FDA Nyatujuan pangobatan munggaran pikeun panyakit Wilson dina langkung ti 5 dekade

Ditulis ku jelema nu nyunting

Brand Institute ngumumkeun yén éta damel sareng spesialis panyakit langka, Orphalan, dina ngembangkeun nami merek CUVRIOR™, disatujuan ku Administrasi Pangan sareng Narkoba Amérika Serikat dina 28 April 2022.           

CUVRIOR™ dituduhkeun pikeun pengobatan pasien dewasa anu ngagaduhan panyakit Wilson stabil anu de-coppered sareng toléran kana pénicillamine. Panyakit Wilson nyaéta gangguan genetik langka anu nyegah awak ngaluarkeun tambaga tambahan, nyababkeun tambaga ngawangun dina ati, otak, panon, sareng organ sanés. Tanpa perlakuan, tingkat tambaga anu luhur tiasa nyababkeun karusakan organ anu ngancam kahirupan.

"Sakabéh Brand Institute sarta Narkoba Kasalametan Institute Tim congratulates Orphalan on persetujuan FDA of CUVRIOR,"Ceuk Pupuhu sarta CEO Brand Institute urang, James L. Dettore.

Ngeunaan Brand Institute sareng anak perusahaan pangaturan anu dipiboga lengkep, Institut Kasalametan Narkoba

Brand Institute mangrupikeun pamimpin global dina pamekaran nami anu aya hubunganana sareng farmasi sareng kasehatan, kalayan portopolio langkung ti 3,800 nami merek kasehatan anu dipasarkan, 1,200 nami nonproprietary USAN/INN pikeun 1,100 klien. Pausahaan mitra langkung ti 75% tina merek farmasi sareng persetujuan nami nonproprietary sacara global unggal taun sareng produsén kasehatan. Institusi Kasalametan Narkoba diwangun ku urut pajabat pangaturan nami ti lembaga kaséhatan pamaréntah global, kalebet Administrasi Pangan sareng Narkoba (FDA), Badan Pangobatan Éropa (EMA), Kaséhatan Kanada (HC), Asosiasi Médis Amérika (AMA), sareng Organisasi Kaséhatan Dunia. (WHO). Para ahli pangaturan ieu ko-pangarang tungtunan review ngaran bari jeung agénsi masing-masing, kalawan loba jawab ahirna nyatujuan (atawa nolak) aplikasi ngaran merk. Ayeuna damel pikeun perusahaan swasta, profésional ieu nyayogikeun para klien Brand Institute kalayan petunjuk anu ngarah di industri ngeunaan kasalametan nami ubar (nyaéta, nyegah kasalahan pangobatan), bungkusan, sareng panyiri.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaktur pikeun eTurboNew nyaéta Linda Hohnholz. Anjeunna dumasar di markas eTN di Honolulu, Hawaii.

Leave a Comment

1 Comment

  • Bivši i ja smo prekinuli prije godinu i 2 mjeseca, a ja sam bila u šestom mjesecu trudnoće. Oboje se volimo i to je za mene bio šok i stvarno mi je slomilo srce. Pokušao sam ga nazvati i obje su linije bile prekinute. Pokušao sam doći do njega na društvenim mrežama, ali kuring maknuo s njih. Pokušala sam doći do njegovih roditelja i oni su mi rekli da je njihov sin rekao da me ne voli i da me ne želi vidjeti i da ne znaju što nije u redu. Svaki jeung sam plakala i plakala jer sam ga jako voljela. Dok nisam rodila i beba nije imala godinu dana, nisam mogla vratiti svoju ljubav. Opet sam bio zbunjen. Henteu aya anu terang, anu aya dina posla kuring nemam novca pikeun brigu atanapi bebi. Bila sam jadna u životu pa sam plakala sestri i rekla joj svoj masalah i rekla da zna za moćnu čaroliju koju je bacila dr alaba koja joj pomaže kad nije mogla zatrudnjeti. Kontakttirala sam ga putem e-poste i rekao je da će mi pomoći i rekao mi je da je žena stavila urok na mog muža i rekla da će mi pomoći da razbijem čaroliju kako bi mi se moj muž zauvijek vratio i da će biti moj. Bilo mi je veliko iznenađenje što se dogodilo sve što je rekao. Muž mi se odmah vratio i rekao mi da mu oprostim. Ieu mah sakadar ovom moćnom i istinskom čarobnjaku. Molim se da će dugo živjeti i raditi više od svog prekrasnog djela. Naha anjeun ngagaduhan masalah, upami anjeun gaduh masalah, tangtosna, anjeun tiasa ngantunkeun anjeun! Anjeun tiasa nyandak. Upami teu kitu, anjeun tiasa nganggo alamat Gmail: dralaba3000@gmail.com Anjeun tiasa make telepon pikeun nelepon vibera/whatsappa: +1(425) 477-2744

eTurboNews | TravelIndustry News