Normalcy Balik deui ka Bandara Internasional Jamaika

Hon. Edmund Bartlett, Menteri Pariwisata Jamaika - gambar kahadean tina Jamaika Kamentrian Pariwisata
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett, parantos ngabagéakeun warta yén normalitas parantos uih deui ka dua bandara internasional Jamaika saatos tindakan industri ayeuna ku pangendali lalu lintas udara pulo.

nu Pariwisata Jamaika Menteri nyarios: "Kuring muji tindakan gancang Otoritas Penerbangan Sipil Jamaika (JCAA), Kamentrian Buruh sareng Kaamanan Sosial, Kamentrian Keuangan sareng Layanan Umum sareng sadaya pihak sanés anu kalibet dina ngarengsekeun masalah éta supados operasi normal tiasa. Balik deui ka Bandara Internasional Sangster sareng Norman Manley.

"Sektor pariwisata komitmen pikeun maénkeun peranna dina mastikeun pamulihan pinuh ku ékonomi Jamaika."

"Tapi, éta bakal meryogikeun input sareng dukungan sadaya mitra kami. Ayeuna masalahna parantos direngsekeun kami yakin yén éta séktor pariwisata bakal cageur tina sagala fallout kaayaan ieu mungkin geus ngabalukarkeun sarta terus rebound pindah ka hareup, "ceuk Menteri Bartlett.

"Kuring terang éta mangrupikeun dinten anu frustrasi pikeun wisatawan ka Jamaika. Kami ngahaturkeun hapunten tina kasulitan anu ditimbulkeun ku gangguan ieu sareng ngarepkeun sakali deui ngabagéakeun panumpang udara ka Pulo Jawa, ”tambah anjeunna.

Langkung ti 40 penerbangan komersil anu ngalayanan Bandara Internasional Sangster sareng Norman Manley dinten ayeuna dibatalkeun nalika pangendali lalu lintas hawa pulo nyandak tindakan industri, anu dimimitian isuk ieu.

Menteri Pariwisata Jamaika sareng agénsi na aya dina misi ningkatkeun sareng ngarobih produk pariwisata Jamaika, bari mastikeun yén kauntungan anu ngalir tina sektor pariwisata ditingkatkeun pikeun sadaya urang Jamaika. Pikeun tujuan ieu éta parantos nerapkeun kabijakan sareng stratégi anu bakal nyayogikeun moméntum langkung jauh pikeun pariwisata salaku mesin pertumbuhan ékonomi Jamaika. Kamentrian tetep komitmen pikeun mastikeun yén sektor pariwisata ngajantenkeun kontribusi pangsaéna pikeun pangwangunan ékonomi Jamaika kumargi poténsial penghasilan anu luar biasa.

Di Kementerian, aranjeunna nuju mingpin pancén pikeun nguatkeun hubungan antara pariwisata sareng séktor sanés sapertos tatanén, manufaktur, sareng hiburan, sareng dina ngalakukeun éta ngadorong unggal urang Jamaika pikeun maénkeun bagianna dina ningkatkeun produk pariwisata nagara, ngadukung investasi, sareng modérenisasi sareng ngagalarkeun sektor pikeun ngabina kamekaran sareng nyiptakeun padamelan pikeun sasama urang Jamaika. Kamentrian ningali ieu penting pisan pikeun kasalametan sareng kasuksésan Jamaika sareng parantos ngalaksanakeun prosés ieu ngalangkungan pendekatan inklusif, anu disetir ku Déwan Resor, ngaliwatan konsultasi lega.

Nyadar yén usaha kolaborasi sareng kerjasama anu komitmen antara sektor publik sareng swasta diperyogikeun pikeun ngahontal targét anu ditetepkeun, inti tina perencanaan Kamentrian nyaéta ngajaga sareng miara hubunganana sareng sadaya pamangku kapentingan konci. Ku ngalakukeun éta, dipercaya yén ku Master Plan pikeun Pengembangan Pariwisata Berkelanjutan salaku panduan sareng Rencana Pangwangunan Nasional - Visi 2030 salaku patokan - tujuan Kamentrian tiasa kahontal pikeun kapentingan sadaya urang Jamaika.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng nengetan detil.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment

eTurboNews | eTN