Sendal Resorts Ngajadikeun Karyawan Maranéhna Pahlawan

gambar kahadean tina Sendal Yayasan
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Unggal taun, Sendal Resort masihan karyawan na kasempetan pikeun ngajukeun proyék pangwangunan komunitas sustainable anu bakal dirojong ku Yayasan Sendal (panangan philanthropic tina Sendal Resorts Internasional).

Pikeun Jeremy Chetram, murid baheula anu reueus ti St. John's Christian Secondary School (SJCSS), ieu mangrupikeun kasempetan pikeun ngarebut kasempetan pikeun nyayogikeun almamaterna sareng laboratorium audio-visual anu nembé didedikasikeun, ningkatkeun lingkungan diajar pikeun guru sareng murid sarua.

Chetram diideuan pikeun ngarenovasi kelas kana lab audio-visual anu dibayangkeun ku anjeunna. Fasilitas anu nembe ditingkatkeun di SJCSS kalebet panyadiaan meja sareng korsi énggal, unit AC hémat énergi, lukisan, karya listrik, sareng perbaikan kosmétik ka kamar, jumlahna EC $ 20,000.

Dina ngabagikeun ka murid dina upacara serah terima kasih, Chetram nyarioskeun kareueus sakola: "Iraha waé kuring ngagaduhan kasempetan nyarios ngeunaan sakola kuring, kuring ngarasa reueus pisan. Anjeun terang, sababaraha urang tiasa nyempad anjeun sareng nyarios, 'Anjeun ti sakola nagara,' tapi ulah ngantep éta ngaganggu anjeun. Sakola ieu parantos ngahasilkeun seueur bakat anu saé anu aya di sakumna dunya anu nyepeng sababaraha jabatan. Abdi hoyong anjeun ngarasa reueus kana lembaga anu anjeun janten bagian, sareng éta sababna nalika kasempetan datang pikeun ngalakukeun hiji hal pikeun sakola kuring, kuring nyeepkeun éta, sareng ngahubungi sakola, sareng mendakan naon anu diperyogikeun.

Inspirasi sareng tindakan anu disarengan katingalina mangrupikeun pasualan waktos ilahi, sapertos anu ditepikeun ku kepala sakola, Nerine Augustine, anu ngabagi: "Balik taun 2019, dina rencana pangwangunan sakola 5 taun urang, salah sahiji kagiatan anu urang hoyong laksanakeun nyaéta nyiptakeun lab audio-visual di sakola urang. Ieu ditujukeun pikeun nyayogikeun kasempetan pendidikan anu pangsaéna pikeun murid urang, anu ngalibatkeun infus téknologi kana pangajaran sareng diajar. Janten dina 2020 nalika Chetram ngahontal, kami terang yén tujuan ieu tiasa dihontal.

“Ayeuna, di dieu urang dina dinten ieu sareng muji sukur ka Gusti Nu Maha Agung anu parantos maparinkeun nikmat-Na ka sakola urang. Atas nama staf jeung murid ti Sakola Menengah Kristen St.

"Kusabab pandémik COVID-19, proyék éta ditunda pikeun sababaraha waktos. Sanajan tangtangan, kami tungtungna didieu dinten di kamar audio-visual urang karek refurbished.

"Kami bakal salawasna ngahargaan bantosan anu dipasihkeun ku Yayasan Sendal."

"Kasabaran sareng dedikasi anu dipidangkeun dina aktualisasi proyék ieu pantes dipuji. Muga-muga berkah Allah aya kana organisasi anjeun. Hatur nuhun! Hatur nuhun! Hatur nuhun!"

Dina panutupanana, Chetram terus ngamotivasi murid, nyatakeun: "Nepi ka ayeuna, nilai-nilai anu diturunkeun tina sakola ieu, tina bakti isuk-isuk, motivasi sareng hormat anu diajarkeun ka kami - kuring parantos ngalaksanakeun kana padamelan kuring. hirup. Sanajan kaayaan anjeun teu ngidinan Anjeun pikeun ngalakukeun hiji hal, salawasna boga zeal nu ngalakukeun leuwih.

“When I left school, I started working, and my parents did not have the financial resources for me to continue my education. Nevertheless I kept working and kept pursuing educational opportunities bit by bit, and I am proud to say in 2020 I completed my Master’s in Business Administration at the St. George’s University, and for the last 3 years I have been the Guest Experience Manager at Sendal Grénada Resort. Paduli putus anu kuring kungsi, abdi persevered.

"Lab ieu milik anjeun, gunakeun sapinuhna. Janten reueus sareng teraskeun ngagem seragam anjeun kalayan bangga. Abdi resep pisan pikeun ngalakukeun hal sapertos kieu pikeun lembaga anu hina, sareng kuring bakal teras nawiskeun dukungan kuring.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng nengetan detil.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment