Kalolobaan panonpoé pikeun duit pangsaeutikna: Tujuan sinar panonpoé cheapest

Kalolobaan panonpoé pikeun duit pangsaeutikna: Tujuan sinar panonpoé cheapest
Kalolobaan panonpoé pikeun duit pangsaeutikna: Tujuan sinar panonpoé cheapest
Ditulis ku Harry Johnson

Saeutik panonpoe hadé pikeun urang sadayana, tapi dimana urang tiasa kéngingkeun panonpoé paling murah pikeun harga anu paling murah? 

Panaliti anyar ngungkabkeun yén Fresno, California mangrupikeun salah sahiji tujuan anu paling murah pikeun sinar panonpoé, kalayan tetep di panonpoé ngan ukur $ 9.80 sajam. 

Di sisi anu sanés, 4 tujuan AS namina dina 10 tempat anu paling mahal pikeun sinar panonpoé, kalebet Lahaina, Miami, Phoenix sareng Las Vegas.

Panaliti nganalisis sabaraha jam cahaya panonpoe tempat-tempat liburan anu béda-béda di sakumna dunya nampi unggal dinten sareng biaya rata-rata tetep di unggal tujuan pikeun ngungkabkeun nagara-nagara anu paling murah pikeun didatangan ku cahaya panonpoe.

Top 10 tujuan sinar panonpoé global paling murah

pangkattujuanRata-rata Jam Panonpoé TaunanRata-rata Jam Panonpoé PoéanBiaya Rata-rata Kamar Hotel Ganda pikeun Hiji PeutingBiaya per jam cahaya panonpoe
1Tirana, Albania3,4529.5$56$5.88
2Denpasar, Bali3,1388.6$58$6.78
3Johannesburg, Afrika3,3349.1$73$8.02
4Bukares, Romania3,0108.2$68$8.22
5Nicosia, Siprus3,64910.0$98$9.76
6Fresno, Kalipornia3,73610.2$100$9.80
7Kairo, Mesir3,68210.1$103$10.22
8Rhodes, Yunani3,70410.1$110$10.82
9Panaji, Goa, India3,2869.0$99$11.00
10Phuket, Thailand3,4509.5$104$11.04

Tujuan anu paling murah pikeun didatangan ku sinar panonpoé nyaéta Tirana, Albania kalayan biaya per jam cahaya panonpoe $5.88. Tirana oge salah sahiji tujuan pakansi sunniest anjeun bisa didatangan, meunang rata-rata 3,452 jam cahya panonpoé per taun, sarua jeung 9.5 jam cahaya panonpoe per poé.

Tujuan sinar panonpoé anu paling murah kadua nyaéta Denpasar, Bali kalayan biaya per jam cahaya panonpoe $6.78. Salah sahiji lokasi pangalusna pikeun panonpoé, kota nilik rata-rata 3,138 jam cahaya panonpoe per taun sarta sabudeureun 8.6 jam cahaya panonpoe per poé.

Tujuan cahaya panonpoe murah katilu nyaéta Johannesburg, Afrika Kidul kalayan biaya per jam cahaya panonpoe $8.02. Kalayan cuaca anu saé sapanjang taun, Johannesburg mangrupikeun salah sahiji tujuan liburan anu cerah di dunya, narik jutaan wisatawan unggal taun pikeun iklim, satwa, sareng budayana. Johannesburg meunang kira-kira 3,334 jam cahaya panonpoe unggal taun, hartina rata-rata 9.1 jam cahaya panonpoe unggal poe.

Top 10 tujuan sinar panonpoé paling mahal

pangkattujuanRata-rata Jam Panonpoé TaunanRata-rata Jam Panonpoé PoéanBiaya Rata-rata Kamar Hotel Ganda pikeun Hiji PeutingBiaya per jam cahaya panonpoe
1Lahaina, Maui, Hawaii3,3859.3$887$95.62
2Rajana, Florida3,2138.8$370$42.05
3Belle Mare, Mauritius2,5657.0$286$40.71
4Monako, Monako3,3089.1$359$39.65
5Tulum, Méksiko3,1318.6$334$38.88
6Phoenix, Arizona3,91910.7$339$31.57
7Seville, Spanyol3,4339.4$274$29.12
8Ibiza, Spanyol3,5459.7$274$28.20
9Las Vegas, Nevada3,89110.7$296$27.73
10Valencia, Spanyol3,4479.4$251$26.56

Tujuan sinar panonpoé anu paling mahal di dunya nyaéta Lahaina, Maui, Hawaii kalawan biaya per jam cahaya panonpoe $95.62.

Hotspot wisata ngahubungkeun resor pantai anu populer di pulo sareng mangrupikeun pusat bersejarah sareng budaya Maui. Lahaina ningali kira-kira 3,385 jam cahaya panonpoe dina sataun, sarua jeung 9.3 jam panonpoé per poé.

Tujuan cahaya panonpoe anu paling mahal kadua nyaéta Miami, Florida kalayan biaya per jam cahaya panonpoe $42.05. Salah sahiji kota pangalusna pikeun liburan pantai, Rajana mangrupakeun tujuan wisata populer di kalangan travelers ti AS jeung sakuliah dunya. Kota ieu nampi sakitar 3,213 jam cahaya panonpoe per taun, janten rata-rata 8.8 jam cahaya panonpoe per dinten.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews salila mroe ti 20 taun. Anjeunna cicing di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng nutupan warta.

Leave a Comment