Persetujuan FDA pikeun Perawatan Anyar ADHD di Dewasa

Ditulis ku jelema nu nyunting

Supernus Pharmaceuticals, Inc. ngumumkeun yén Administrasi Pangan sareng Narkoba AS (FDA) nyatujuan indikasi anu diperluas pikeun Qelbree (viloxazine extended-release capsules) pikeun pengobatan gangguan hiperaktivitas defisit perhatian (ADHD) dina pasien dewasa yuswa 18 sareng langkung lami. FDA ayeuna parantos disatujuan Qelbree pikeun pengobatan ADHD di murangkalih (dimimitian umur 6), rumaja sareng déwasa.

Kira-kira 16 juta barudak, rumaja, sareng déwasa ngagaduhan ADHD di AS.

"Nepi ka ayeuna, pilihan ADHD nonstimulant for geus dewasa geus pohara kawates," ceuk Nagreg Mattingly, MD, pasangan founding of St. Charles jiwa associates di St Louis, Mo. "persetujuan Ieu warta positif sarta nawarkeun pilihan novél anyar pikeun jutaan sawawa Amérika anu nyobian pikeun manggihan perlakuan katuhu pikeun ngatur gejala ADHD maranéhanana.

Qelbree mangrupikeun novél nonstimulan anu dicandak sakali sadinten kanggo paparan sadinten. Éféktivitas sareng perbaikan gejala dititénan dina awal perlakuan. Éta ngagaduhan profil kaamanan sareng kasabaran anu kabuktian, kalayan henteu aya bukti poténsi panyalahgunaan dina studi klinis. Persetujuan ieu dumasar kana hasil positif tina randomized, buta ganda, placebo-dikawasa Phase III ulikan Qelbree di sawawa kalawan ADHD sarta ngagambarkeun persetujuan mimiti perlakuan nonstimulant novél for geus dewasa dina 20 taun.

"Salaku pamimpin dina widang SSP, kami pinuh komitmen ka hadé ngartos kumaha carana ngubaran kasakit kompléks kayaning ADHD," ceuk Jack Khattar, Présidén jeung CEO Supernus Pharmaceuticals. "Persetujuan dinten ieu nandaan kamajuan utama dina pengobatan ADHD sareng mangrupikeun tonggak penting ngan ukur sataun saatos persetujuan Qelbree pikeun ngubaran pasien murangkalih. Kami reueus nyangking pilihan nonstimulan novél énggal pikeun déwasa ka pasar saatos dua puluh taun.

Dina fléksibel-dosis poean antara 200mg mun 600mg, sidang Phase III papanggih titik tungtung primér némbongkeun pangurangan dina parobahan tina dasar tina ADHD Investigator Gejala Peunteun Skala (AISRS) total skor dina ahir ulikan éta sacara statistik nyata leuwih gede di déwasa. dirawat kalayan Qelbree versus plasebo (p = 0.0040). Perbaikan signifikan dina skor subscale AISRS tina inattention sareng hyperactivity / impulsivity gejala ogé dititénan dina pangajaran. Leuwih ti éta, ulikan patepung konci efficacy titik tungtung kalawan signifikan statistik (p = 0.0023) dina parobahan tina dasar tina Global Impression klinis - Severity of Panyakit (CGI-S) Skala dina minggu 6. Dosis aktip ieu ogé bisa ditolerir. Mangga tingali Émbaran Kasalametan Penting tambahan kaasup handap.

1 Qelbree ditalungtik dina 4 uji klinis. Dina hiji ulikan barudak 6 nepi ka 11 taun umur, reductions skor gejala ADHD éta signifikan sacara statistik pikeun 100 mg jeung 200 mg dosis, dimimitian dina minggu 1. Dina ulikan rumaja 12 nepi ka 17 taun umur, ADHD reductions skor gejala éta statistik. signifikan pikeun 400 mg, dimimitian dina minggu 2. Dina ulikan fléksibel-dosis sawawa 18 mun 65 taun umur, ADHD reductions skor gejala éta signifikan sacara statistik dina penderita Qelbree, dimimitian dina minggu 2.

INFORMASI KESELAMATAN PENTING

Qelbree tiasa ningkatkeun pamikiran sareng tindakan bunuh diri, di murangkalih sareng dewasa kalayan ADHD, khususna dina sababaraha bulan mimiti pangobatan atanapi nalika dosisna dirobih. Béjakeun ka dokter anjeun upami anjeun gaduh (atanapi aya riwayat kulawarga) pamikiran atanapi tindakan bunuh diri sateuacan ngamimitian Qelbree. Pantau wanda, paripolah, pikiran, sareng parasaan anjeun salami perawatan sareng Qelbree. Laporkeun parobahan anyar atanapi ngadadak dina gejala ieu langsung. Qelbree henteu kedah dicandak ku pasien anu ogé nyandak obat anti depresi, khususna anu disebut inhibitor monoamine oxidase atanapi MAOI, atanapi obat asma anu tangtu.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaktur pikeun eTurboNew nyaéta Linda Hohnholz. Anjeunna dumasar di markas eTN di Honolulu, Hawaii.

Leave a Comment

1 Comment

  • Bivši i ja smo prekinuli prije godinu i 2 mjeseca, a ja sam bila u šestom mjesecu trudnoće. Oboje se volimo i to je za mene bio šok i stvarno mi je slomilo srce. Pokušao sam ga nazvati i obje su linije bile prekinute. Pokušao sam doći do njega na društvenim mrežama, ali kuring maknuo s njih. Pokušala sam doći do njegovih roditelja i oni su mi rekli da je njihov sin rekao da me ne voli i da me ne želi vidjeti i da ne znaju što nije u redu. Svaki jeung sam plakala i plakala jer sam ga jako voljela. Dok nisam rodila i beba nije imala godinu dana, nisam mogla vratiti svoju ljubav. Opet sam bio zbunjen. Henteu aya anu terang, anu aya dina posla kuring nemam novca pikeun brigu atanapi bebi. Bila sam jadna u životu pa sam plakala sestri i rekla joj svoj masalah i rekla da zna za moćnu čaroliju koju je bacila dr alaba koja joj pomaže kad nije mogla zatrudnjeti. Kontakttirala sam ga putem e-poste i rekao je da će mi pomoći i rekao mi je da je žena stavila urok na mog muža i rekla da će mi pomoći da razbijem čaroliju kako bi mi se moj muž zauvijek vratio i da će biti moj. Bilo mi je veliko iznenađenje što se dogodilo sve što je rekao. Muž mi se odmah vratio i rekao mi da mu oprostim. Ieu mah sakadar ovom moćnom i istinskom čarobnjaku. Molim se da će dugo živjeti i raditi više od svog prekrasnog djela. Naha anjeun ngagaduhan masalah, upami anjeun gaduh masalah, tangtosna, anjeun tiasa ngantunkeun anjeun! Anjeun tiasa nyandak. Upami teu kitu, anjeun tiasa nganggo alamat Gmail: dralaba3000@gmail.com Anjeun tiasa make telepon pikeun nelepon vibera/whatsappa: +1(425) 477-2744

eTurboNews | TravelIndustry News