Survey Anyar Némbongkeun 60% Lalaki Ngora ragrag pikeun Awéwé Dewasa

Ditulis ku jelema nu nyunting

OlderWomenDating.com mangrupakeun pribadi tur profésional dating situs pikeun awéwé heubeul pilari ka tanggal lalaki ngora. Dina awal Januari 2022, éta parantos naroskeun ka ampir 1,000 lalaki ngeunaan katarikna ka awéwé anu langkung kolot pikeun nangtoskeun alesan jalma lajang kamungkinan ngudag pasangan anu langkung kolot ti aranjeunna. Éta nunjukkeun yén 60% lalaki ngora, tina sagala umur, bakal katarik awéwé dewasa sareng langkung kolot.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ieu pilihan anyar pikeun cinta sareng asmara.

• 34% tina lalaki ngora yuswa 22 mun 25 taun heubeul kalawan minat awéwé heubeul leuwih resep titimangsa maranéhanana 5 mun 10 taun heubeul ti aranjeunna.

• 25% lalaki umur 25 nepi ka 30 taun jeung leuwih sering dipake tinimbang sarua pikeun awéwé heubeul leuwih resep tanggal maranéhanana ngan 3 nepi ka 5 taun heubeul.

• Sanajan kitu, diantara lalaki rada heubeul yuswa 30 mun 45 taun, gap preferensi umur tumuwuh ngawengku awéwé 3 mun 15 taun heubeul.

• 50% lalaki leuwih 45 taun heubeul pikaresep awéwé ngan 1 mun 4 taun heubeul.

"Kami bungah ngumumkeun hasil survey panganyarna ieu," ceuk David Lufkin, CEO OlderWomenDating.com. "Ieu sering tiasa disebatkeun yén umur ngan ukur nomer pikeun lalaki ngora, sareng survey kami ngungkabkeun opat alesan utama kunaon lalaki ngora kapanggih katarik awéwé anu langkung kolot." anjeunna ditambahkeun.

Diantara grup umur ieu lalaki ngora katarik awéwé heubeul, survey sarua wangsit opat alesan utama naha lalaki ngora ragrag pikeun awéwé heubeul tur leuwih dewasa unggal poe. Numutkeun survey, alesan ieu paling kuat correlate ka kualitas pribadi obyektif jeung pangalaman dibagikeun ku awéwé heubeul, kaasup kapuasan jeung pangalaman hirup jeung hubungan, kasuksésan karir, kamerdikaan, jeung kapercayaan.

Survei ngungkabkeun alesan utama di handap ieu lalaki ngora resep awéwé anu langkung ageung:

• Awéwé déwasa loba pangalaman dina kahirupan sapopoé. awéwé heubeul gaduh pangalaman nganapigasi hubungan pribadi tur profésional, dating, sarta kelamin. Aranjeunna terang saha aranjeunna sareng naon anu dipikahoyong, sareng aranjeunna sering daék ngabagi pangalaman éta sareng pasangan.

• Awéwé dewasa téh mindeng achievers kalawan pangalaman maju dina widang karya maranéhanana sarta karir. Pikeun lalaki ngora, awéwé heubeul mindeng kaciri boga tingkat luhur smartness jeung kakuatan, nu ngajadikeun aranjeunna pikaresepeun.

• Awéwé dewasa geus mindeng kapanggih cara maranéhanana di dunya jeung nyaho kumaha carana jadi timer cukup jeung mandiri. Aranjeunna biasana langkung nyaman nyalira sareng henteu peryogi lalaki di sisi unggal waktos pikeun ngaraos lengkep. Kamerdikaan ieu nguatkeun, sareng sering ngabantosan ngawangun hubungan pribadi anu séhat sareng dinamis anu nyaimbangkeun sosobatan sareng rohangan pribadi.

• awéwé dewasa geus refined personalities maranéhanana sarta kaahlian interpersonal, mindeng ninggalkeun aranjeunna keur embody timer jaminan, timer kapercayaan, sarta kaahlian conversational seukeut. Aranjeunna terang kumaha nganapigasi setrés atanapi konflik sareng komunikasi dina cara anu ngadukung sareng pasangan hirup.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaktur pikeun eTurboNew nyaéta Linda Hohnholz. Anjeunna dumasar di markas eTN di Honolulu, Hawaii.

Leave a Comment