Kota paling trendi di dunya pikeun didatangan taun ieu

Kota paling trendi di dunya pikeun didatangan taun ieu
Kota paling trendi di dunya pikeun didatangan taun ieu
Ditulis ku Harry Johnson

Kalayan larangan perjalanan ngagampangkeun di sakumna dunya, janten langkung gampang pikeun ngajalajah dunya sareng pariksa naon anu ditawarkeun ku sababaraha kota paling keren di sakumna dunya. Ti nightlife bustling of metropolises vibrant kawas Mexico City jeung Rio de Janeiro ka asakan spektakuler jeung interior stylish sahiji kafe jeung réstoran di Paris jeung New York, unggal kota nawarkeun hal otentik jeung unik.

Tapi mana kota anu paling trendi di dunya? Ahli industri parantos ningali popularitasna dina média sosial, jumlah jalma anu hoyong ngalih ka dinya, jumlah studio yoga sareng pamandangan tuangeun sareng inuman lokal pikeun makuta kota anu paling keren pikeun didatangan ku nonoman di 2022.

The 10 Kota Trendiest di Dunya 

pangkatparasaanTikTok Views (juta)Tulisan Instagram (juta)Google milarianPjalma di handapeun 15 (%)Restoran VeganBreweriesIndpt. Warung Kopi Studios Studios Tren Skor / 10
1London30.5m156.5m34,50017.9%45.10.440.11.98.13
2Chicago15.3m53.7m19,50018.3%18.50.721.49.07.56
3New York 22.4m119.9m51,20018.3%18.40.020.32.66.71
4Amsterdam3.6 m34.8m17,10015.6%74.20.859.42.76.65
5Los Angeles1.6m79.3m19,10018.3%17.70.222.36.06.36
6Edinburgh861.2m10.1m5,71017.9%118.91.1107.62.96.25
7Dublin2.8m13.5m4,97020.2%44.60.645.72.16.14
8Sydney9.5m35.3m6,33018.6%14.50.224.42.05.97
9Berlin12.8m50.7m12,24013.7%32.70.232.31.35.91
10Vancouver5.1m25.5m11,70015.9%13.70.817.63.65.57
Kota anu paling sering ditingali dina TikTok…

London

Datang munggaran salaku kota anu paling ditingali dina TikTok nyaéta London kalayan langkung ti 30 milyar pintonan dina platform éta. Kota ieu pinuh ku énergi kréatif, sareng panyipta cita-cita hoyong pisan ngadamel tanda dina bentang budaya London anu beunghar ku média sosial janten teu heran éta kota anu paling populér pikeun TikTok.

30.5 miliar pintonan TikTok

Kota anu paling indah…

London

London nyokot tempat pangluhurna salaku kota paling fotogenik dina indéks, ngan leuwih 20 juta tulisan dihareupeun Paris dina tempat kadua. Kota ieu overflowing kalawan Landmark bersejarah geulis tur landscapes stunning ogé arsitéktur motong-ujung, desain interior jeung seni jalanan, sahingga backdrop sampurna pikeun snaps libur Anjeun.

156.5 milyar tulisan Instagram

Kota anu paling dipénta…

Singapura

Singapura rengking salaku kota sareng kota anu paling dipikahoyong pikeun pindah. Kota ieu gaduh kualitas kahirupan anu paling luhur di Asia, hatur nuhun kana kasaimbangan hirup-kerja anu saé. Singapura oge Mekah multikultural teeming kalawan seni jeung budaya. Kota ieu sampurna upami anjeun hoyong neuleumkeun diri di payuneun budaya di Asia, sabab dipak ku galeri seni sareng arsitéktur canggih.

96.000 pilarian taunan

Kota bungsu…

Mexico City

Salah sahiji kota panggancangna-tumuwuh dina indéks urang, Mexico City boga proporsi pangluhurna nonoman dina ngan leuwih saparapat tina populasina. Hatur nuhun kana populasi nonoman na, kota ieu di forefront budaya jeung pamandangan seni kontemporer thriving jeung sababaraha nightlife paling vibrant di dunya.

25.8% jalma sahandapeun 15

Kota pangsaéna pikeun réstoran vegan…

Edinburgh

Upami anjeun milarian pilihan vegan, ibukota Skotlandia mangrupikeun kota anu pangsaéna dina indéks kami kalayan ampir 120 pikeun unggal 100,000 urang. Edinburgh nyaeta imah sababaraha réstoran vegan paling seru di Inggris sarta boasts motong-ujung masakan basis tutuwuhan nu bakal mangga malah palates paling discerning.

118.9 per 100,000 urang

Kota pangsaéna pikeun pabrik bir…

Edinburgh

Edinburgh ogé asalna luhur pikeun breweries per 100,000 jalma, sahingga tujuan sampurna pikeun pencinta bir karajinan. Kota ieu ngayakeun sababaraha festival bir sapanjang taun sareng tempatna seueur kamar keran bir, janten anjeun moal pernah sono kasempetan pikeun nyéépkeun sababaraha bir anu paling seru sareng ékspérimén ti Edinburgh sareng saluareun.

1.1 per 100,000 urang

Kota pangsaéna pikeun warung kopi mandiri…

Edinburgh

Nyokot titik pangluhurna pikeun warung kopi mandiri per 100,000 jalma, Edinburgh mangrupakeun tujuan idéal pikeun aficionados kopi. Kota ieu imah ratusan imah kopi artisan maturan atmosfir cozy, pilihan brunch seru sarta tangtu sababaraha kopi pangalusna di Inggris.

107.6 per 100,000 urang

Kota pangsaéna pikeun studio yoga…

Chicago

Yoga geus skyrocketed popularitasnya leuwih taun panganyarna, kalawan loba jalma manggihan mangpaatna salaku alat pikeun ngurangan setrés. Janten, upami anjeun hoyong bersantai sareng santai salami perjalanan anjeun, Chicago mangrupikeun tujuan anu sampurna sareng pamandangan kabugaran kota anu nawiskeun proporsi studio yoga anu paling luhur dina indéks kami.

9.0 per 100,000 urang

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews salila mroe ti 20 taun. Anjeunna cicing di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng nutupan warta.

Leave a Comment

1 Comment

  • blog informatif. Hatur nuhun pikeun babagi kalawan kami.. parusahaan kami nyadiakeun nyéwa mobil méwah di New York, Florida, jersey anyar ... pls baca blog panganyarna kami.

eTurboNews | TravelIndustry News