Anggota WTN ngajerit "Do Svidaniya" ka Rusia ninggalkeun UNWTO

Menit katukang Sekretaris Jenderal UNWTOL Zurab Polikashvili ngumumkeun dina tweet yén Rusia ngumumkeun niatna pikeun mundur ti Organisasi Pariwisata Dunia.

UNWTO mangrupikeun agénsi PBB munggaran anu nyayogikeun kaanggotaan Féderasi Rusia.
Polikashvili tweeted: UNWTO patung jelas. Promosi Pariwisata pikeun perdamaian sareng hormat universal hak asasi manusa. Ngan anggota anu matuh ieu tiasa janten bagian tina UNWTO

The "ngajerit” kampanye ku Jaringan Pariwisata Dunya had pushed for Russia to not be allowed to continue its membership in UNWTO. An extraordinary Executive Committee debated expelling Russia, and this decision is pending before the next General assembly.

Dina gerakan anu teu kaduga, Rusia tungtungna ngaku teu aya kasempetan anggota UNWTO bakal ngadukung agresi sareng perang ngalawan Ukraina. Gantina dipaksa, Rusia nyandak cara nyalametkeun raray anu nunjukkeun: Kami terang, sareng kami angkat.

Mariana Oleskiv , diréktur Badan Nagara Pariwisata di Ukraina, jeung Ivan Liptuga, co-pangadeg WTN ngagorowok.lalampahan kampanye, sarta kapala Organisasi Pariwisata Nasional Ukraina geus outspoken mun oust Rusia ti Organisasi Pariwisata Dunya.

Mariana Oleskiv ngadawuh:

Mariana Oleskiv,

"Rusia nempatkeun histeris dina Majelis Umum Luar Biasa Organisasi Pariwisata Dunia PBB.

Wanting "nyalametkeun raray" jeung nyingkahan isin umum dina sambungan jeung tinimbangan individu tina suspending kaanggotaan Féderasi Rusia di PBB, delegasi resmi nagara aggressor mutuskeun pikeun meta dina prasangka jeung mimiti nyatakeun niat na ninggalkeun gudang. WTO.

"Pariwisata sanés ngeunaan politik sareng integritas wilayah," saur wakil Moscow, saatos éta sadayana rombongan angkat ka rapat.

Nanging, skenario anu dipikahoyong pikeun Rusia sigana moal jalan - prosedur sapertos kitu sesah sareng tiasa dugi ka sataun. Gantina, prosedur pikeun ngeureunkeun kaanggotaan téh gancang jeung saharita - cukup sora ti anggota Genassembly, nu dijadwalkeun pikeun mangsa nu bakal datang.

"Pengecualian ti anggota langsung efektif! Majelis Umum Luar Biasa PBB bakal diteruskeun. Anggota bakal nyarios ngaliwatan sora demokratis, ”saur hiji pernyataan Organisasi Pariwisata Dunya (UNWTO)

Dunya ngadukung Ukraina!

UPD. Kanggo sababaraha alesan, tulisan dina akun Facebook UNWTO resmi henteu sayogi ayeuna. Anjeunna meureun geus jadi udagan pikeun serangan massal ku bot rashist. Ngawas kanyeri.”

Jaringan Pariwisata Dunya

Dina 27 Pebruari, Juergen Steinmetz, pupuhu WTN nyarios: “The World Tourism Network applauded UNWTO for its move and said: “UNWTO recognized its special responsibility as tourism is seen as the Guardian for World Peace. We applaud the move by the Secretary-General to agree with the Jaringan Pariwisata Dunya jeung IInternational Institute for Peace Ngaliwatan PariwisataMarengan Asosiasi Dunya pikeun Pelatihan Pendidikan Perhotelan sareng Pariwisata, dina panggero urang pikeun pamingpin pariwisata nyarita kalawan hiji sora dina masalah ieu.

"Ngusir Rusia ti UNWTO mangrupikeun pilihan simbolis anu kuat. Barina ogé, UNWTO ngawakilan Sektor Publik. Ku sabab kitu urang keprok sikep ieu ku Sekretaris Jenderal. Salaku jaringan swasta, kumaha oge, World Tourism Network milarian komunikasi sareng sadayana.

Rusia ninggalkeun UNWTO mangrupikeun indikasi anu jelas ku Féderasi Rusia ka dunya anu tiasa gema jauh saluareun perjalanan sareng pariwisata. Rusia terang, sareng ieu mangrupikeun deklarasi kabuka sareng umum anu munggaran nagara panggedéna di dunya ngartos agresi na.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment

1 Comment

  • Polikashvili tweeted: UNWTO patung jelas. Promosi Pariwisata pikeun perdamaian sareng hormat universal hak asasi manusa. Ngan anggota anu matuh ieu tiasa janten bagian tina UNWTO. Tingali kana daptar éta hihihi. Apganistan, Israel, AS (anu resep narajang nagara Wétan Tengah, Myanmar, Qatar, Arab Saudi. Kuring bisa nuluykeun tapi heck tina daptar huh.

eTurboNews | TravelIndustry News