Dimana Wisatawan Mayar Tarif Pangluhurna kanggo Poé Cerah

gambar kahadean tina Jill Wellington ti Pixabay
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Summer ampir dieu, jeung travelers anu lolobana pilari tempat pikeun ngarasakeun kahaneutan panonpoé bari dina waktos anu sareng meunang paling bang keur Buck maranéhanana.

Panaliti anyar ti ParkSleepFly parantos nganalisis sabaraha jam cahaya panonpoe tujuan liburan anu béda-béda di sakumna dunya nampi unggal dinten sareng biaya rata-rata tetep di unggal tujuan pikeun ngungkabkeun nagara-nagara anu paling mahal pikeun didatangan ku sinar panonpoé anu paling.

Top 10 tujuan sinar panonpoé paling mahal

pangkattujuanRata-rata Jam Panonpoé TaunanRata-rata Jam Panonpoé PoéanBiaya Rata-rata Kamar Hotel Ganda pikeun Hiji PeutingBiaya per jam cahaya panonpoe
1Lahaina, Maui, Hawaii3,3859.3$887$95.62
2Rajana, Florida3,2138.8$370$42.05
3Belle Mare, Mauritius2,5657.0$286$40.71
4Monako, Monako3,3089.1$359$39.65
5Tulum, Méksiko3,1318.6$334$38.88
6Phoenix, Arizona3,91910.7$339$31.57
7Seville, Spanyol3,4339.4$274$29.12
8Ibiza, Spanyol3,5459.7$274$28.20
9Las Vegas, Nevada3,89110.7$296$27.73
10Valencia, Spanyol3,4479.4$251$26.56

Tujuan cahaya panonpoe paling mahal di sakuliah dunya nyaeta Lahaina, Maui, Hawaii kalawan waragad per jam cahaya panonpoe $95.62.The hotspot wisata sasak resorts pantai populér di pulo jeung mangrupakeun hub bersejarah jeung budaya Maui. Lahaina ningali kira-kira 3,385 jam cahaya panonpoe dina sataun, sarua jeung 9.3 jam panonpoé per poé.

Tujuan cahaya panonpoe anu paling mahal kadua nyaéta Miami, Florida kalayan biaya per jam cahaya panonpoe $42.05. Salah sahiji kota pangalusna pikeun liburan pantai, Rajana mangrupakeun tujuan wisata populer di kalangan travelers ti AS jeung sakuliah dunya. Kota nampi sakitar 3,213 jam cahaya panonpoe per taun, janten rata-rata 8.8 jam cahaya panonpoe per dinten.

Tujuan cahaya panonpoe anu paling mahal katilu nyaéta lokasi basisir Belle Mare, di surga tropis Mauritius kalayan biaya per jam cahaya panonpoe $40.71. Hotspot perjalanan anu cerah nampi rata-rata 2,565 jam cahaya panonpoe unggal taun, janten kirang langkung 7 jam cahaya panonpoe per dinten.

Pikeun nempo sesa daptar tujuan cahaya panonpoe klik Ieuh.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng nengetan detil.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment