Jeju Air komitmen kana penerbangan sareng rute énggal ka Guam

Guam Jeju
Gubernur Leon Guerrero nampilkeun kotak kenang-kenangan segel Guam buatan lokal ka CEO Jeju Air & CRF Bapak E-Bae Kim. (Gambar ti kénca ka katuhu: Diréktur Stratégi Komérsial Jeju Air Mr. Kyong Won Kim, Présidén & CEO GVB Carl TC Gutierrez, Gubernur Leon Guerrero, CEO Jeju Air & CRF Mr. E-Bae Kim, sareng Manajer Daerah Cabang Jeju Air Guam Tuan Hyun Jun Lim.)

Dina usaha kontinyu pikeun ngabantosan pamulihan pasar Korea, Biro Pengunjung Guam (GVB) pendak sareng manajemén Jeju Air pikeun ngabahas masa depan perjalanan ka pulo.

Gubernur Lou Leon Guerrero sareng Présidén & CEO GVB Carl TC Gutierrez ngabagéakeun CEO Jeju Air & CRF Mr. E-Bae Kim sareng Diréktur Strategi Komersial Mr. Kyong Won Kim sareng Manajer Daerah Cabang Guam Mr. Hyun Jun Lim dina Kemis, 12 Mei. , 2022 di kantor GVB di Tumon. Diskusi dipuseurkeun kana frékuénsi penerbangan ka Guam, kasempetan angkutan kargo, sareng pentingna program tés PCR GVB.

"Kami bagja pisan sareng hasil rapat urang sareng Pak Kim sareng Pak Lim ti Jeju Air sareng naon hartosna pikeun ngadorong kasempetan perjalanan ka Guam," saur Gubernur Leon Guerrero. "Kuring hoyong hatur urut Gubernur Gutierrez sareng tim GVB pikeun dedikasi sareng kerja keras pikeun ngahabilitasi industri sémah urang. Administrasi kuring ningali pentingna pariwisata pikeun ékonomi urang sareng kami komitmen pikeun ngadukung maskapai, perdagangan perjalanan, sareng komunitas bisnis lokal pikeun pulih industri nomer hiji urang.

Kim nyatakeun yén Jeju Air ngarencanakeun pikeun ningkatkeun frékuénsi penerbangan antara Incheon sareng Guam tina opat kali saminggu ka kamungkinan unggal dintenna dimimitian dina bulan Juli, sareng ngaluncurkeun rute Busan-Guam opat kali saminggu dina waktos anu caket. Kim ogé nyarios yén dina taun 2019, Jeju Air ngoperasikeun penerbangan ti Korea sareng Jepang ka Guam 54 kali saminggu, ngitung 36.6% pangsa pasar diantara maskapai Korea, sareng hoyong antukna ningkatkeun frekuensi penerbangan ka tingkat ieu sakali deui.

Tim manajemen Jeju Air ogé nyatakeun yén insentif anu paling penting pikeun sémah Korea ayeuna nyaéta program tés PCR gratis GVB, khususna pikeun pasar kulawarga anu ngumbara dina kelompok tilu atanapi langkung.

Pamaréntah Koréa ngumumkeun dinten ayeuna yén tanggal 23 Méi, tés antigén négatip anu dilakukeun sadinten sateuacan angkat bakal ditampi pikeun asup ka Koréa. Pengumuman ieu nunjukkeun usaha Koréa Kidul pikeun nyederhanakeun sistem manajemen karantina pikeun datangna ka luar negeri.

CEO Jeju Air & CRF Bapak E-Bae Kim ngabahas apdet ti Jeju Air sareng (LR) Wakil Présidén GVB Dr Gerry Perez, Gubernur Lou Leon Guerrero sareng Présidén & CEO GVB Carl TC Gutierrez.

Bulan kamari, Guam ngabagéakeun 3,232 sémah Korea - langkung ti 3,000% langkung seueur sémah Korea tibatan dina April taun ka tukang.

###

Poto 1 caption: Gubernur Leon Guerrero nampilkeun kotak kenang-kenangan segel Guam buatan lokal ka CEO Jeju Air & CRF Bapak E-Bae Kim. (Gambar ti kénca ka katuhu: Diréktur Stratégi Komérsial Jeju Air Mr. Kyong Won Kim, Présidén & CEO GVB Carl TC Gutierrez, Gubernur Leon Guerrero, CEO Jeju Air & CRF Mr. E-Bae Kim, sareng Manajer Daerah Cabang Jeju Air Guam Tuan Hyun Jun Lim.)

Poto 2 caption: CEO Jeju Air & CRF Bapak E-Bae Kim ngabahas apdet ti Jeju Air jeung (LR) Wakil Présidén GVB Dr Gerry Perez, Gubernur Lou Leon Guerrero jeung Présidén GVB & CEO Carl TC Gutierrez.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment

eTurboNews | eTN