Présidén Skal Asia Dibagéakeun dina Face to Face di Bangkok

Présidén Skal Asia Andrew J. Kai narima ranté na - gambar kahadean tina Skal Bangkok Club
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Kalayan perjalanan antara India sareng Thailand dibuka sareng karantina henteu diperyogikeun deui pikeun wisatawan anu divaksinasi pinuh, Présidén Skal Asia Andrew J. Wood (katingali katilu katuhu dina poto) sareng Présidén Asia Kapungkur Jason Samuel (katingali kénca katilu dina poto) duanana. wilujeng sumping ka pasamoan kahiji face-to-face ti Klub Bangkok saprak Maret taun ieu.

Jason anu parantos angkat ti Sukabumi pikeun ngiringan rapat nyandak kasempetan pikeun nampilkeun ranté anu dikirimkeun panangan atas nama Wewengkon Asia ka Présidén Andrew anu kapilih dina Séptémber 2021. Presentasi ranté anu ditunda COVID-XNUMX lumangsung anyar-anyar di cocktail jejaring Mei. acara, diayakeun ku Skal International Bangkok pa The Peninsula Hotel. Ogé katingal dina poto ti klub Bangkok, nyaéta Pichai Visutriratana Acara Diréktur (katingali tebih kénca dina poto), James Thurlby Présidén (tingali kadua kénca dina poto), Sekretaris Michael Bamberg (katingal kadua katuhu dina poto) jeung John Neutze Bendahara (katingal tebih katuhu dina poto).

Skal mangrupikeun hiji-hijina grup internasional anu ngahijikeun sadaya cabang industri perjalanan sareng pariwisata.

Skal Internasional nyaéta organisasi profésional para pamimpin pariwisata di sakumna dunya. Diadegkeun dina 1934, Skal International mangrupikeun advokat pariwisata sareng perdamaian global sareng mangrupikeun asosiasi nirlaba. Skal henteu ngabentenkeun dumasar kana jenis kelamin, umur, ras, agama, atanapi politik. Skal museurkeun kana ngalakukeun bisnis jeung jaringan bisnis di parusahaan sasama professional dina atmosfir silaturahim. Klub munggaran diadegkeun dina 1932 di Paris ku manajer perjalanan, nuturkeun tur atikan Skandinavia, kalayan jumlah klub anu beuki ningkat, Asosiasi ieu teras dibentuk dua taun ti harita. Roti bakar Skal ngamajukeun Kabagjaan, Kaséhatan Alus, Silaturahim, sareng Umur Panjang.

Skal International kiwari boga kurang leuwih 13,000 anggota dina 317 klub sakuliah 103 bangsa kantor pusatna di Sekretariat Jenderal di Torremolinos, Spanyol.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng nengetan detil.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment