Filipina mangrupikeun Tujuan Pariwisata Médis Ultimate Anyar

Selop sareng kolor mangrupikeun kode pakéan standar di Hawaii. Salaku warga di Aloha Nagara leuwih ti 30 taun, ieu geus jadi norma ogé pikeun kuring salaku Jerman-Amérika.

Ngagem selop, kumaha oge, bisa datang jeung bahaya-ngancam kahirupan kaduga, kaasup inféksi baktéri dahar daging.

Carita kuring dimimitian di Hawaii kalayan hasil anu bagja di Filipina.

Kuring kudu hatur tim beredar di Déwan Wisata sareng Pariwisata Dunya jeung rumah sakit pangalusna kuring nyaho di dunya, éta Pusat Médis Makati di Manila, Filipina, pikeun sacara harfiah nyalametkeun hirup abdi.

Pahlawan pribadi kuring di pusat médis Makati damel di handapeun kapamimpinan:

  1. Dr Caoili, Janice Campos, Panyakit Inféksi
  2. Dr Paul Lapitan, Cardiologist
  3. Dr Victor Gisbert, Bedah

Jujur kuring pikir kuring bakal parah upami kuring ngandelkeun dokter di nagara asal kuring di Hawaii. Ngahadiran WTTC Summit di Tasikmalaya teu disangka-sangka nyumbang kana kaséhatan kuring sareng kuring ngarepkeun kualitas kahirupan masa depan kuring ku cara anu ageung- sareng ieu sababna.

Ieu wisata médis dijieun di Filipina dina aksi

Sadayana dimimitian dina dinten Jumaah, 15 April 2022. Abdi nampi shot booster COVID kadua sateuacan angkat ka Honolulu. WTTC Summit di Tasikmalaya. Saptu, 16 April, kuring indit ka meunang pedicure basajan di Pusat Moana Ala Moana peuntas ti apartemen imah kuring di Honolulu. Pedikur henteu kunanaon kecuali potongan leutik anu mimiti tumbuh janten monster.

Dinten Minggu, 17 April, abdi angkat ka United Airlines ka Guam, ngarobih pesawat, sareng dugi Senén wengi (18 April) di Manila. Kuring dipindahkeun ka hotél kuring, teh Grand Hyatt.

Saparantos sare sapeuting, abdi hudang isuk-isuk kalayan muriang, muriang, sareng suku beureum katépaan. Panginten ieu bakal nyageurkeun nyalira, kuring angkat ka apoték Watson pikeun nyandak aspirin. Éta nyababkeun suhu kuring turun. Kuring ngagaduhan tés COVID sareng éta négatif. Rebo, kuring dipindahkeun ka hotél tempat WTTC Summit, éta Marriott Manila. Kuring meunang diasah pikeun WTTC Summit wilujeng sumping dinner tapi mutuskeun pikeun skip eta sanggeus kabeh. Nyeri dina suku kénca kuring nyandak alih.

Isuk-isuk, kuring lumpat ka Gerald Lawless dina lift sareng nyarioskeun ka anjeunna ngeunaan suku kuring. Anjeunna ngadesek kuring pikeun dipariksa di kantor médis di hotél. Kantor médis dijalankeun ku Philippine Coast Guard.

Abdi angkat ka kantor, sareng peryogi 2 jam pikeun ngayakinkeun kuring sareng ngabahas deui mudik sateuacan kuring mutuskeun pikeun pariksa suku kuring di rumah sakit. Dokter on panggero pikeun acara WTTC disebut ambulan Basisir hansip, sarta kami drove ka kamar darurat di Makati Médis Center di Tasikmalaya.

Ti dinya, sagalana gancang pisan. Kuring diasupkeun ka kamar isolasi pikeun ngadagoan hasil tes PCR COVID. Unggal 2 jam tés anu sanés dilakukeun ka kuring. Ieu sumping babarengan jeung karya getih éksténsif, nembak tetanus, sarta keur ditunda dosis tinggi antibiotik ngaliwatan hiji IV.

Kabeneran tés PCR kuring balik négatip dina dinten kadua, sareng kuring dibéré pilihan 5 jinis kamar di rumah sakit. Kuring milih kamar pribadi anu ageung. Ieu badag, nicely kdu, sarta leuwih kawas kamar hotél ti kamar rumah sakit.

