Rosewood Hotels & Resorts datang ka Naples, Florida

Pangwangunan Anyar Nyirian Proyék Perumahan Mandiri Kadua Rosewood di Wewengkon, Ngalambangkeun Tapak Tumuwuh Merek di Pasar Florida 

HONGKONG, 12 Méi 2022 /PRNewswire/ — Rosewood Hotel & Resort® nyaéta gumbira pikeun ngumumkeun Rosewood Residences Naples, Rosewood Residences mandiri kadua di Florida, kalayan penjualan dimimitian dina ahir 2022. Tempatna di Teluk Méksiko di Florida Kulon Kidul, unit padumukan méwah bakal nawiskeun gaya hirup anu santai sareng luhur pikeun anu milari. ngalaman hirup basisir langsung di jantung Naples. Kalayan langkung ti lima hektar sareng ampir lima ratus kaki pantai, proyék ieu pasti bakal janten alamat anu paling pikaresepeun di Naples. Dimekarkeun ku The Ronto Group sareng firma investasi perumahan Wheelock Street Capital, Rosewood Residences Naples ngagabung sareng Rosewood Residences Lido Key, harta padumukan mandiri anyar dina pangwangunan di Sarasota.

"Rosewood Hotels & Resorts bungah janten bagian tina pasar padumukan anu ngembang di Naples, Florida," saur Brad Berry, Wakil Présidén Pangembangan Perumahan Global di Rosewood Hotel Group. "Rosewood Residences bangga nyayogikeun wargana hirup gaya Resort anu dipasangkeun sareng pangalaman gaya hirup méwah anu pangsaéna di kelas. Ngaliwatan pamekaran Rosewood Residences Naples, kami ngarep-ngarep pikeun ngembangkeun koleksi unik imah ultra-méwah anu aya di kota dinamis sareng tujuan resort.

Ngagabungkeun hirup pantai sareng méwah anu luhur, Rosewood Residences Naples bakal ngagungkeun pandangan laut anu narik ati, fasilitas concierge anu luar biasa, sareng panawaran jasa intuitif Rosewood. Kalayan kirang ti 50 unit sareng ukuran jero ruangan rata-rata 5,300 suku pasagi per unit sareng 3-4 kamar tidur, unggal tempatna bakal kalebet éntri lift pribadi sorangan, balkon anu lega, pacilingan walk-in ageung, sareng dapur anu didamel khusus. Rosewood Residences Naples bakal ngawujudkeun suasana sapertos klub anu nyicingan anu gaduh pusat kabugaran anu lega, spa, sareng fasilitas uap sareng sauna. Warga ngora bakal ngarasakeun kamar kaulinan interaktif bari déwasa bisa sosialisasi atanapi bersantai di lounge sarta bar olahraga. Fasilitas outdoor diwangun ku dua pools, unggal kalawan pilihan dahareun jeung inuman, hiji spa dipanaskeun, sarta poolside cabanas.

"Kami ngahormatan pikeun pasangan sareng Rosewood pikeun nyayogikeun produk padumukan anu teu aya tandinganna ka alamat anu dicita-citakeun di jantung Naples," saur Anthony Solomon, Pamilik The Ronto Group. "Kalayan ieu janten proyék Rosewood Residences mandiri kadua urang, kami yakin yén Rosewood's A Sense of Place filosofi sareng budaya jasa bakal janten pujian pamungkas pikeun gaya hirup Naples anu parantos canggih tapi santai."

"Kami thrilled pikeun nambahkeun lokasi Rosewood Residences kadua di Florida dina situs beachfront Naples irreplaceable ieu," nambihan Hunter Jones, Principal di Wheelock Street Capital. "Wheelock gumbira ngeunaan kerjasama anu ngembang sareng Rosewood ogé neraskeun hubungan anu lami sareng The Ronto Group."

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Dmytro Makarov

Leave a Comment

1 Comment

eTurboNews | TravelIndustry News