Ghana Pusat Dunya anyar pikeun Solusi Kandel ngeunaan Kakuatan sareng Pamulihan

Nalika usaha leutik mangrupikeun batu pondasi pikeun ékonomi di mana waé, pandémik parantos nunjukkeun kumaha kritis aranjeunna. Seueur ranté pasokan anu kaganggu nalika perusahaan-perusahaan ieu berjuang pikeun salamet.

Ketahanan bisnis pikeun guncangan mangrupikeun perhatian, kalayan parobahan iklim sareng krisis kaamanan pangan di cakrawala.

Organisasi promosi perdagangan sareng investasi di sakumna dunya bakal pendak di Accra dina 17-18 Mei pikeun ngajalajah BSolusi heubeul pikeun Ketahanan sareng Pamulihan, téma konferensi taun ieu sacara.

Perusahaan anu langkung tahan kana krisis sering ngetok jasa badan perdagangan nasional ieu pikeun ngawangun daya tahan pikeun ngalaksanakeunana dina waktos anu nangtang.

nu 2022 Konférénsi Promosi Perdagangan Dunya (WTPO) bakal diayakeun ku Otoritas Promosi Ékspor Ghana (GEPA) sareng Pusat Perdagangan Internasional (ITC), lembaga pangembangan PBB sareng Organisasi Perdagangan Dunia anu ngahubungkeun usaha leutik ka pasar global. Éta ngahijikeun 200 pamimpin organisasi promosi perdagangan nasional ti sakumna dunya.

'Dagang alus bisa ngajalankeun recovery sosio-ékonomi anu inklusif jeung sustainable,' nyebutkeun Pamela Coke-Hamilton, Diréktur Eksekutif ITC. 'Organisasi promosi dagang tiasa ngadamel sagala bédana dina ngabantosan perusahaan ngahontal perdagangan anu saé. Aranjeunna kedah ngabantosan usaha pikeun ngirangan résiko sareng nangkeup kasempetan transisi héjo. Aranjeunna kedah ngabantosan awéwé, nonoman sareng kelompok anu rentan ngagabung kana ranté nilai global, sareng ngatasi halangan sistemik anu ngajaga aranjeunna tina ngembangkeun usaha pikeun ékspor.'

Sumberdaya pikeun bisnis: Organisasi promosi perdagangan nasional

Pausahaan tilu kali langkung dipikaresep pikeun ngekspor nalika aranjeunna damel sareng organisasi pangrojong bisnis, numutkeun survey bisnis ITC di 16 nagara. Perusahaan anu ngagaduhan hubungan éta sateuacan krisis COVID ogé katingalina gaduh aksés anu langkung saé kana inpormasi sareng kauntungan, sapertos bantosan pamaréntahan anu aya hubunganana sareng pandémik. 

Iklan: Ngaliwatan téknologi wisata virtual sareng alat desain lantai, kami ngajantenkeun perencanaan sareng penjualan acara gampang! 

Organisasi ieu nyumbang langsung kana ékonomi nasional. A diajar organisasi promosi dagang Éropa némbongkeun yén pikeun tiap dollar invested di agénsi ieu, aranjeunna dihasilkeun hiji tambahan $87 di ékspor jeung tambahan $384 pikeun produk doméstik kotor hiji nagara urang.

panghargaan global

Tilu panghargaan bakal diumumkeun dina acara malem 17 Mei. Aranjeunna mikawanoh organisasi promosi dagang nasional pikeun inisiatif pikeun mantuan usaha dagang sakuliah wates. Nominasi nyaéta:

Pangalusna pamakéan partnerships: Brazil, Jamaika, Nigeria, Qatar, Arab Saudi

Panggunaan téknologi inpormasi pangsaéna: Austria, Kanada, Malaysia, Républik Serikat Tanzania

Inisiatif pangsaéna pikeun perdagangan sustainable sareng inklusif: Sri Lanka, Républik Koréa, Walanda, Zambia, Zimbabwé

Konperénsi sareng Penghargaan WTPO ka-13 bakal lumangsung di Hotel Pantai Labadi di Accra, Ghana dina 17-18 Mei. Dijieun dina 1996, konferensi lumangsung unggal dua taun. Host konferensi dipilih ku peers maranéhanana ti sakuliah dunya. Tempo program jeung ngadaptar. Acara éta bakal disiarkeun langsung dina platform média sosial Pusat Perdagangan Internasional. Turutan acara di #WTPO2022 sareng #wtpoawards. 

Catetan pikeun éditor:

Ngeunaan International Trade Center – The International Trade Center nyaéta agénsi gabungan tina Organisasi Perdagangan Dunya jeung PBB. ITC ngabantosan usaha leutik sareng sedeng dina ngembangkeun sareng transisi ékonomi pikeun janten langkung kompetitif di pasar global. Ku kituna nyumbang kana pangwangunan ékonomi lestari dina kerangka Tujuan Pangwangunan Sustainable PBB.

Otoritas Promosi Ékspor Ghana - Otoritas Promosi Ékspor Ghana nyaéta organisasi promosi perdagangan nasional Kamentrian Perindustrian sareng Perdagangan. Éta ngagampangkeun, ngembangkeun sareng ngamajukeun produk Made In Ghana dina ékonomi global anu kompetitif. Éta maénkeun peran utama dina ngamekarkeun posisi pasar anu kuat pikeun ékspor non-tradisional. Anu meunang pangajén WTPO saméméhna, GEPA dipilih ku organisasi promosi dagang ti sakumna dunya pikeun jadi tuan rumah konferensi sareng panghargaan World Trade Promotion Organizations taun ieu.

PBB di Ghana - PBB gawé bareng jeung Pamaréntah jeung masarakat Ghana (mitra pangwangunan, swasta, akademisi jeung masarakat sipil) pikeun pangwangunan ékonomi jeung sosial sustainable, katengtreman jeung hak asasi manusa jeung arah achieving prioritas pangwangunan Ghana sarta Tujuan Pangwangunan Sustainable. Éta mangrupikeun pendukung anu reueus tina Konperénsi Promosi Perdagangan Dunia sareng Penghargaan di Accra. Puseur inpormasi na ngadukung jangkauan sareng liputan acara ieu. 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment

eTurboNews | eTN