saacanna, masih pisan nular sareng diperkirakeun nyababkeun 99.9% tina sadaya kasus anyar di AS dina Januari. 22nd. Kamari, langkung ti 21 juta kasus mingguan anyar dilaporkeun di sakumna dunya, anu paling kacatet saprak awal pandémik, numutkeun Organisasi Kaséhatan Dunia.

Salaku hasil tina jumlah kasus anyar anu ageung, kit tés kakurangan. Numutkeun ka Anthony S. Fauci, Kapala Panaséhat Médis pikeun Présidén Biden, éta bakal penting pisan "urang kéngingkeun kamampuan tés anu langkung ageung, khususna nalika paménta pikeun tés tinggi pisan, kalayan kombinasi varian Omicron sorangan, ogé usum liburan, dimana jalma-jalma hoyong nampi tingkat kapastian tambahan yén aranjeunna dijagi, sanaos anjeun divaksinasi sareng didorong.

Todos Medical Ltd. bareng jeung mitra usaha patungan 3CL protease theranostic na NLC Pharma Ltd., ngumumkeun warta kamari ngeunaan, "data interim positip pikeun Tollovir™ antiviral 3CL protéase inhibitor Fase 2 uji klinis pikeun pengobatan rumah sakit (parah sareng kritis). ) Pasién COVID-19. Tollovir nyumponan titik akhir utami pikeun ngirangan waktos pikeun perbaikan klinis anu diukur ku Sistem Peringatan Darurat Nasional 2 (NEWS2) sareng nyumponan sababaraha titik akhir klinis sekundér konci, kalebet pangurangan lengkep dina maotna COVID-19. Perusahaan ayeuna sacara resmi nutup uji klinis Fase 2 kusabab data khasiat interim anu positif. Situs klinis utama Pusat Médis Shaare Zedek ayeuna ngijinkeun panggunaan Tollovir ™ dina pasien COVID-19 anu dirawat di rumah sakit dina dasar anu welas asih.

Ogé disiapkeun nyaéta ngembangkeun Tollovir pikeun pengobatan:

1) dirawat di rumah sakit murangkalih COVID-19

2) COVID-19 sawawa sedeng nepi ka parah dina setting rawat jalan

3) COVID-19 murangkalih sedeng dugi ka parah dina setting rawat jalan

4) pengobatan Long COVID di déwasa

5) pengobatan Long COVID dina setting murangkalih

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaktur pikeun eTurboNew nyaéta Linda Hohnholz. Anjeunna dumasar di markas eTN di Honolulu, Hawaii.

Leave a Comment