Pandémik kauangan: Amérika ngora sareng sepuh anu paling bajoang

Ditulis ku jelema nu nyunting

Nalika tagihan liburan digulung sareng resolusi Taun Anyar mimiti luntur, survéy Debt.com sareng Florida Atlantik Universitas nunjukkeun yén si bungsu nyanghareupan seueur masalah artos, sedengkeun anu pangkolotna ngarambat hutang kartu kiridit.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Survei gabungan anu dilakukeun ku Debt.com sareng Florida Atlantic University Business and Economics Polling Initiative (FAU BEPI) nunjukkeun réspondén pangkolotna sareng bungsu kedah ngosongkeun akun tabunganna kusabab pandémik. Gen Z (umur 18-24) ngalakukeun éta paling, dina 72%, dituturkeun ku Generasi Silent (75 taun ka luhur) dina 61%.      

Tilu generasi di antawisna langkung saé pikeun ngajaga tabungan salami pandémik, tapi statistikna masih prihatin. Ngan satengahna Millennials (51%) ngetok tabungan maranéhanana, dituturkeun ku Gen Xers dina 45%. Sacara umum, Baby Boomers junun ngajaga tabunganna gembleng, kalayan ngan 29% tina Boomers nyebutkeun aranjeunna nyandak tabungan.

"Kaguncangan ékonomi pandémik - sareng épék-épékna - paling mangaruhan déwasa pangkolotna sareng bungsu di Amérika," saur Pupuhu Debt.com Howard Dvorkin, CPA. "Amérika anu langkung ngora parantos langkung mundur sacara finansial sareng ngalambatkeun tujuan hirup berkat hal-hal sapertos hutang pinjaman mahasiswa. Ayeuna aranjeunna langkung jauh ka tukang kusabab COVID. Henteu ngan ukur gaduh tabungan anu kirang, tapi sajumlah ageung ogé ngalaporkeun yén aranjeunna kaleungitan panghasilan sareng nyandak hutang kartu kiridit kusabab pandémik.

Pamuda Amerika ogé anu paling dipikaresep ngeureunkeun mayar kartu kiridit dina sababaraha waktos salami pandémik. Langkung ti satengah responden survey Gen Z (57%) ngaku yén aranjeunna henteu tiasa ngiringan tagihanana. Bandingkeun éta ngan ukur 17% Baby Boomers sareng 21% Gen Xers anu nyarios sami.

Survei éta ogé ngungkabkeun yén Generasi Silent tiasa waé cicingeun kana hutang kartu kiridit. Hiji dina tilu gaduh hutang kartu kiridit langkung ti $30,000, sareng ampir 5% gaduh langkung ti $50,000. Leuwih ti 4 dina 10 mawa hutang kartu kiridit unggal bulan.

Diréktur FAU BEPI Monica Escaleras nyatakeun yén bédana timbul henteu ngan ukur ku umur, tapi ogé ku lokasi. "Generasi ngora sareng anu aya di Northeast sareng Kulon nyandak langkung seueur hutang kartu kiridit," saur Escaleras. "Individu di Northeast sareng Kulon ogé ngalaporkeun persentase leungitna panghasilan anu langkung ageung kusabab COVID-19 dibandingkeun Kidul sareng Midwest."

Kanyataanna, Midwesterners seemed ongkos hadé ti counterparts régional maranéhanana dina ampir unggal count. Aranjeunna kurang kamungkinan kana leungitna panghasilan, kurang kamungkinan kana nyandak on hutang kartu kiridit na eureun nyieun pangmayaran, sarta kurang kamungkinan kana nyandak duit kaluar tina tabungan.

"Sapertos COVID-19 parantos nyebarkeun henteu rata ka sakuliah nagara, karusakan kauangan ogé henteu rata," saur Dvorkin. "Gemblengna statistik ngeunaan harga anu kami mayar nyarioskeun ka kami, tapi aranjeunna henteu nyarioskeun carita lengkep."

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaktur pikeun eTurboNew nyaéta Linda Hohnholz. Anjeunna dumasar di markas eTN di Honolulu, Hawaii.

Leave a Comment