Samentawis éta, 3 tim dokter mandiri ngalaksanakeun unggal tés anu mungkin. Ti ultrasound ka x-ray dada, getih sareng najis - pamariksaan anu paling komprehensif anu kuring kantos ngalaman.

Hasilna: Kuring didiagnosis ku baktéri anu ngadahar daging dina suku kénca kuring - kaayaan bahaya sareng jarang pisan. Anu paling dipikaresep nyaéta potongan sakedik anu kuring kéngingkeun tina pedikur kuring di Honolulu.

Pikeun ngajantenkeun langkung seru, dua gumpalan getih dideteksi nalika prosedur ultrasound dina leg anu sami, nyegah kuring malah mikir ngeunaan naek pesawat ka bumi. Abdi dipangipiskeun getih.

Hasil tina sadaya tés ieu masihan kuring gambaran lengkep ngeunaan kaséhatan kuring. Ahli kardiologi ngarobih koktail tekanan darah anu kuring parantos mangtaun-taun, sareng tekanan darah kuring ayeuna henteu kantos saé.

Para perawat jadi babaturan alus kuring. Pagawe kaséhatan Filipina dikenal di sakumna dunya pikeun ngalayanan kalayan gairah. Abdi ngarepkeun kuring émut nami perawat anu milarian kabel pangecas pikeun iPhone kuring sareng dibawa ka kuring kalayan seuri.

jasa kualitas kalawan karep naon Mapati Médis Center geus diatur pikeun tujuan na- sarta klinik ieu delivering on hareup ieu.

"Kami nempatkeun manah kana sagala anu urang laksanakeun - hirup nilai-nilai urang ku ngalakukeun anu leres pikeun kaséhatan sareng kasalametan pasien, karaharjaan kolega, sareng kasaéan anu langkung ageung tina MMC," aya dina pernyataan misi di rumah sakit. ramatloka.

“Puseur Médis Makati kalayan rendah hati nampi panghargaan Gawad Bayaning Kalusugan ti para pamimpin bisnis sareng kasehatan nagara. Pangakuan sapertos kieu ngamungkinkeun urang ngagungkeun carita para pejuang kaséhatan anu gagah anu terus-terusan ngabahayakeun kahirupan pikeun nyalametkeun batur.

Dokter utama kuring, ahli panyakit tepa, nembé meunang pangajén ieu.

Makati Medical Center diadegkeun ku dokter sareng pangusaha Filipina anu kasohor di 1969.

Carita dimimitian dina awal 1960s nalika Obstetrician-Gynecologist Constantino P. Manahan, MD, babarengan jeung bedah Jose Y. Fores, MD, sarta cardiologist Mariano M. Alimurung, MD, mutuskeun pikeun nyetél fasilitas médis kelas dunya di Makati.

Dina waktos éta, Makati nembé mimiti naék salaku pusat padumukan sareng komersil anu rame. Konglomerat Ayala masih ngalaksanakeun fase awal rencanana pikeun ngarobih suburb Manila janten distrik bisnis utama nagara. Rencanana peryogi rumah sakit modern pikeun ngalayanan masarakat.  

Pikeun ngumpulkeun dana pikeun pangwangunan, pendiri milarian dokter sareng profésional sanés anu ngabagi impianna. Aranjeunna ngirim utusan, Atty. Artemio Delfino, ka Amérika Serikat pikeun milarian langkung seueur investor.

Dina 31 Méi 1969, Puseur Médis Makati sacara resmi dibuka pantona ka umum. Pikeun pangadegna, éta nandaan minuhan impian sareng puncak taun kerja keras sareng pangorbanan pikeun nyayogikeun kasehatan kelas dunya pikeun urang Filipina.

Dina 31 Méi 2019, Makati Medical Center ngagungkeun ulang taun emasna. Komunitas Makati Med miéling kontribusi anu teu dihargaan para founding fathers kana warisan rumah sakit. Buku méja kopi anu judulna "Gintuan" (Golden) diluncurkeun pikeun nyaritakeun carita sareng warisan lembaga salami 50 taun ngalayanan masarakat Filipina sareng global.

Di Makati Med, Malasakit dijantenkeun dina Kabijakan Kualitasna: "Kami nempatkeun manah dina sagala anu urang laksanakeun - hirup nilai-nilai kami ku ngalakukeun anu leres pikeun kaséhatan sareng kasalametan pasien, karaharjaan kolega, sareng kasaéan anu langkung ageung. tina MMC."

Nilai core

Kaunggulan Layanan

Nyadiakeun jasa kasehatan anu kompeten, luyu, aman, sareng responsif anu ngahasilkeun hasil pasien anu positif sareng tingkat kapuasan anu paling luhur diantara pasien sareng kolega.

kajembaran ati

Némbongkeun prinsip sora, moral, jeung étika dina karya; pernah compromising ngaran jeung standar etika rumah sakit.

profesionalisme

Upholding kode etik rumah sakit jeung standar etika profési hiji; konsistén nunjukkeun kompetensi dina ngalaksanakeun tugasna.

kagagas

Némbongkeun perhatian sareng empati anu tulus ngaliwatan kecap sareng lampah anu nyababkeun karaharjaan pasien sareng kolega.

gawe babarengan

Kolaborasi sacara harmonis sareng hormat sareng tim pikeun tujuan anu sami.

Kuring dileupaskeun sanggeus 5 peuting sarta dipindahkeun deui ka Marriott Hotel Tasikmalaya. Kamar kuring henteu kacekel, sareng karasaeun uih deui.

Kuring dijemput ku Sharlene Batin ti Dinas Pariwisata Filipina, sareng Verna Covar Buensuceso, Asistén Sekretaris departemen.

Maribel Rodriguez, WTTC

Maribel Rodriguez, VP Senior WTTC pariksa kuring unggal dinten.

Pangalaman ieu dikonfirmasi pariwisata ngeunaan silaturahim, hubungan manusa, jeung perdamaian.

Pariwisata sanés ngan ukur usaha, éta mangrupikeun usaha anu jiwa.

Kuring keur cageur ayeuna di Hyatt Regency Manila, Kota Impian, kalayan lambaran panjang petunjuk sareng pangobatan.

Babaturan anyar kuring ti Dewan Pariwisata Filipina nyandak kuring ka bubuka Festival Kopi Tasikmalaya tadi peuting - jadi loba senang, jeung saha anu weruh kuring understands sabaraha Abdi bogoh kopi.

Juergen Steinmetz & Sharlene Batin, Dept Pariwisata Filipina

Gaduh langkung senang kelas munggaran sehat kanggo kirang di Filipina!

"Ieu rusiah pikeun diungkabkeun sareng didamel pikeun kaluar sareng janten viral", saur Juergen Steinmetz. "Filipina bakal janten tujuan nomer hiji pikeun pariwisata médis. Sadaya bahan aya di dieu. Dokter sareng fasilitas kelas dunya anu saé, perawat anu ngajaga standar perawatan kualitas luhur di sakumna dunya, sareng nagara anu éndah, pantai anu saé, tuangeun anu saé, sareng kota anu pikaresepeun.

Sabaraha tagihanana?

Ieu bagian unbelievable. Sanaos hargana $ 3000.00 ngan ukur ningali lebet kamar darurat rumah sakit AS, sadayana tagihanana kalebet sadaya tés, biaya dokter, kamar rumah sakit tunggal méwah salami 4 wengi, kamar isolasi, kamar darurat, sadaya pangobatan, sareng perawatan bumi: $ 5000.00

nya-langkung-senang-di-filipina
nya-langkung-senang-di-filipina
Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment

1 Comment

  • Abdi leres-leres resep kana tulisan Médis hatur nuhun pikeun ngabagi carita sareng kuring bagja yén anjeun damang deui.
    Nanny putra abdi oge ti Filipina. Sareng kuring émut saatos taun-taun ieu yén anjeunna dedikasi pisan sareng hirup pikeun Kabagjaan putra abdi unggal dinten dugi ka anjeunna ngantunkeun kami nalika anjeunna ngamimitian sakola. Abdi masih sono ka sobat sareng emban putra abdi supados abdi tiasa ngartos dedikasi anu anjeun dirawat kalayan saé.
    Sareng kuring resep kana tulisan janten gaduh roti bakar pikeun kaséhatan anjeun.

eTurboNews | eTN